De Gratis Krant (van Nederland) en Het Forum van Nederland

De Gratis Krant van Nederland => De Gratis Krant van Nederland => Welzijn => Topic gestart door: admin op september 15, 2013, 19:37:57 pm

Titel: Nederland een belastingparadijs voor de rijken, een hel voor de rest
Bericht door: admin op september 15, 2013, 19:37:57 pm

22102013 Platform slavernijverleden is het WEER om het geld en de macht te doen (http://dwa.rnw.nl/suriname/article/platform-slavernijverleden-vraagt-hulp-aan-koningin), blijf met je fikken van onze SinterklaasWiki en Zwarte Piet  (http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3530946/2013/10/22/Piet-was-waarschijnlijk-een-gelijkwaardige-partner-van-Sinterklaas.dhtml)af!
Trouwens Zwarte Piet was GEEN afrikaan, maar een MOOR (http://nl.wikipedia.org/wiki/Moren). Vandaar dat Sinterklaas en Zwarte Piet(Moor) nu uit Spanje
en niet uit Turkije komen...op een stoomboot..zie ginds enz.
Zoals gezegd is om het geld te doen (http://www.thestar.com/news/world/2013/07/25/caribbean_nations_unite_to_seek_slavery_reparations_from_britain_france_and_the_netherlands.html), slechts 30 miljard!!
short: http://t.co/59evhF011o (http://t.co/59evhF011o)

En de KerstmanWiki gerelateerd aan KerstmisWiki is een uitvinding van Coca Cola, en trouwens ook gebaseerd op [bol]Sinterklaas[/bol].
En de kerstboom verwijst naar MithrasWiki

ACTIE!!! Zet op Uw website, facebook enz. een plaatje van sint en piet, je vindt ze hier! (http://www.sinterklaasisjarig.nl/sintpietplaatjes.php)
EN teken de piet-itie hier! (http://pietitie.nl/)
en LIKE op facebook
https://www.facebook.com/pietitie (https://www.facebook.com/pietitie)

(http://www.antoinetteberns.nl/sintplaatjes/sintpiet/sintpiet4.gif)

13102013 Het Plunderakkoord  (http://www.geenstijl.nl/archives/images/NUSNELVASELINE2014.pdf)van VVD/PVDA, en wijsvinger D66 en CU/SGP.
Let wel, de crisis, werkeloosheid,begrotingstekort,oplopende staatschuld en afnemende koopkracht zijn gemaakt door RutteI en II,VVD,Vereniging van Dieven en PVDA, Partij van de Afbraak. Wilders, PVV, noemt dit geplunder een historische blunder (http://www.geenstijl.nl/archives/images/wildersboos.html).

29092013
Eduard Bomhof in Busines Class, bescherm hoge inkomens niet langer (http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/prof_dr_eduard_bomhoff/id/473) en hoe los je de crisis op.
Aftrekposten hoge inkomens aanpakken, lage inkomens hebben al geen aftrekposten meer.
`Tegen verkiezingen’ zo heet het nieuwe boek van de vermaarde Belgische schrijver en politiek activist [bol]David van Reybrouck[/bol]. Onze representatieve democratie raakt steeds meer in het slop. David van Reybrouck pleit daarom in plaats van verkiezingen voor een systeem van loting om de democratische instituties een nieuwe impuls te geven. Een gesprek over zijn revolutionaire idee.

24092013 Zorgkosten rijzen de pan uit, basispakket wordt uitgekleed, winst en reserve verzekeraars gestegen en premie kan 300 euro per jaar naar beneden? HOE KAN DAT?

21092013 CDA wil geen extraatje voor minima, minder toeslagen en GEEN belastingverhoging voor inkomens van 40 tot 70 duizend en daarboven!?
Dus CDA vergeet 85% van de bevolking, ik hoop dat die 85% dat ook doen met het CDA bij de volgende verkiezingen. CDA vergeet het maar, wat U niet wilt dat U geschiedt, doe dat ook een ander niet ! CDA, is dat nou christelijk, god god nog aan toe.
Waarom toch die ziekelijke belangstelling voor het inkomen van
                2 en 3 maal modaal(7%) en de rijksten(7%) van Nederlandl,
               terwijl 85% onder modaal zit??
(gemiddeld loon is 30.000)
Thierry Baudet (http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/thierry_baudet/id/465) over zijn boek [bol]Olkofobie[/bol],wat de westerse elites drijft. Modernisme in de kunsten, multiculturalisme en het Europese project. Het zijn symptomen van een ziekelijke behoefte aan vervreemding en ontworteling.
Pim Fortuyn had dus gelijk in 2001, grenzen dicht!

