de Modaalpartij > Politieke partij

Hoe beinvloed je de politiek?

(1/1)

admin:
een demonstratie helpt niet, in feite likes ook niet als je politiek wat wil bereiken dan moet iedereen, ongeacht partij, naar zijn gemeente-raadsleden,wethouders, provinciale statenleden, gedeputeerden en 1e en 2e kamerleden van 1e, 2e en 3e enz keuze schrijven, dat ALS ze

een onrechtsitiatie hier beschrijven...kort met evt. verwijzing naar een webpagina, waarom het onrecht is en wat wel terecht zou zijn


en niet (wettelijk) gaan voorkomen dat je dan bij de volgende gemeenteraads,provinciale en 2e kamerverkiezingen NIET op HEN zal stemmen. Het enige waar je politici kan raken is hun blauwe pluche zetel, ze zitten er tenslotte niet voor de burgers/kiezers maar voor zichzelf. Op deze manier hebben we in Zeeland de ZMF financieel monddood gemaakt, dus het werkt. Gebruik voorstaande als modelbrief, zoek (email)adressen en maak er een duidelijk signaal van, luister of je zit daar na de volgende verkiezing niet meer. En hoe meer mensen dat doen, hoe meer effect...  en sommigen noemen dit populistisch,  de macht aan het volk, was dat ook niet de basis of drogreden van democratie? En dit kan je dus voor meer onrecht gebruiken wat de overheid toelaat.  Gebruik je stem niet maar 1 keer per 4 jaar, maar laat ELKE KEER dat je het ergens niet mee eens bent, je stem horen en zeg : DIT is niet in mijn naam, dus stop ermee anders zal je het merken, ook dit is burgelijke ongehoorzaamheid, want er is niets liever wat de politiek heeft dan een zwijgende meerderheid.hier heb ik 'n handleiding gezet hoe je WEL wat bereikt bij politici, met veel succes toegepast in Zeeland, ondanks smeer-kees campagnes van ZMF richting mij, dat ik populistisch zou zijn..vind ik eigenlijk 'n compliment.

De kracht van die methode is dat iedereen 't kan doen, jong/oud, links/rechts, welke partij maakt niet uit, je hoeft er niet voor gaan te demonstreren en risico te lopen op ME charges, regen of kou, en kan voor elk onderwerp wat je interesse of woede opwekt.
En je gaat voorbij aan alle inspraakorganen en andere gesubsidieerde "gesprekspartners" die de politici voor zichzelf hebben gemaakt, je spreekt die politicus rechtstreeks aan, ik als potentiele kiezer van jou, ben het er niet mee eens, dus ga je zo verder, dan stem ik niet meer op je.
(zo krijgen veel amerikaanse politici ook van die brieven voor of tegen)

Het helpt als je bij zo'n brief uitvoerig beschijft waarom je er tegen ben, incl. links naar webpagina's.


http://nl.wikipedia.org/wiki/Populisme

Populisme komt van het Latijnse 'populus', dat "volk" betekent. Populisten zeggen in naam van het volk te spreken. Het slaat op een politieke stijl, eerder dan op een ideologie als een discours dat het volk centraal stelt. Als communicatiestijl is het populisme door eender welke ideologie te gebruiken. Ze gaat uit van de onderdrukking van de bevolking door een elite en streeft naar een samenleving waar het volk de staat beheert. Hierbij refereert ze aan de economische en sociale status van de "gewone man". Gevestigde politieke partijen bestempelen soms nieuwkomers als populistisch. Gewoonlijk begonnen die partijen ook als "een stem" uit "het volk".

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie