Spreek je uit over Onderwerpen - geef link (nieuwsbron) erbij > Milieu

Stop de Groene Leugen

(1/1)

admin:
In het gehele land zijn actiegroepen bezig met protest tegen het omvormen van landbouwgrond tot natuur. Een aantal mensen heeft het initiatief genomen om de protesten te bundelen en met meerderen tegengas te geven tegen de zg “nieuwe natuur”.
Initiatiefnemer en voorzitter is dhr. C.van Beijma thoe Kingsma, voormalig voorzitter van de grondkamer en kantonrechter.
Machiel Vinke, Gert-Jan Minderhoud en Magda de Feijter hebben de oprichtingsvergadering bijgewoond en comitéleden hebben ingestemd met aansluiting bij dit landelijk
“Comité, Nieuwe Natuur Nee -  Behoudt het agrarisch cultuurlandschap”.
Als eerste actiepunt wordt een brief gestuurd naar de Tweede Kamer, welke op 5 juni debatteert over het omzetten van landbouwgrond naar natuur.
           
Bestel nu een bord “Stop de groene leugen” om in het land te zetten via onderstaand adres.

Magda en Nout de Feijter, tel 0115 431718 of per mail eendragt@ziezo.biz.

In den beginne en daarna


KMI doorprikt de groene leugen (Belgie)
CO2 is niet de grote boosdoener bij de klimaatverandering en de opwarming van de aarde. Dat is de conclusie van een groot wetenschappelijk onderzoek van het KMI dat deze zomer nog wordt gepubliceerd. Dat koolstofdioxide (CO2) wel degelijk een rol speelt bij de opwarming van de aarde wordt niet betwist. “Alleen kan het onmogelijk de doorslaggevende rol zijn die er nu van wordt gemaakt”, zegt klimatoloog Luc Debontridder.
“Niet CO2 maar waterdamp is het belangrijkste broeikasgas. Dat is verantwoordelijk voor ruim 75 procent van het broeikaseffect.

Mosselkwekers en de groene leugen

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie