Want to pay and be paid without trouble worldwide every year, TAKE Payoneer !! !!

Bij ons GEEN advertenties
over banken,lenen, gokken, 06 of sms spelletjes, alcohol, drugs, roken of zogenaamde goede doelen !

Amazon USA UK-German-French-Canada-Japan Boeken Holland Italy World Dates World Travel
Deze site gebruikt enkel een cookie voor in en uitloggen als geregistreerde
Onze adverteerders en links gebruiken mogelijk WEL cookies Wilt U dat niet, verlaat dan deze site!

Auteur Topic: EU bureaucratie, vluchtelingen, geluks- asielzoekers, discriminatie AUTOCHTONEN  (gelezen 51758 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.
Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2762
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2762
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: EU bureaucratie, vluchtelingen, geluks- asielzoekers, discriminatie AUTOCHTONEN
« Reactie #144 Gepost op: september 12, 2021, 17:26:40 pm »
Sterkte met de terugkeer in de Tweede Kamer Pieter Omtzigt.
https://www.powned.tv/artikel/volksvertegenwoordigers-getraind-om-uit-hun-n


Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2762
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: EU bureaucratie, vluchtelingen, geluks- asielzoekers, discriminatie AUTOCHTONEN
« Reactie #146 Gepost op: oktober 03, 2021, 17:29:56 pm »

Een mooie voor de ouderen onder ons:
DENK HIER MAAR EENS OVER NA!! 😂😂
Bij de kassa van een supermarkt stelt de jonge caissi?re mij voor, dat ik voortaan mijn eigen boodschappentas meebrengt, in plaats van een plastic tas te kopen.
"Want plastic tassen zijn niet goed voor het milieu", zo zegt ze.
Ik verontschuldig me en leg haar uit: "Wij hadden dat groene gedoe niet toen ik jong was!"
De caissi?re antwoordt:
"Ja, en dat is nou juist ONS PROBLEEM vandaag-de-dag: JULLIE generatie maakte zich niet druk om het milieu te sparen voor de toekomstige generaties!"
Ze heeft gelijk, onze generatie had dat groene gedoe niet in onze dagen.
Toen hadden we melk in flessen, frisdrank in flessen en bier in flessen, die we leeg en omgespoeld terug brachten naar de winkel.
De winkel stuurde deze dan terug naar de fabriek en in de fabriek werden deze flessen gesteriliseerd en opnieuw gevuld. Wij deden echt aan recycling.
Maar we deden niet aan dat groene gedoe in die tijd!
Wij liepen trappen, omdat we niet over roltrappen en liften beschikten in elk gebouw.
Wij liepen naar de supermarkt en verplaatsten onszelf niet iedere keer in een 200 PK machine, als we 2 blokken verder moesten zijn.
Maar ze heeft gelijk: wij hadden dat groene gedoe niet in onze tijd!
Baby luiers gingen in de kookwas, omdat wegwerpluiers niet bestonden.
We droogden onze kleren aan de lijn en niet in een energieverslindende machine die continu 220 volt verbruikt. Wind- en zonnen energie droogden onze kleren echt - vroeger, in onze dagen.
Kinderen droegen de afdankertjes van oudere broers en zussen en kregen geen gloednieuwe kleren.
Maar de jonge dame heeft gelijk! Wij hadden dat groene gedoe niet in onze tijd.
In die tijd hadden we - misschien - ??n tv of radio in huis en niet een op elke kamer.
De tv had een klein schermpje, ter grootte van een zakdoek en niet een scherm ter grootte van een kamer wand
In de keuken werden gerechten gemengd en geroerd met de hand, omdat we geen elektrische apparaten hadden die alles voor ons deden.
Wanneer we een breekbaar object moesten versturen per post, dan verpakten we dat in een oude krant ter bescherming en niet in piepschuim of plastic bubbeltjes folie.
In die tijd gebruikten we geen motor maai apparaat op benzine als we het gazon maaiden.We gebruikten een maaier die geduwd moest worden en functioneerde op menselijke kracht.
Wij sportten door te werken, zodat we niet naar een fitnessclub hoefden te gaan om op ronddraaiende loopbanden te gaan rennen, die werken op elektriciteit.
Maar ze heeft gelijk. Wij hadden dat groene gedoe toen niet.
Wij dronken uit de kraan wanneer we dorst hadden, in plaats van uit een plastic fles, die na 30 slokken wordt weggegooid. Wij vulden zelf onze pennen met inkt, in plaats van elke keer een nieuwe pen te kopen.
Wij vervingen de mesjes van een scheermes, in plaats van het hele ding weg te gooien alleen omdat het mesje bot is.
Maar, wij hadden dat groene gedoe niet in onze tijd.
Mensen namen de trein of een bus en kinderen liepen of fietsten naar school in plaats van hun moeder als 24-uurs taxi servicedienst te gebruiken.
Wij hadden 1 stopcontact per kamer en niet een heel arsenaal aan stekkerdozen en verlengsnoeren om een dozijn apparaten van stroom te voorzien.
En wij hadden geen geautomatiseerde gadgets nodig om een signaal op te vangen van een satelliet die 2.000 mijl verderop in de ruimte hing, zodat we contact konden leggen met anderen om uit te vinden waar de dichtstbijzijnde pizzatent zich bevindt.
Maar is het niet in-en-in triest dat de huidige generatie klaagt over hoe verspillend wij 'oudere mensen' waren, gewoon omdat wij 'dat groene gedoe' niet hadden in onze tijd?
Ook ik ben zo'n "ego?stische" oudere mens, die (niet) zit te wachten op een les in het behoud van moeder aarde, gegeven door "intelligente" jongeren van deze tijd.


Zo waar, in al die jaren is er zoveel veranderd 🥺😞
Ik ben geboren in 1974 😌 en ik kan zeggen dat ik opgegroeid ben in Bergen op Zoom.❣️.
Het leven was toen magisch, we leefden in een roekeloosheid. We hadden een mooi leven! Met al onze  vrienden en vriendinnen, behandelden we iedereen als familie.
We gingen buiten spelen, we waren altijd blij 😀 en aten bijna alles wat ons moeder klaar maakte.
We  deelden onze koeken en snoep met elkander.
Na school, deden we ons huiswerk en dan zo vlug mogelijk gaan spelen.
We speelden de hele tijd met knikkers, elastiek, rolschaatsen, bikkelen, jongens en meisjes plagen, verstoppertje spelen, we klommen in de bomen 🌳 ,krijten op straat😉
We maakten een berg met de herfstbladeren 🍂 om erin te springen zonder aan de microben te denken. We konden zonder zorgen in de buurt rond lopen . We aten vruchten van de bomen en de struiken zonder ze te wassen, fietsten op de stoep zonder helm of kniebeschermers maar met een stuk karton of kaarten vast in het wiel om een motorgeluid te maken 😆 .
Om met onze vrienden en vriendinnen af te spreken om te spelen, gingen we voor hun huis en schreeuwden hun voornamen hard of belden we aan de deur.
' s Avonds na ons te wassen 🛀 deden we onze pyjama en onze slippers aan en ten laatste 22 uur lagen we in bed 😴 en we waren moe ook van buiten te ravotten .We waren blij als het weerbericht van Pelleboer mooi weer voorspelde voor de dag nadien🌤️ want dat was alles wat belangrijk voor ons was, weten of we morgen buiten konden spelen. Geen sociale media, geen 📱 en we zouden niet weten wat we ermee te moeten doen omdat we vrienden, vriendinnen hadden.
We waren nergens bang voor en onze ouderen hoefden zich geen zorgen om ons te maken. Iedereen kende de kinderen van elkaar en kon zeggen: ′′ Wacht tot ik je ouders zie als je niet braaf bent!", niemand was boos omdat we op elkaar konden rekenen 🤝.
Men heeft ons geleerd dat voor anderen respect te hebben. Als kind mocht je geen pratende volwassene onderbreken!
Bij zonsondergang wisten we dat het tijd werd om naar huis te gaan 🏡.
We gingen graag naar school omdat we geleerd hadden om de leerkrachten te respecteren en het was een genoegen om elke dag onze klasgenoten te zien .
We deden onze mond dicht voor onze ouders en durfden niet tegen te spreken.
We zouden vaker moeten nadenken over al die gelukkige momenten 💭, omdat we verdwaald zijn in een samenleving waar geen respect meer is, autoriteit, medeleven of welwillendheid voor anderen 😔. Gezond verstand verliest ook, net als het begrip goed of kwaad.
Kopieer / plakken door het jaar van je geboorte in te schrijven en waar je opgegroeid bent en vergeet nooit waar je vandaan komt?..


https://www.vn.nl/aftreden-sigrid-kaag/


" de vrouw streek neer op een stoel in een restaurant en zette haar zware tassen met boodschappen achter zich. Ze moest even zitten en bedacht , ik trakteer mijzelf op n kopje koffie met 'n appelpunt."mag ik uw Qr code even zien mevrouw? vroeg de ober . Pardon ,wat zegt u, excuus, mijn gehoor is niet meer zo goed jongeman , in alle 89 jaren is dat wat achteruit gegaan. " Heeft u een Qr code, dat staat op uw mobil " wat is dat ober, een mobil ? Een telefoon mevrouw" Nee die staat thuis op het dressoir jongeman, die ga ik niet meenemen . Heeft u dan een papieren code , die kunt u uitprinten" Nee , hoe moet dat dan" met uw PC en uw printer" oh die heb ik niet , ik heb wel een radio thuis, is dat ook goed? Maar ik ben verplicht uw Qr code te scannen anders moet u wegsturen" De vrouw wordt even stil en zegt "gaat u sluiten dan ? De ober kijkt even om zich heen en weet zich even geen raad. Hij vertelt haar dat mensen zonder deze code niet worden toegelaten op terrasjes ....de vrouw is even stil en zegt " is het dan weer oorlog? Dit was tijdens de oorlog ook zo, met bonnetjes , maar ik heb geen bonnetjes , waar kan ik die halen jongeman? De ober ging even weg , telde zijn zegeningen en kwam vrij snel terug met n kopje koffie en een appelpunt "Deze is van het huis mevrouw . Nog n fijne dag verder "
Credits Tivo Beunk

https://www.vn.nl/nieuw-leiderschap-pieter-omtzigt/

https://www.bndestem.nl/breda/het-ontslag-van-mopper-mona-zegt-veel-over-de-rest~ae28d8b1/


https://www.academia.edu/49998966/Disasters_pandemic_and_repetition_a_dialogue_with_Maurice_Blanchots_literature?email_work_card=title

Sometimes in FB you'll see people asking what did you want to be out of the world? Some say covid, others hunger, pollution, disease,poverty.
I said politicians cause they make or disregard crisis mostly cause they just follow lead of multinationals and the rich and make world a dystopian one.
Whether its covid, hunger, war, refugees, poverty, pollution etc.they make it worse.
Best example is the socalled "climate crisis" which isn't one
https://unitedworld.earth/ban-airliners-from-jetstream-worlwide/
Regarding covid my first post on it was January 25, 18.03 2020 seeing datestamp on my website while dutch scientists said don't worry and lockdown came March 16, that year.
Politicians let crisis happen or make it worse, and sad part, we also need politicians as our representatvives to solve problems, whether they happen sudden or made worse by them.

laat landen allemaal hun coronarekening aan china geven, china gebruikt dat als bio-wapen
https://www.ewmagazine.nl/buitenland/opinie/2021/09/met-miljardenleningen-als-machtsmiddel-muilkorft-xi-jinping-andere-landen-847551/

https://www.kieskompas.nl/nl/resultaten/
Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2762
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: EU bureaucratie, vluchtelingen, geluks- asielzoekers, discriminatie AUTOCHTONEN
« Reactie #149 Gepost op: oktober 23, 2021, 14:25:57 pm »

https://nos.nl/artikel/2328874-waarom-nederland-vergeleken-met-andere-landen-weinig-ic-bedden-heeft

https://www.lnnmedia.nl/corona/maar-1700-beschikbare-ic-bedden-door-jarenlange-wegbezuiniging-zorg/

Huis naar box 3? De Nederlandsche Bank veegt problemen onder het tapijt| huiseigenaren krijgen 9 miljard gratis van premie-belastingbetalers, huurders betalen huurtoeslag zelf via verhuurdersheffing! Is dat eerlijk?
https://www.ewmagazine.nl/opinie/opinie/2021/10/huis-naar-box-3-de-nederlandsche-bank-veegt-problemen-onder-het-tapijt-850301/?access_code=bjxte3c5POKcGi5KHklu&utm_content=buffera5a73&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=bufferzowiezo was buikligging en actieve beademing al dodelijker, in buitenland gebruikt men vooral passieve beademing zonder buikligging
https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2402604-stel-maximumaantal-ic-bedden-in-voor-covidpatienten

https://survivingtomorrow.org/why-do-we-allow-infinite-wealth-accumulation-ba773c617cc6https://nos.nl/artikel/2399490-berlijners-stemmen-in-referendum-voor-onteigening-grote-vastgoedbedrijven

https://www.nd.nl/nieuws/nederland/1065120/kpmg-veegt-de-vloer-aan-met-de-coronastrategie-van-het-kabinet

https://sargasso.nl/hoe-stef-blok-de-woningmarkt-tegen-het-individu-uitspeelde/

https://www.ewmagazine.nl/opinie/opinie/2021/10/kajsa-ollongren-holt-de-parlementaire-democratie-uit-850660/

https://www.dbsuriname.com/2021/10/18/nederlandse-artsen-beter-niet-iedereen-vaccineren-het-coronavirus-verdwijnt-namelijk-toch-niet/

https://www.nature.com/articles/d41586-021-00728-2

Five reasons why COVID herd immunity is probably impossible

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33737753/

https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/3968991/benzineprijzen-zijn-torenhoog-bij-deze-tankstations-betaal-je-het-minst?fb


De woonprotesten zijn nog lang niet voorbij
https://decorrespondent.nl/12843/de-woonprotesten-zijn-nog-lang-niet-voorbij/2642183287821-a765e941?pk_campaign=daily

https://www.ad.nl/opinie/europa-houdt-ons-een-spiegel-voor-na-toeslagenaffaire~a2096c2c/

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2762
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: EU bureaucratie, vluchtelingen, geluks- asielzoekers, discriminatie AUTOCHTONEN
« Reactie #150 Gepost op: oktober 31, 2021, 17:56:22 pm »

https://www.linkedin.com/pulse/corona-noodkreet-van-4-seh-artsen-anne-marie-van-asten/


https://www.powned.tv/artikel/politici-zitten-er-niet-voor-ons-maar-voor-zi


The Dutch Nobel Prize winner in economics Jan Tinbergen has already shown that the remuneration of top managers has no relation to their productivity. Something can be done against their self-enrichment: dismantle the conglomerates, clean up the top layer.

The income of managers has been studied since the 1960s. In 1977 it was already stated that it is "nonsense" to want to see the high incomes of top leaders as the price that the market has to pay; no, it is mainly about gaining income from a position of power in the managerial hierarchies of large companies.

The Dutch Nobel Prize winner Jan Tinbergen (1903-1994) has tested this. He calculated the contribution of various occupational groups to the national income for a number of western countries. This turned out to be positive for lower-ranking workers, but for management it was nil, in technical jargon: indistinguishable from zero significantly.

This disproves the claim of top managers that their income is due to the market. After all, there is no relationship with their productivity. It is true that they appropriate their top salaries on the basis of their position of power.
Market-based income means income related to productivity. This is also an accepted principle when determining the wage margin for lower-ranking staff. It is hard to see why this should not also apply to top managers, who are also employees.
This puts the ball in the court of the top managers. Let them prove that their productivity justifies their top salary. They won't be able to.
It is pointed out that salaries are also affected elsewhere. Indeed, it is not good elsewhere either; Tinbergen's research was therefore international.

All other excuses to justify one's own privileged position - leakage of talent, etc. - have long since been explored and relegated to the realm of fables. By the way, which talent: the top people at Ahold, Shell, etc. who commit fraud to gain their own profit?


https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2403299-reconstructie-nederland-koos-te-laat-voor-bestrijden-corona

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2403300-verantwoording-reconstructie-corona-aanpak-nieuwsuur

https://www.nd.nl/geloof/geloof/1066673/china-verwijdert-koepels-en-minaretten-van-moskeeen


https://www.nu.nl/stand-van-het-land/6121236/de-stand-van-het-land-steeds-minder-bedden-maar-de-zorgkosten-lopen-op.html
ic verdubbelen of tot 5x net als duitsland
bedden nu gehalveerd minimaal kwart erbij, 6 ziekenhuizen bijbouwen en kinderopvang naar EZ

https://www.ewmagazine.nl/opinie/opinie/2021/10/rutte-belichaamt-inhoudelijke-leegte-die-nederlandse-politiek-al-sinds-kok-kenmerkt-851587/?&u

https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/5261618/miljoenen-krijgen-onterecht-compensatie-energierekening


https://www.oneworld.nl/lezen/politiek/wie-plukt-de-vruchten-in-ons-belastingparadijs-spoiler-jij-niet/

https://www.fnv.nl/nieuwsbericht/algemeen-nieuws/2021/03/nederland-op-plek-4-van-ranglijst-belastingparadij

https://nos.nl/artikel/2402718-wat-doen-politici-na-de-politiek-er-zou-een-afkoelperiode-moeten-zijn

https://nos.nl/artikel/2402471-nederland-liep-tussen-2000-en-2020-27-miljard-euro-aan-dividendbelasting-mis


https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2402901-zo-is-het-leven-zonder-coronapas-ik-moet-elk-plasje-plannen
https://www.youtube.com/watch?v=UpVLGl2n190
Ik snap nog steeds niet waarom China nog steeds niet financieel aansprakelijk is/wordt gesteld. Of het nu per ongeluk of express was, China heeft in tegenstelling tot bij Sars1 het verzwegen en liet het doelbewust of niet verspreiden over de wereld en in plaats van schuldbewust andere landen te helpen, proberen ze onderzoek naar oorsprong te verdoezelen (teken van schuld?) en gedragen zich vanaf verspreiding in eigen omgeving steeds oorlogszuchtiger (zuid chinese zee en t.a.v. taiwan b.v.) , landen die hulpgoederen die uit china komen niet kunnen betalen, worden overvallen met beslag op waardevolle zaken (ecuador b.v. regenwoud). UN/WHO zeggen nu in toekomst bij zulke virussen sancties te willen opleggen maar waarom nu niet in zo'n duidelijke verspreiding. 
Als een buurjongen per ongeluk of express de ruiten ingooit, moet hij of z'n ouders  de schade betalen, daarom hebben we allemaal een WA verzekering, dit principe geldt ook in internationaal recht, en nu heeft China in alle landen ter wereld de ruiten ingegooid, dus dan moet die ook de schade betalen, dat dat niet gebeurt, ook ter voorkoming van volgende gevallen is mij een raadsel.
Er wordt gezegd ja maar alle goederen komen uit China, reden te meer om medicijnindustrie op meerdere  plaatsen ter wereld te hebben en zowiezo ook in eigen land.
Ondernemingen laten spullen enkel in China maken vanwege de lage loonkosten dus winst.
China als land heeft geen vrienden, enkel klanten en die moet koning zijn.
Mijn advies:  alle landen ter wereld dienen hun coronarekeningen in bij China, dan is het met hun agressie gauw gedaan, het is geen olie/gas land als rusland die europa trouwens ook al verkeerd heeft aangepakt.Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2762
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: EU bureaucratie, vluchtelingen, geluks- asielzoekers, discriminatie AUTOCHTONEN
« Reactie #151 Gepost op: november 07, 2021, 16:01:00 pm »

https://ivmmeta.com/
vermectin for COVID-19: real-time meta analysis of 65 studies


https://www.ftm.nl/artikelen/wall-street-aast-op-camping?u

https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/in-plaats-van-ouders-onder-druk-te-zetten-is-het-wellicht-beter-de-verzorgingsstaat-te-herbouwen~b401af3f/


https://eenvandaag.avrotros.nl/item/nog-nooit-gaf-het-rijk-zo-veel-miljoenen-uit-aan-juridisch-advies-staat-zorgt-goed-voor-eigen-belangen/

https://nos.nl/artikel/2404406-rijkste-1-procent-stoot-twee-keer-zoveel-uit-als-de-armste-helft

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1786529700/klimaatbeschermer-von-der-leyen-pakt-privejet-voor-vlucht-van-50-kilometer

https://www.trouw.nl/religie-filosofie/kerken-willen-compensatie-hoge-energieprijs-eerlijk-verdelen~bfce74d0/
iedereen krijgt compensatie anders wordt het te moeilijk?  EEN druk op de knop bij belastingdienst en je hebt huurtoeslagontvangers dat zijn de armsten, had huurtoeslag uitbetaald met tijdelijke energiecompensatie van 50-100 per maand extra! Eitje!
En trouwens snap niet dat iemand met inkomen 4x modaal 132.000
kinderopvangtoeslag krijgt, of gratis werkster via WMO

https://eenvandaag.avrotros.nl/panels/opiniepanel/alle-uitslagen/item/kernenergie-om-klimaatdoelen-te-halen-steeds-meer-mensen-zijn-er-klaar-voor/
en dat krijg je dus met desinformatie je wordt belogen en bedrogen
https://www.reddit.com/r/meerderheidnederland/comments/qlbiel/kernenergie_om_klimaatdoelen_te_halen_steeds_meer/


er ligt nog 'n onbetaalde rekening van afval Borselle/Dodewaard van 200 miljard en het is niet groen maar wel te duur,  https://encyclopedievanzeeland.nl/Pechiney kreeg vanaf 1969 tot en met einde subsidie op stroom kerncentrale Borselle EN Dodewaardgemiddeld 360 miljoen euro per jaar


https://www.berenschot.nl/media/so0fvuic/systeemeffecten_van_nucleaire_centrales_in_klimaatneutrale_energiescenario_s_2050.pdf

In het begin van 2020 concludeerde een Nederlandse studie naar toekomstige energiescenario?s (in opdracht van het ministerie van EZK) dat een energiesysteem met kernenergie duurder is dan zonder.


160 windmolens half miljard levert evenveel op als Borselle die 5 miljard kost en nieuwe kerncentrale pas klaar in 2040 dus wishfull thinking


https://dvhn.nl/groningen/Hoe-zit-het-eigenlijk-Dit-zijn-de-voordelen-en-de-nadelen-van-een-kerncentrale-in-Nederland-26621063.htmlhttps://www.ewmagazine.nl/nederland/opinie/2021/10/nederland-is-de-corona-gekke-henkie-van-de-wereld-852959/

https://www.kingsfund.org.uk/blog/2021/04/nhs-nightingale-hospitals-worth-money
https://en.wikipedia.org/wiki/COVID-19_hospitals_in_the_United_Kingdom

https://deanderekrant.nl/nieuws/lareb-zwijgt-2021-10-11


https://www.youtube.com/watch?v=fqJTdLeJxYo   politierone video woonprotest

https://www.bloomberg.com/billionaires/

https://debalie.nl/programma/de-onbetrouwbare-overheid-2-met-renske-leijten-26-04-2021/


Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2762
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: EU bureaucratie, vluchtelingen, geluks- asielzoekers, discriminatie AUTOCHTONEN
« Reactie #152 Gepost op: november 14, 2021, 13:54:14 pm »

https://nos.nl/artikel/2405550-experts-najaarsgolf-volgend-jaar-waarschijnlijk-alles-loslaten-kan-niet-meer
vind je t vreemd met 2-5 miljoen schiphol passagiers PER MAAND,
met mogelijke besmettingen/varianten.
Nieuw Zeeland stopte passagiersvluchten maart 2020 dus grenzen dicht ook!
Dus ook gelukszoekers pushback net als Polen.


https://nos.nl/artikel/2405406-voor-jaarwisseling-3500-extra-opvangplekken-voor-asielzoekers-nodig
https://nl.wikipedia.org/wiki/Dublinverordening
asielindu$trie :Volgens Dublinverdrag had er niet eens 1 gelukzoeker in Nederland
asiel kunnen aanvragen, ze moeten in eerste land waar ze EU binnenkomen
asiel aanvragen, dus deze crisis is door Nederland zelf gemaakt!
Maak verblijfstatus tijdelijk, en stop gezinshereniging!

 nederland heeft deze crisis net als alle andere zelf gemaakt, stop de asielindustrie! kost belastingbetaler 18 miljard per jaar
 

https://eenvandaag.avrotros.nl/panels/opiniepanel/alle-uitslagen/item/frustratie-over-weer-te-laat-ingrijpen-kabinet-en-verdeeldheid-over-de-coronapas-op-de-werkvloer/

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/too-little-too-late-epidemioloog-bosman-ziet-steeds-hetzelfde-patroon-in-nederlands-coronabeleid/


https://www.stichting-jas.nl/2021/10/professor-amsterdam-umc-spreekt-zich.html
Professor Dokter Connie Jiminez

https://www.ewmagazine.nl/opinie/opinie/2021/11/wat-poetin-te-winnen-heeft-bij-een-nieuwe-migrantencrisis-in-europa-854992

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2762
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: EU bureaucratie, vluchtelingen, geluks- asielzoekers, discriminatie AUTOCHTONEN
« Reactie #153 Gepost op: november 21, 2021, 15:49:54 pm »

Hubert Bruls uitgescholden door Op1-gast: ?Dikke bal gehakt!?
https://www.mediacourant.nl/2021/11/hubert-bruls-uitgescholden-door-op1-gast-dikke-bal-gehakt/

https://www.youtube.com/watch?v=4o6G-NydqEA
pieter omzigt legt baudet cijfers uit

https://www.vn.nl/rutte-bravoure/

https://www.theguardian.com/world/2021/nov/17/wearing-masks-single-most-effective-way-to-tackle-covid-study-finds

Volgens het dublinverdrag moeten gelukszoekers asiel aanvragen in het EERSTE land waar ze EU betreden, dus Nederland zou niet 1 asielaanvrager kunnen hebben, Duitsland en Belgie liggen voor ons, en schaf permanente verblijfstatus en gezinshereniging AF!

https://sintenpietengilde.nl/teksten/1877-hoe-de-goede-bisschop-op-zijn-gevleugeld-paard-gezeten-en-van-zijn-zwarten-knecht-vergezeld-halve-takkenbossen-bij-wijze-van-gard-in-de-hand/


https://www.pumbo.nl/gratis-ebooks/het-meest-gevaarlijke-bijgeloof
https://www.hetforumvannederland.nl/index.php?topic=149142.0

https://www.ewmagazine.nl/nederland/opinie/2021/11/kabinetsplannen-om-met-2g-het-virus-af-te-remmen-zijn-vaag-855281/

https://www.standaard.be/cnt/dmf20211107_97921939
Uw groene pasje biedt vrijheid noch bescherming


Allemaal gevaccineerden
?Het profiel van de intensieve pati?nten bij ons??, aldus Deckers. ?Het zijn nu allemaal gevaccineerden met doorbraakinfecties. Relatief jonge mensen van 55 tot 60 jaar, redelijk wat met immuunproblemen. Maar we zien toch ook verschillende zwaar zieke jongere mensen, van 30 tot 35 jaar. De vraag is dus of de vaccins nog zo goed werken.? uit https://www.gva.be/cnt/dmf20211105_97146276 een van de linken onder de youtube
https://www.youtube.com/watch?v=7w-Sj_yaqdg


https://twitter.com/mariannezw/status/1459775920278024193
Scientist Director, Global Development Oncology bij AstraZeneca Didier Meulendijks sprak zich uit tegen 2G/QR op Linkdin (later weggehaald)
? Didier Meulendijks? deveiopment oncoiogy Astrazeneca 14 u ?

lk zie steeds meer Linkedln posts van medisch-wetenschappelijk professionals die zich - elk op has eigen manier - zorgen makers en uitspreken over het gevoerde beleid t.a.v. de QR codes [1]. lk sluit mij daarbij aan. ? ? ? De QR-, en zometeen 2G-maatschappij die opgetuigd wordt, en waarmee op grote schaal mensen worden uitgesloten op basis van vaccinatiestatus, is niet alleen moreel verwerpelijk maar ook vrijwel niet wetenschappelijk te onderbouwen. De data laten zien dat de SARS-CoV-2 vaccins - hoewel effectief in het verminderen van de kans op ziekenhuisopname - al snel geen relevant effect meer hebben op de verspreiding van het virus [3, 4, 5, 6]. Daarmee vervalt elke rechtvaardiging voor de voorgestelde QR-maatschappij waarin mensen - waaronder alle kinderen vanaf 12 jaar - worden gedwongen tot vaccinatie om deel te kunnen nemen aan het normale maatschappelijke leven. Over het vaccineren van kinderen met de nieuwe vaccins is al regelmatig kritisch geschreven [7], en ik ga hier niet uiteenzetten waarom ik desk dat de baten-risicobalans voor die groep in de meeste gevallen niet gunstig is. De ratio achter het 2G beleid - op basis can onderzoek TU Delft - wordt omschreven als dat vaccineerde mensen het virus vaker verspreiden dat geteste ongevaccineerden (in de context can 3G beleid), en dat ongevaccineerde mensen daarom beschermd moeten worden met 2G om op die manier ziekenhuisopnames te verminderen [8]. De wereld op z'n kop.

