Want to pay and be paid without trouble worldwide every year, TAKE Payoneer !! !!

Bij ons GEEN advertenties
over banken,lenen, gokken, 06 of sms spelletjes, alcohol, drugs, roken of zogenaamde goede doelen !

Amazon USA UK-German-French-Canada-Japan Boeken Holland Italy World Dates World Travel
Deze site gebruikt enkel een cookie voor in en uitloggen als geregistreerde
Onze adverteerders en links gebruiken mogelijk WEL cookies Wilt U dat niet, verlaat dan deze site!

Auteur Topic: EU - Nederland hebben niet meer geld maar democratie nodig, Europese Federatie  (gelezen 22101 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline admin

  • Administrator
  • Gold Member
  • *******
  • Berichten: 3088
  • Geslacht: Man
    • De Gratis Krant van Nederland
30062015

http://www.elsevier.nl/Economie/blogs/2015/6/We-leven-in-een-federale-superstaat-genaamd-eurozone-1783530W/?intcmp=related-content

JSF legt het af in luchtgevecht met F16
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/06/hahaha_vliegende_fyra_met_pgb-alarm.html

28062015

http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/de-euro-niet-onomkeerbaar

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/bondgenoten-lieten-dutchbat-de-steek


Geopolitiek vooruitzicht, Grexit, Brexit, oorlog rusland tegen Ukraine en rest van ex-Sovietstaten,
start de revolutie echt in Zuid Europa en meer
http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/arend_jan_boekestijn_/id/1366
met Arend Jan Boekestijn

20062015

Pope Francis  The Earth, he says, “is protesting for the wrong that we are doing to her, because of the irresponsible use and abuse of the goods that God has placed on her. We have grown up thinking that we were her owners and dominators, authorized to loot her. The violence that exists in the human heart, wounded by sin, is also manifest in the symptoms of illness that we see in the Earth, the water, the air and in living things.”
http://ecowatch.com/2015/06/16/pope-leaked-draft-encyclical/?utm_source=EcoWatch+List&utm_campaign=a293f5f468-Top_News_6_16_2015&utm_medium=email&utm_term=0_49c7d43dc9-a293f5f468-85888477

http://www.theatlantic.com/health/archive/2015/06/green-spaces-make-kids-smarter/395924/?utm_source=SFFB17062015
Alles wordt duurder
http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/voordeel-inkomstenbelasting-hoger-tot-2000-euro,
niet werkenden gaan er mogelijk 2000 euro op achteruit.


http://www.tijd.be/opinie/algemeen/Waar_zijn_al_die_miljarden_voor_Griekenland_naartoe_Naar_de_westerse_banken.9646488-7765.art?utm_medium=twitter&utm_source=dlvr.it


Wie is er tweehonderd jaar na Waterloo nog geïnteresseerd in de eventuele beursmanipulatie van Nathan Rothschild? Inmiddels ligt er heel wat stof op wat er in die tijd op schrift is gezet. Onwelkome informatie over de handel en wandel van de Rothschilds kan inmiddels zijn verdoezeld of herschreven. De latere biografen kunnen gebruik hebben gemaakt van gemanipuleerde informatie. Daarom is de uitspraak van de rechtbank van New York zo interessant. Wat gebeurde er? In 1913 publiceerde Ignatius Balla het door hem geschreven boek 'The Romance of the Rothschilds'. Hierin werd de beursmanipulatie door Nathan Rothschild in 1815 beschreven en dan in het bijzonder hoe Nathan Rothschild misbruik had gemaakt van zijn informatie over de uitkomst van de slag bij Waterloo om de beurshandel in Londen op het verkeerde been te zetten. Een jaar later, in 1914, spande de eerste baron van Rothschild, de kleinzoon van Nathan Rothschild een rechtszaak aan bij de rechtbank van New York om het boek te verbieden. Zijn reden was dat de naam van zijn grootvader werd belasterd door de volgens hem onjuiste voorstelling van de gebeurtenissen direct na de slag bij Waterloo. Ondanks het gewicht van zijn naam en titel verloor de eerste baron van Rothschild de rechtszaak en werd hij veroordeeld tot het betalen van de proceskosten.
Ik las hierover in het uitstekend gedocumenteerde boek 'The Secrets of the Federal Reserve' van Eustace Mullins en deed onderzoek in het archief van de New York Times. In de editie van 1 april 1915 stond inderdaad in een artikel dat was gewijd aan de op 31 maart 1915 overleden eerste baron van Rothschild, dat deze tevergeefs heeft getracht het boek van Balla uit de handel te krijgen. We weten dat het de Rabobank recent nog is gelukt om het boekje 'De Verpanding' te verbieden via de rechter vanwege het noemen van namen van bijzonder beheer medewerkers van die bank in 'De Verpanding'. Als er ook maar enige aanleiding zou zijn geweest om Rothschild zijn zin te geven, dan zou de rechtbank in 1914 anders hebben beslist dan men deed. Ik heb dit in mijn ogen belangrijke artikel gedownload en hier toegevoegd. Het is zeker niet iets om af te doen als 'knipseltje'.
http://adbroere.nl/web/nl/columns/waterloo-en-rothschild.phpWie is er tweehonderd jaar na Waterloo nog geïnteresseerd in de eventuele beursmanipulatie van Nathan Rothschild? Inmiddels ligt er heel wat stof op wat er in die tijd op schrift is gezet. Onwelkome informatie over de handel en wandel van de Rothschilds kan inmiddels zijn verdoezeld of herschreven. De latere biografen kunnen gebruik hebben gemaakt van gemanipuleerde informatie. Daarom is de uitspraak van de rechtbank van New York zo interessant. Wat gebeurde er? In 1913 publiceerde Ignatius Balla het door hem geschreven boek 'The Romance of the Rothschilds'. Hierin werd de beursmanipulatie door Nathan Rothschild in 1815 beschreven en dan in het bijzonder hoe Nathan Rothschild misbruik had gemaakt van zijn informatie over de uitkomst van de slag bij Waterloo om de beurshandel in Londen op het verkeerde been te zetten. Een jaar later, in 1914, spande de eerste baron van Rothschild, de kleinzoon van Nathan Rothschild een rechtszaak aan bij de rechtbank van New York om het boek te verbieden. Zijn reden was dat de naam van zijn grootvader werd belasterd door de volgens hem onjuiste voorstelling van de gebeurtenissen direct na de slag bij Waterloo. Ondanks het gewicht van zijn naam en titel verloor de eerste baron van Rothschild de rechtszaak en werd hij veroordeeld tot het betalen van de proceskosten.
Ik las hierover in het uitstekend gedocumenteerde boek 'The Secrets of the Federal Reserve' van Eustace Mullins en deed onderzoek in het archief van de New York Times. In de editie van 1 april 1915 stond inderdaad in een artikel dat was gewijd aan de op 31 maart 1915 overleden eerste baron van Rothschild, dat deze tevergeefs heeft getracht het boek van Balla uit de handel te krijgen. We weten dat het de Rabobank recent nog is gelukt om het boekje 'De Verpanding' te verbieden via de rechter vanwege het noemen van namen van bijzonder beheer medewerkers van die bank in 'De Verpanding'. Als er ook maar enige aanleiding zou zijn geweest om Rothschild zijn zin te geven, dan zou de rechtbank in 1914 anders hebben beslist dan men deed. Ik heb dit in mijn ogen belangrijke artikel gedownload en hier toegevoegd. Het is zeker niet iets om af te doen als 'knipseltje'.
http://adbroere.nl/web/nl/columns/waterloo-en-rothschild.php

http://www.dailykos.com/story/2015/06/17/1393999/-How-Walmart-s-hiding-76-billion-in-secret-subsidiaries-around-the-world?detail=facebook_sf


Weet je nog Balkenende 2007, nog jaar wachten, en toen kwam crisis, en nu 7 magere jaren  weer voorbij na invoering euro, dan komen
toch de vette??  Reken daar maar niet op WIEBES is een RARE KWIBUS