               Hans Biesheuvel , ex-MKB Nederland (http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/hans_biesheuvel_/id/463) vindt dat VNO/NCW de incestieuze club van oud politici, grote bedrijven en banken, MKB ten gronde richt. Hij richtte  Ondernemend Nederland op, de club van en voor echte ondernemers in MKB, de enige banenmotor van Nederland, en roept ondernemers uit VNO/NCW en MKB Nederland op lid te worden van ONL, Ondernemend Nederland. (http://www.onl.nl)

20092013 deense vrouw opgesloten wegens islamkritiek  (http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/09/deense_vrouw_opgesloten_wegens.html) vanwege racisme, sinds wanneer is moslim een ras? Religie is een keuze, huidskleur niet.


17092013 3e dinsdag in september prinsjesdag: Vertrouwen in kabinet 12% (http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/09/kabinet_rutte_2_duwt_zichzelf_om.html)! dankzij staatschuld 342 >433 MILJARD (http://www.destaatsschuldmeter.nl/)
Overheid zelf schuldig aan crisis, staatschuld, begrotingstekort, werkeloosheid, (http://www.metronieuws.nl/nieuws/minder-koopkracht-meer-werklozen-en-beetje-groei/SrZmip!W9lQpdzBFo5Y2/) koopkrachtverlies. (http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/macro-economische-verkenning-2014#node_410241)

Misschien voorbeeld maar 's volgen van de Maya's, toen hun elite niet langer via voorspellingen voor
voorspoed kon zorgen en crisis en honger dagelijkse kost was, werd die elite door de burgers de rekening
gepresenteerd omdat die elite niet langer geloofd werd, het dogma van blind geloof werd ingeruild door de burgers voor realiteitszin. Zij zagen dat de elite de burgers voor de gek hielden voor hun eigen gewin.
En dat is heden ten dage in nederland niet anders, voor de elite het paradijs in voorspoed, voor de rest de hel.


13092013  Stalker deed het weer en niemand deed wat (http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/09/zweedse_studente_in_den_bosch.html)
Bij eerste aangifte dader en slachtoffer enkelband dan weet je waar allebei zijn, en dader lokatie-contactverbod, en gelijk progressief opsluiting bij elke overtreding te checken via enkelband, dat schept rust bij/voor beiden.
Probleem is niet politie, maar OM, politie moet zelf uitzoeken of er verbod is, dus schaf officieren van justitie en OM bemoeizucht af, politie heeft naast leger geweldsmonopolie en dit is geweldsmisdrijf. Als politie genoeg bewijs heeft kan 't naar OM voor vervolging nu wordt 75-85% aangiften geweldsmisdrijven geseponeerd. OM wil niet de orde maar de misdaad handhaven, daarom ook de nadruk op daders en NIET op slachtoffers.
En als je dan toch goed bezig bent schaf dan gelijk Jeugdzorg, Kinderbescherming en Reclassering ook maar af, scheelt miljarden, reguliere zorg kan dat opvangen.

11092013 Hans de Geus stop met gedram over export (http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/de-geus-stop-met-mercantilistische-gedram-over-de-export) het gaat om de consumptie(koopkracht)
trage ambtenaren kosten miljarden aan belastinggeld (http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/trage-ambtenaren-kosten-miljarden-aan-belastinggeld) Accijnzen nog hoger! (http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/09/accijnzen_benzine_diesel_nog_h.html)

Waarom mogen er geen kwajongens meer zijn? (http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3522158/2013/10/06/Waarom-accepteren-we-kwajongensgedrag-niet-meer.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20131006)
Omdat er geen sociale controle meer is, maar dikverdienende instanties!

Geboren in de jaren 1940- 1960 , of sommigen (die nog taaier zijn) nog iets vroeger.
Die nog meer onze kluit Aarde trouw zijn......

Wij waren de sterken uit de jaren '40 , 50 en 60
Vooreerst hebben wij een normale geboorte overleefd,
met moeders die rookten, en of dronken gedurende hun zwangerschap.

Zij namen aspirines, aten vinaigrettesaus,
mayonaise en desserten en zij werden
niet getest op suikerziekte of cholesterol.
En na dat trauma werden wij op onze buik
te slapen gelegd in kinderbedden
geverfd met mooie blinkende loodverf.

Er waren geen kindersloten op de deuren
en als wij met de fiets reden hadden wij
basketbalpetten op en geen helmen.

Als baby of kind reden wij mee
op de schoot van moeder
in auto’s zonder gordels,
noch kinderstoelen of opblaasbare kussens.

In de bak van een camionnette zitten,
of op het paard van Boer Zutter,
op een zonnige dag,
was altijd een belevenis
en iets héél speciaal.

Wij dronken putwater
of water van de kraan
en geen water
uit een plastic fles.

Wij aten taartjes, wit brood, echte boter,
spek met eieren
en beukennootjes
en walnoten die al op de grond lagen.

Wij dronken warme chocolademelk
met echte suiker erin.
We hadden geen last van obesitas.
WAAROM ?

Omdat wij steeds buiten speelden.
Daarom!!
Wij verlieten de woning ’s morgens vroeg
om naar school te FIETSEN
(er waren toen geen moeders die ons met de auto even konden brengen),
of om heel de dag te spelen in de frisse lucht
en dit op voorwaarde dat we
‘s avonds bij donker thuis waren.
(of als de straatverlichting begon te branden)
Onze ouders wisten helemaal niet waar we uithingen.
We hadden geen gsm maar we hadden ook Dutroux nog niet meegemaakt.

We hadden "***** kleren om te spelen"
en "schone kleren" om op bezoek te gaan.

Wij hadden uren nodig
om ons speelgerief zelf te maken.

Wij hadden geen
Playstations, Nintendos, X-box, iPod enz.
Er waren geen videospelen,
geen 150 tv kanalen, geen videofilms of Dvd’s
geen stereoketens.

Voor 18 uur keek je alleen naar het 'testbeeld'
Er waren geen computers of internet.
WIJ HADDEN NOG VRIENDEN
en wij gingen buiten om met hen te spelen.

Wij vielen uit bomen, sneden ons,
braken af en toe een arm, been of een tand,
We gingen appels en peren "plukken"
en er waren daar geen gerechtelijke vervolgingen voor,
om iemand daarvoor de schuld te geven.
Als we dan toch gepakt werden,
dan kregen we een pak slaag en
thuis hielden wij wijselijk onze mond.

Wij kregen voor onze 12de verjaardag een grote fiets,
speelden met stokken als degen, een deksel van de vuilbak als schild,
katapulten, slingers, boog en rieten pijlen met vooraan een grote nagel...
We maakten van oude messen, goede werpmessen
en oefenden ons op een boomstam
of een oude vogelpikdoel uit het café.
Ondanks dat men ons vertelde
dat wij ons ogen konden verliezen
of ons gingen kwetsen met die dingen
hebben wij dat allemaal overleefd.

Wij reden met de fiets of gingen te voet
tot aan de woning van een vriend en gingen gewoon
langs achter binnen.

Wij waren er van harte welkom
en schoven soms mee aan tafel voor het middagmaal.
Het idee dat onze ouders ons uit de gevangenis
dienden te halen, was absurd, dat bestond gewoon niet.
Zij waren Met en Voor de wet, en Met de leraars.
Als we op school een straf kregen,
kregen we thuis nog eens extra straf erbij!

Onze generaties hebben enkele van de beste ondernemers, denkers en uitvinders
van alle tijden en van heel de wereld voortgebracht.
Deze jaren brachten een explosie van nieuwigheden en nieuwe ideeën.

Wij hadden de vrijheid om te proberen,
de schrik voor het falen,
het succes en de verantwoordelijkheid
die er mee gepaard ging.
Wij hebben geleerd om dat te beheersen
en om daar mee om te gaan.

Als U één van hen bent?
PROFICIAT!

Misschien wilt U dit delen met anderen
die het geluk hebben gehad groot te worden
voor dat de advocaten en politici
alles kwamen regelen en reglementeren?
Wat was het leven mooi, simpel en helder.
Soms wat ruw maar klaar en duidelijk
maar mét regels
en wat waren we gelukkig!