De groep QR-Ioze Nederlanders bestaat voor een groot deel uit gezonde jonge mensen (inclusief kinderen) miens risico op ziekenhuisopname klein is, evenals een groot aantal mensen die Covid-19 al doorgemaakt hebben (maar geen positieve test kunnen laten zien). Het buiten de maatschappij sluiten van deze mensen op basis van vaccinatiestatus is niet ethisch te verantwoorden en leidt tot sociale en maatschappelijke schade die niet te overzien is. Het gevoerde beleid lijkt niet op korte termijn te stoppers of te verbeteren. De polarisatie waarover in de media gesproken wordt en the langzaam doorsijpelt in de maatschappij en de kleinere sociale kring van mensen [2] leidt at van belangrijke vragen. Bijvoorbeeld de vraag hoe de (veronderstelde) positieve effect es van beleid t.a.v. QR codes opwegen tegen algemene negatieve effecters op de publieke gezondheid, en welke afweging daarin gemaakt is. Helaas lijkt het er steeds meer op dat een stilzwijgende meerderheid van Nederland zorgt voor veronderstelde instemming met dit beleid, en dat kan op termijn zeer schadelijk worden. Vanwege het onwetenschappelijke karakter van dit beleid en de maatschappelijke schade die er mijnsinziens mee wordt aangericht vind ik het belangrijk om mij uit te spreken. Laten we ons in plaats can op QR codes volop richten op het repareren can de zorgcapaciteit die de afgelopen jaren is verminderd [9, 10]. 000 en 1.561 anderen 5 commentaren

Wat was het een mooie tijd ?
Nederland waarin ik ben opgegroeid gingen we naar de platenzaak om singeltjes te beluisteren en eventueel te kopen.
Iedereen ging naar V&D en Jamin voor een 3 dubbel ijsje.
Toen hadden winkels gewoon 4 muren in plaats van 3 W's (www)
Naar de stad gaan was een belevenis en zo gezellig.
Er waren tradities.
Tradities die nu niet meer kunnen of die steeds meer worden afgeschaft.
Omdat men ze discriminerend vinden of omdat het niet bij de multiculti samenleving past.
Veel wordt er verboden, waardoor de Tradities verdwijnen.
Als je in een rode bus stapte, dan was dat een stadsbus en een gele een streekbus.
En een kaartje kopen bij de chauffeur was normaal. Die man behandelde je met respect.
Een trein had een vishakenlogo erop en kaartjes werden voorzien van een gaatje als de conducteur kwam controleren.
Dat was een belevenis, want treinpersoneel had aanzien.
Om de trein te laten vertrekken stak de machinist z'n hoofd naar buiten en zwaaide de conducteur met z'n spiegelei.
In de Intercity was de koffie standaard aanwezig en geen uitzondering op de regel.
Kun je je niet meer voorstellen...
Spelen deed je buiten. Met een hoop herrie en geschreeuw en natuurlijk haalde je kattenkwaad uit. Dat hoorde bij het opgroeien.
Overvallen, inbraken en zakkenrollerij haalde de krant nog.
Gewoon omdat ze niet aan de orde van de dag waren.
Als je met je kattenkwaad de politie tegenkwam, dan schrok je en gedroeg je respectvol in de hoop dat ze niet naar je ouders gingen.
Als het donker werd, dan was je thuis binnen.
Jeugd 's avonds of 's nachts op straat kwam bijna niet voor.
Behalve als ze op stap gingen naar de disco of de kroeg. Anders keek je naar Swiebertje, Een vd acht, Q&Q, Floris of Spel zonder Grenzen op de bank met chips en limonade .
Je luisterde naar de radio en nam je favoriete muziek op met je cassetterecorder. Die luisterde je dan af via je walkman.
Oma luisterde naar de plaatselijke piraat met z'n piratenmuziek.
Piraat zijn was toen nog een kat en muisspel in plaats van een grote misdaad waar tegenwoordig zelfs boobytraps geplaatst worden om de controleurs buiten te houden.
Koeien stonden in de wei en niet in een megastal en ze waren nog gewoon onderdeel van de natuur in plaats van slecht voor het milieu.
De post kwam iedere werkdag en zaterdag en je wist ook dat je post goed verzorgd werd, want het waren be?digde postbeambten in plaats van bijbaantjes voor iedereen.
Bellen?
Als je niet thuis was dan was je niet bereikbaar. Lekker rustig.
En als je dan toch moest bellen dan ging je naar een telefooncel.
Ziektekosten?
Je verzekerde je voor 25 gulden per maand en van eigen risico en eigen bijdrages hadden we nog niet gehoord.
Was er iets ernstigs dan ging je gewoon naar de eerste hulp. Dat was toen normaal.
Ben ik tegen vooruitgang?
Absoluut niet, maar onze vooruitgang voelt langzaam maar zeker als onze ondergang.
Betalen om te mogen sparen, betalen om belastingaangifte te mogen doen, betalen omdat je niet alles vergoed krijgt van de zorgverzekering waar veel mensen niet eens het geld voor hebben om het te betalen...
Overal moet over gediscussieerd worden en zelfs gebakjes en toetjes moeten van naam veranderen omdat de naam niet meer mag.
Er komen verboden om de hoek kijken waarvan je je afvraagt wat anderen ermee te maken hebben, in Den Haag vind men steeds meer van het sociale leven en de tradities.
Niets is meer goed, alles is slecht.
Je auto, je gezondheid, het milieu, de boerderij. Alles moet anders.
Zelfs de natuur is slecht voor het milieu.
Ik mis het Nederland van mijn jeugd.
En dat zal helaas nooit terugkomen.
Als deze tekst je raakt.. mag je ?m kopi?ren hoor, is ook door mij gedaan ?..


Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2762
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: EU bureaucratie, vluchtelingen, geluks- asielzoekers, discriminatie AUTOCHTONEN
« Reactie #154 Gepost op: november 27, 2021, 20:13:57 pm »
https://www.powned.tv/artikel/thuistaal

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/zeker-80-duizend-vliegtuigpassagiers-zaten-in-de-buurt-van-een-besmettelijke-medepassagier~ba5038ba/


https://www.youtube.com/watch?v=TtBALpRKl0w
Pieter OMTZIGT mocht NIET STEMMEN bij 2G-vergadering Tweede Kamer
In de Tweede Kamer werd vergaderd over de procedures rond het invoeren van drie nieuwe coronawetten. Maar omdat Pieter Omtzigt een afsplitser is, telde zijn stem niet mee. Hoe kan dat???https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/minister-de-jonge-moet-eind-november-besluiten-of-hij-inzage-geeft-in-duizenden-vertrouwelijke-coronadocumenten~bd6fa6c78/


Wow, klein succesje. Net is in de commissievergadering VWS besloten dat de inzet van het #coronabewijs op het werk controversieel is verklaard. Dat betekent dat behandeling alleen kan wanneer er een nieuw kabinet zit.

Wat zal demissionair Minister De Jonge balen?
https://twitter.com/tunahankuzu/status/1463122752093753346

https://nos.nl/liveblog/2406726-349-nieuwe-patienten-op-verpleegafdelingen-ziekenhuizen-verder-in-de-knel
??N UUR GELEDEN
Verwarring in Kamer over wetsvoorstel coronatoegangsbewijs op de werkvloer
In de Tweede Kamer is verwarring ontstaan rond het wetsvoorstel voor de invoering van de coronapas op werk. In een procedurevergadering leek het voorstel in eerst instantie met een stemming controversieel te worden verklaard. Dat betekent dat de wet niet wordt behandeld tot er een nieuw kabinet zit.
Maar later in de vergadering plaatste een aantal Kamerleden vraagtekens bij de stemming. Na beraad met de griffier in de zaal, erkende voorzitter Kuiken dat ze een verkeerde conclusie had getrokken: het wetsvoorstel is toch niet controversieel. Op het moment dat verschillende Kamerleden opheldering wilden, werd de vergadering geschorst omdat de herdenking voor oud-SGP-leider Bas van der Vlies op het punt van beginnen stond.
De procedurevergadering gaat over de behandeling van drie wetsvoorstellen over uitbreiding van het coronatoegangsbewijs. Het demissionair kabinet wil die deze week inhoudelijk behandelen, maar de Kamer gaat daar niet in mee en heeft vooralsnog over twee voorstellen gezegd dat die waarschijnlijk volgende week behandeld worden.


https://www.trouw.nl/binnenland/belastingdienst-ging-vooral-achter-lage-inkomens-aan~be2da94d/

https://www.nu.nl/politiek/6168990/politicoloog-ziet-forum-voor-democratie-steeds-verder-radicaliseren.html?redirect=1

https://electroverse.net/covid-19-is-over-herd-immunity-achieved/

als je dan een vent bent verbied je verkoop totaal!
MAAR 3,2 miljard opbrengst accijns (dubbele van 2000) vindt regering wel lekker...
dus zeg niet dat t om gezondheid gaat, om de poen is het te doen
https://nos.nl/artikel/2406745-helft-rokers-stopt-pas-als-pakje-sigaretten-60-euro-kost