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/hervorming-belastingstelsel

http://www.telegraaf.nl/f/24166398
http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/06/kabinet_wil_laag_btwtarief_jor.html
Blijkt maar weer eens dat de CRISIS gemaakt werd en wordt, lage BTW tarief kost 8-9 miljard en levert vooral voordeel op voor bovenmodaal (RTLZ), maar er BLIJFT nu een laag tarief voor enkel levensbehoeften, en is een grote groep BTW-vrijgestelden (CPB) slechts 40% goederen en diensten wordt belast, EEN BTW tarief zou 16% bedragen, de aanpak van vrijstellingen moet later in Europees verband naar voorbeeld van Nieuw-Zeeland en Australie, brengt bijna 20 miljard op, nu BTW 40 miljard dan 70 miljard als alles onder 21% valt..


http://www.cpb.nl/persbericht/3214639/modernisering-btw-leidt-tot-welvaartswinst
http://www.nrc.nl/nieuws/2015/06/17/kabinet-wil-laag-btw-tarief-afschaffen/ Diederik Samsom lees en reflecteer hierover, want dit is de werkelijke reden waarom de kiezers de PVDA de rug hebben toegekeerd. Mensen begrijpen misschien niet alles maar ze zijn niet gek... De PVDA wordt afgerekend op het verraad dat door jullie is gepleegd door je zo voor het karretje van de neo-liberalen te laten spannen.
Waarom is de huidige crisis zo anders dan vorige crisissen?
Boaventura de Sousa: Omdat hij een alles omvattend en permanent karakter heeft aangenomen en zo ook de verklaring is geworden voor alles wat slecht gaat: de salarissen worden ingeperkt omdat het crisis is. De pensioenen gaan omlaag, omdat het crisis is. De gezondheidszorg wordt geprivatiseerd, omwille van de crisis.
De hele sociaal-democratie in Europa wordt afgebouwd in naam van de crisis. Een crisis die voorgesteld wordt als een schuldencrisis van de soevereine staten maar die in feite een financiële crisis is van een systeem dat volkomen kleptocratisch en crimineel is. Een crisis veroorzaakt door een gedereguleerd financieel kapitaal dat speculeert met de miserie van de mensen. (hier worden onder andere de credit default swaps bedoeld, derivaten, waarmee wordt gespeculeerd op het faillissement van een land) Hoe meer landen er bankroet gaan, hoe meer dit systeem zich verrijkt.
En de gevolgen daarvan gaan niet enkel over getallen maar over mensenlevens: mensen die hun werk verliezen, hun huis verliezen, die zelfmoord plegen.
Het artikel is zeer de moeite waard om het helemaal te lezen!:

http://www.mo.be/interview/boaventura-de-sousa-kijken-door-een-nieuwe-bril

 
Sanders floats top tax rate of over 50 percent
http://thehill.com/blogs/ballot-box/244811-sanders-floats-top-tax-rate-of-over-50-percenthttp://www.theguardian.com/business/2015/jun/15/focus-on-low-income-families-to-boost-economic-growth-says-imf-study?CMP=share_btn_fb
Right, and true for Ukraine as well:
Haroon Akram-Lodhi says: This would be important if the IMF actually followed its own analysis in its "stabilization" policies, but it does not -- ask Greece.
I say:
This should be true for Greece, soon Italy, right now Ukraine. Constant pressure to force the poor to take the haircut... How can they get back to growth without public sector expenditure in the specific sectors that will protect skills, dignity, development?


 http://langleveeuropa.nl/2015/06/g7-hebben-besloten-ttip-en-isds-voor-eind-2015-rond/
 

https://decorrespondent.nl/2911/Conclusie-van-grootschalig-onderzoek-de-werklozenindustrie-is-nog-steeds-failliet/221707896388-4e1f20a1


http://money.cnn.com/2015/06/15/news/economy/trickle-down-theory-wrong-imf/index.html?sr=fbmoney0615trickledown0300story
https://www.youtube.com/watch?v=QPKKQnijnsM
http://thinkprogress.org/economy/2015/06/16/3669801/kansas-sales-tax-hike-budget-deal/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=tptop3
http://www.vox.com/2015/6/16/8790357/rich-people-jerks?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=voxdotcom&utm_content=tuesdayGRIEKENLAND


http://ewaldengelen.blogspot.fr/2015/06/vijf-jaar-voorgelogen-over-griekenland.html

 
 Zorg dan eerst maar 's voor echte banen, wetrkgelegenheid wordt door kabinet en werkgevers afgebroken, jeugdloon is in belgie van 16-18 2x zo hoog als hier, de echte klaplopers zitten allemaal boven modaal, en werkgevers, bankiers zijn parasieten
 http://tmgonlinemedia.nl/consent/consent/?return=http%3A%2F%2Fwww.telegraaf.nl%2Fbinnenland%2F24192621%2F___Bijstanders__zijn_labbekakken__.html%3Futm_source%3Dfacebook.com%26utm_medium%3Dreferral%26utm_campaign%3Dfacebookpage&clienttime=1435149599023&version=0&detect=true
 
 
 http://www.gewoon-nieuws.nl/2015/06/pers-en-politiek-vijf-jaar-liegen-over-griekenland/#.VYtj1kacwyt
 


http://www.dailymail.co.uk/news/article-3131100/Greek-PM-predicts-nation-s-Grexit-cause-COLLAPSE-Europe-s-currency.htmlhttp://www.demorgen.be/buitenland/-berlijn-houdt-rekening-met-grieks-bankroet-a2356761/
De EU heeft een prachtige toekomst achter de rug   Op naar een europese federatie zonder uniegedoe, zonder brussel/straatsburg,met 2 valuta eigen en euro, en geen meermacht voor grotere landen, 1 land 1 stem, egks was opgericht om Duitsland die al voor 2 wereldoorlogen verantwoordelijk was  in toom te houden, en wie is nu de leider van EU, Duitsland met hun Vierde Rijk. En putin wil Vijfde Rijk opnieuw, nadat tsar peter in 1721 muscovy (p)russia ging noemen. Als we niet met EU maar EF waren begonnen hadden we ook RF kunnen opnemen in een eur-asia Federatie en was nog Duitsland nog "rusland" een probleem geweest/geworden.

http://www.npo.nl/radar-extra/01-06-2015/AT_2028610
wat is er met de 240 miljard voor griekenland gebeurt

'De 240 miljard euro aan noodhulp die aan Griekenland is verstrekt, komt waarschijnlijk niet meer terug. Dat zei Kees Vendrik, lid van De Algemene Rekenkamer, in het televisieprogramma Radar maandagavond.
Volgens Vendrik is het zeer onzeker of Nederlandse belastingbetalers iets terug zullen zien van de steun aan Griekenland. „Zoals de vooruitzichten nu zijn, is het fair om te zeggen dat we daar een hard hoofd in moeten hebben.” Dit staat haaks op de garantie die in 2010 door oud-minister van Financiën, Jan Kees de Jager, werd gedaan. Hij beloofde destijds dat alles met rente zou worden terugbetaald.
Uit onderzoek blijkt dat maar 11 procent van de noodhulp in de Griekse publieke sector terecht is gekomen. De rest van het geld is hoofdzakelijk teruggevloeid naar buitenlandse banken die geld hadden uitstaan in Griekenland.'
De banken onder aanvoering van Goldman Sachs hebben dus geprofiteerd van de 240 miljard die naar Griekenland is overgeboekt door hun 'opgevoerde' (opgeblazen) vorderingen te incasseren.
48 miljard van die 240 miljard is rechtstreeks gestort op de rekening van een Griekse private onderneming die 'directe bankensteun' aan Griekse en in Griekenland gevestigde buitenlandse banken gaf. Die 48 miljard is grotendeels in het grote 'zwarte gat' van de banken verdwenen. Een schandaal, temeer daar het geld is overgeboekt door het Europese steunfonds EFSF waarvan de leningen worden gegarandeerd door de Europese belastingbetalers. De politiek heeft dit allemaal goed gevonden, zonder dat er overeenstemming was over het verlenen van directe bankensteun.
Ook de overige 192 miljard blijkt dus bijna geheel met een U bocht in de zakken van de bankiers terecht te zijn gekomen. Waarom laten we dit allemaal gebeuren en waarom laten we ons manipuleren in onze opinie over de Grieken door de media. Wat in Griekenland is gebeurd kan ook in andere Europese landen gaan gebeuren, zelfs in Nederland. Wanneer worden we als burgers nu eens echt onderling solidair door ons massaal te verzetten tegen de roof en slavernij?

 Banken zijn in principe nutteloos in huidige vorm, in totaal wordt er van ons europese belastingbetalers 2200 miljard euro in banken gestopt door ecb, in de hoop dat iets ervan de echte economie bereikt? Bij de eerste 1100 miljard was dat "helaas net niet" het geval, nu zijn ze met 2e reeks bezig, met dezelfde hoop, en reken maar dezelfde uitkomst. Dus per land 1 staatsbank(was al t idee bij crisis in 2008 trouwens) en de rest opheffen, incl. de FED en big 4, en schulden aan die banken wegstrepen..
 
 FED up with the FED and banks
 
 De bank mag het volk kapot maken en leegzuigen met toestemming van (bijna) elke regering op aarde!
 
 https://jdreport.com/de-waarheid-over-de-banken-en-waarom-ze-ongestraft-uw-rekening-mogen-plunderen/
 MIGRATIE?


In Australia, the government's solution to the problem of migrants who arrive by boat is to intercept them and send them to another country, which it pays to take them in! Genius.
http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-33114230https://eunmask.wordpress.com/2015/06/17/grondlegger-bevolkingsleer-massa-immigratie-verwoest-welvaart-europa/


https://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_consent
https://en.wikipedia.org/wiki/Ages_of_consent_in_Africa
http://failedmessiah.typepad.com/failed_messiahcom/2014/11/chovevei-torah-rabbi-says-haredi-view-of-sex-not-criminal-rabbis-behind-abuse-coverups-345.htm

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/coulter%20minnesota%20somalit-37582 somaliers in VS of finland?


http://anonhq.com/?p=23525 100 Beheadings So Far in 2015 and Counting… And No It’s Not ISIS

http://www.express.co.uk/news/world/585233/Chad-Africa-Islamic-veil-terror-attack-Pahimi-Deubet-militants-Boko-Haram


 an interactive map showing recent cases of Muslim grooming gangs,sex crimes against children and child exploitation
muslim+grooming
The Oxford grooming ring was promoted by imams who encourage followers to think white women deserve to be “punished”.

https://www.britainfirst.org/muslim-grooming-brochure.pdf


https://kafircrusaders.wordpress.com/muslim-grooming-paedo-map/http://shoebat.com/2015/06/15/denmark-senior-citizens-become-homeless-because-the-government-gives-muslim-illegal-aliens-priority-in-housing/
also in Netherlands , they get urgency, they get 7000 to furnish the house , which Dutch don't get ofc

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3126987/Huge-numbers-Muslims-turning-ISIS-want-SEX-reveals-former-Islamist-says-resent-freedoms-Western-youths-have.html

http://www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape

http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/6/De-migrantenbusiness-is-lucratiever-dan-handel-in-drugs-1771477W/
stop de asielindustrie, kost Nederland 8 miljard per jaar..


http://opiniez.com/2015/05/25/het-immigratieprobleem-bestaat-niet/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterhttps://www.youtube.com/watch?v=4OA4nlfRJuA
Moderate" Muslims show their true colours! Looks like a great place for a
http://www.pealinn.ee/uudised/euroopa-komisjon-eesti-peaks-vastu-votma-veel-748-pogenikku-n145137

 legally, the boatpeople are NOT refugees untill their individual cases are reviewed. Seeing in Netherlands only 3% get a legal refugeestatus, so 97% has to be sent back..besides that legal refugee gets right to house & decorating, social income and bypass with that even people who lived there all their lives.And they get right to reunite in Netherlands with all their family... which moron designed that system, must be a maffiaboss and earn a lot from this, like was proved in Italy already. In 2004 I recommened expanding the system for legal immigrants in countries embassys/consulates with paper procedure for asylmseekers, so no more 97% who have to be sent back, no more maffia, but politicans are blind or are part of refugeemaffia... its become a $$ industry...
 https://eunmask.wordpress.com/2015/06/07/shock-pictures-fake-muslim-refugees-from-turkey-turn-greek-tourist-island-kos-into-disgusting-hellhole/

http://freepatriotpost.com/norway-deports-824-muslims-what-happened-next-should-wake-americans-up/

https://youtu.be/-QRZ-gcG4Es

http://en.wikipedia.org/wiki/Muazzez_%C4%B0lmiye_%C3%87%C4%B1%C4%9F

http://www.nytimes.com/2006/11/02/world/europe/02turkey.html?scp=1&sq=Muazzez%20Ilmiye%20Cig&st=cse&_r=0 Funny headscarf (also hyjab?) comes from Sumerian templewhores, so for a muslim all their woman and daughters are whores?  http://en.wikipedia.org/wiki/Muazzez_%C4%B0lmiye_%C3%87%C4%B1%C4%9F. Btw most muslims don't know their own Quaran its based on soera Qur’an 24:30-31, in which it only says the women of the prophet are behind a cloth so visitors can't see them. In early days of Quaran all women didn't wear headscarfs, there were women imans, first muslims celebrated Christmas and didn't prayed to Mecca, but Jerusalem, thats all changed later,

I can easy win a discussion with a muslim or even iman on Islam, like with russia, you have to know the facts..:-)
http://forums.marokko.nl/archive/index.php/t-2604518-hoofddoek-gekopierd-van-de-ongelovigen-p-5.html
Are in every religion different directions, so not 1 is the right one, are a total of 45.000 religions/sects of which 38.000 christian, so they have lost it completly...smile-emoticon and most muslims/even imans forgot to read their own holy book, and check in history what was the origin of that and all what has been added over the centuries..


Norway Deports 824 Muslims, What Happened Next Should Wake
Norway recently made the controversial decision to deport a large amount of Muslims with ties to radical groups.
Despite all the liberals in Norway deeming this “racist”, the logical party went ahead with it and the result almost shut down every opposing voice in the government instantly. This is one of the best stories we have eve seen come from such a liberal area of the world.
That’s right, whopping 30%, and it’s all because a couple of politicians decided to enforce the laws that they already had. What a world we live in where that is a shocking thing to do in a government.
Norwegian authority claims that 824 people were deported in October, for such a small country, that’s a record breaking number. The authorities attributed the change to “portfolio priorities” which have essentially made it easier to deport people back to Nigeria & Afghanistan.

http://www.vox.com/2015/6/7/8744011/mckinney-texas-police-officer
http://heavy.com/news/2015/06/eric-casebolt-mckinney-texas-police-officer-cop-suspended-black-teens-pool-party-arrest-video-leave-investigation-photo-gun-background-name/

http://www.conservativeinfidel.com/watch-islams-greatest-contribution-to-the-united-states-was-slavery-how-about-that-obama/http://www.express.co.uk/news/uk/580198/Sex-ISIS-Islamic-extremists-kill-westerners


https://ejbron.wordpress.com/2015/06/05/is-strijders-lachen-de-zweden-uit-en-beloven-de-oorlog-naar-zweden-te-brengen/


HISTORY
http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-33057927
asiatic not?

http://www.nytimes.com/2015/06/16/science/dna-deciphers-roots-of-modern-europeans.html?smid=fb-nytimes&smtyp=cur&_r=0


ISRAEL
http://www.jewsnews.co.il/2015/06/14/university-academics-say-pedophilia-is-natural-and-normal-for-males-to-be-aroused-by-children/


https://newmatilda.com/2015/06/11/48-years-simple-guide-understanding-israeli-occupation#sthash.iKPPWNT8.dpuf


http://www.washingtonpost.com/opinions/boycotting-israel-is-not-anti-semitism/2015/06/15/625d1176-123d-11e5-a0fe-dccfea4653ee_story.html
https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Ftvrain.ru%2Farticles%2Ftsru_rassekretilo_nekotorye_dokumenty_po_teraktu_1-389124%2F&edit-text=
The CIA declassified some documents for the September 11 attacks

09062015

http://anonhq.com/councillor-iniciated-frances-new-food-waste-law-seeks-make-law-global/

http://feeds.mashable.com/~r/Mashable/~3/gFZyfJuYUCE/

http://ecowatch.com/2015/06/05/heat-wave-alaska/


http://en.wikipedia.org/wiki/Bertram_Forer  (sheldon-astrology useless

WHITE Sout africans back to europe?

http://www.change.org/p/3463769?recruiter=303988669&utm_campaign=signature_receipt_fb_dialog&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition

https://www.youtube.com/watch?v=o66cpmlneTQ https://www.youtube.com/watch?v=CeSnhpH3SJEhttps://www.facebook.com/greenrenaissance/photos/a.210721328945659.58322.120085081342618/1039160952768355/?type=1&theater24 september?

http://www.meteo-maarssen.nl/astronomie.html
http://www.wtf.nl/videosnacks/29003/komeetinslag-zal-aarde-in-september-verwoesten.html
https://www.youtube.com/results?search_query=impact+september+24th+2015
http://www.fhm.nl/redactie/7045/volgens-doemscenario-theoretici-zal-een-enorme-komeet-de-wereld-in-september-compleet-verwoesten.aspxFOOD


The FDA issued a final decision Tuesday that gives the food industry three years to phase out partially hydrogenated oils, the main source of trans fat, which are still used in a wide variety of products from microwave popcorn to cake frosting.
The government's goal is to prevent cardiovascular disease and advocates are cheering the move as a historic win for public health. But class-action attorneys are eager to use the ruling -- before it takes effect-- to file lawsuits against deep-pocketed food companies that have continued to use trans fat, even as the rest of the industry has masterfully reduced its use of trans fat by some 85 percent.
http://www.politico.com/story/2015/06/obama-bans-trans-fat-119050.html
 
http://www.theguardian.com/business/2015/jan/07/monsanto-earnings-fall-corn-south-america-genetically-modified-food


A Billion Go Hungry Because of GMO Farming: Vandana Shiva
https://www.youtube.com/watch?v=vbIQF72IDuwClimate change has achieved what Bob Geldof and Live Aid failed to do by ending the drought in the Sahel region of Africa that killed more than 100,000 people in the 1980s, a study has found. - See more at: http://www.thegwpf.com/global-warming-ends-drought-in-sahel/#sthash.iCSfckGC.Cqh7zXZi.dpuf
http://www.thegwpf.com/global-warming-ends-drought-in-sahel/

31052015

http://www.forumvoordemocratie.nl/video-oproep-thierry-baudet-wij-willen-ons-land-terug/

Thierry Baudet: Wij willen ons land terug!
EU is zinkend schip, evenals EURO, 2/3 Nederland stemde tegen en Den Haag ging gewoon door,
is Nederland geen democratie meer maar net als Amerika en rusland een oliarchy ??

http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/artikel/q/artikel/thierry_baudet_/id/1324
http://www.thierrybaudet.com/http://www.cnbc.com/id/102690794?utm_content=buffer1a7d1&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

27052015

http://adbroere.nl/web/nl/artikelen/waarom-de-rijken-steeds-rijker-worden-en-de-armen-armer.php

http://www.vox.com/2015/6/9/8751267/iceland-capital-controls?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=voxdotcom&utm_content=tuesdaydiv links:
http://io9.com/how-universal-basic-income-will-save-us-from-the-robot-1653303459http://adbroere.nl/web/nl/columns/open-brief-aan-het-financieel-stabiliteitscomite.php

http://nccpr.info/the-evidence-is-in-foster-care-vs-keeping-families-together-the-definitive-studies/
http://m.en.delfi.lt/article.php?id=67808166
Lithuania won't hand back child taken away from Norwegian foster carers, police say (1)http://grist.org/business-technology/dutch-teens-ocean-cleaning-invention-to-launch-next-year/?utm_campaign=daily_feed&utm_medium=email&utm_source=newsletter

http://www.theoceancleanup.com/---------------


SEVERAL LINKS FROM EVERYWHERE
« Laatst bewerkt op: juni 30, 2015, 12:20:03 pm door admin »