De Gratis Krant van Nederland > De Gratis Krant van Nederland

Op 21-12-2012 11.13 UTC:einde van de wereld, een nieuwe Gratis Krant

(1/1)

admin:
Half 2012 gingen we sinds september 2005 door de miljoen pageviews heen!

Op 21-12-2012 11.13 UTC:einde van de wereld, een nieuwe Gratis Krant van Nederland, met meer mogelijkheden voor lezers en reageerders.


De webadressen blijven gelijk uiteraard : http://www.degratiskrantvannederland.nl http://www.gratiskrantvannederland.nl http://www.krantvannederland.nl http://www.degratiskrant.nl

Op de oude site blijven de artikelen tot dan staan, de andere nieuwsberichten verdwijnen daar tzt,
die software daar heeft z'n langste tijd gehad.

Dus op dag en tijd van het einde van de wereld, end of times of hoe je t ook wil noemen, een nieuw begin, voor de Gratis Krant , en daar gaan we ook vanuit, een nieuw begin/herstart voor de mensheid en zonder politiek, religie en huidig financieel systeem maar ja dat is wishfull thinking.

Voorlopig zitten we nog wel met dat zooitje opgescheept.
Maar ja, anders blijft er ook weinig te klagen over en weinig om over te schrijven en commentaar te geven.

http://www.hetforumvannederland.nl http://www.forumvannederland.nl gaat dan de extra mogelijkheden geven aan de Gratis Krant Van Nederland.

Meer nieuwsbronnen, meer reactiemogelijkheden, meer democratische mogelijkheden, chat, de Bay om je spullen te verkopen, een profilepagina en noem maar op, vanaf 13 jaar, want de jeugd heeft en moet de toekomst hebben.

En ja aangezien nu 85% van de burgers tot modaal de rijksten de andere 15% moeten laten parasiteren misschien ook de opmaak voor de http://www.modaalpartij.nl http://www.demodaalpartij.nl

Dan wordt 21 december 2012 het begin van het einde van de parasietentijdperk en het begin
van een nieuwe tijd, era, aeon etc.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie