Want to pay and be paid without trouble worldwide every year, TAKE Payoneer !! !!

Bij ons GEEN advertenties
over banken,lenen, gokken, 06 of sms spelletjes, alcohol, drugs, roken of zogenaamde goede doelen !

Amazon USA UK-German-French-Canada-Japan Boeken Holland Italy World Dates World Travel
Deze site gebruikt enkel een cookie voor in en uitloggen als geregistreerde
Onze adverteerders en links gebruiken mogelijk WEL cookies Wilt U dat niet, verlaat dan deze site!

Auteur Topic: De zichzelf boven ons gestelden worden steeds gekker, de hypocrieten  (gelezen 23153 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline admin

  • Administrator
  • Gold Member
  • *******
  • Berichten: 3092
  • Geslacht: Man
    • De Gratis Krant van Nederland
De zichzelf boven ons gestelden worden steeds gekker, de hypocrieten
« Gepost op: maart 03, 2015, 12:49:47 pm »
28032015


De misdaad is al georganiseerd, nu Justitie nog, maar die is er niet om de orde, maar om de misdaad te handhaven, vandaar de de-organisatie en het grote aantal (VVD) ministers wat al van die post moest verdwijnen, terwijl natuurlijk de schuldigen binnen dat departement moeten verdwijnen.

Het ministerie heet Veiligheid en Justitie omdat Justitie zichzelf het belangrijkste vindt, het zou natuurlijk Recht en Veiligheid moeten heten, want dat is de logische volgorde, maar Vrouwe Justitia in nederland is stekeblind, en doof.27032015
http://www.aol.com/article/2015/03/26/collapse-of-the-universe-coming-sooner-than-expected-according-t/21157927/

Het verhaal dat iedereen negeert: wat Zweden overkomt nadat minister Saoedi-Arabië over vrouwenrechten aanviel
http://newsmonkey.be/article/36575

26032015

http://www.nu.nl/politiek/4018335/kamer-wil-opheldering-vermeend-gedoogbeleid-pedofilienetwerk.html

http://www.nu.nl/politiek/4019230/van-rijn-wil-pgb-houders-geen-voorschot-uitkeren.html

http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2015/03/eu_hof_stop_uitkeringstoerisme.html

http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2015/03/hoofddoek_geen_onschuldig_lapj.html
http://www.parool.nl/parool/nl/266/RELIGIE/article/detail/3927647/2015/03/26/Hoofddoek-is-beste-voorspeller-voor-moslimfundamentalisme.dhtml


http://daskapital.nl/2015/03/voor_het_eerst_sinds_75_jaar_z.html    waarom werkt 35% beroepsbevolking niet?
http://daskapital.nl/2014/03/en_weer_een_cpbrapport_voor_in.html  Laag BTW tarief 6% vooral goed voor hogere inkomens, beter naast 0% tarief (EU vrijstelling) 1 tarief van 16,6%  (1/6)


http://www.deondernemer.nl/economie/674396/Bonustalk-stuwt-Triodos-Bank.html
http://www.deondernemer.nl/economie/674141/ABN-zeker-15-miljard-waard.html  pardon 28 miljard erin volgens mij
2032015

de crisis kwam van rechts, en nog steeds, die wordt gemaakt.

http://www.stand.nl/stellingen/Politiek/Na-Rutte-I-kunnen-CDA-en-VVD-coryfee%C3%ABn-Van-Agt-en-Wiegel-opgelucht-ademhalen-hun
Na Rutte I kunnen CDA- en VVD-coryfeeën Van Agt en Wiegel opgelucht ademhalen: hun kabinet was niet het slechtste naoorlogse kabinet!

http://www.nd.nl/artikelen/2011/februari/22/links-niet-slechter-voor-de-staatskas-dan-rechts

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/1895026/2011/02/22/Linkse-partijen-geven-niet-meer-geld-uit-dan-rechtse.dhtml?redirectedhttp://www.vvd.nl/nieuws/458/vvd-wil-einde-aan-asielinstroom-europa#lezen
http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2010/5/Massa-immigratie-kost-Nederland-7-miljard-euro-per-jaar-ELSEVIER266116W/
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/03/vvd_zoekt_ruzie_grenzen_dicht.html
http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2015/03/asielplan_vvd_geen_strak_plan.html
http://www.powned.tv/nieuws/politiek/2015/03/vvd_alleen_eu_vluchteling_toel.html
http://www.watkostdemassaimmigratie.nl/index.php/2-ongecategoriseerd/1-wat-kost-de-massa-immigratie-ons

VVD blijft natuurlijk gewoon de Vereniging van Dieven of 't nu geld van onder de top7% is of ideeen van andere partijen. Wiegel met van Agt was 't slechtste kabinet ooit voor Rutte I en II, en hebben jarenlang mede de asielzoekerindustrie in stand gehouden (kosten 8 miljard per jaar Wilders heeft hierin gelijk, elk jaar moeten bv 15000 huurwoningen beschikbaar gehouden worden en GRATIS ingericht door ons de belastingbetalers, 7000 euro herinrichtingskosten) .Zoals Pieter Lakeman al eerder vaststelde in "Binnen zonder kloppen"
https://docs.google.com/file/d/0Bz9dtt0GCc7xVEV2RV8tbTlhNHc/edit?pli=1

http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/3935569/2015/03/30/Duizenden-Syriers-hopen-op-gezinshereniging-in-Nederland.dhtml
12000 liggen er al en komen er 700 per week bij, ook afschaffen ook

http://www.refdag.nl/nieuws/politiek/veel_hoon_en_amper_bijval_voor_vvd_asielplan_1_900728
http://www.refdag.nl/nieuws/politiek/grootste_deel_kamer_kraakt_vvd_asielplan_1_900673

http://wijblijvenhier.nl/29702/het-mislukte-asielvoorstel-van-de-vvd/
nderdaad wordt 95% opgevangen in de eigen regio, dat zijn de armere vluchtelingen die toch al geen kant opkonden. Diegenen die wel 15.000 euro de man kunnen betalen laten zich door mensensmokkelaars naar de nederlandse asielindustrie vervoeren, die ons jaarlijks 8-13 miljard kost. Worden ze als vluchteling erkend, dan hebben ze urgentie voor huurwoning (15.000 per jaar) en krijgen ze 7000 euro inrichtingskosten.
Dit zijn dus geen vluchtelingen, maar gewoon economische gelukszoekers.
Een systeem waarbij je 3% toelaat gemiddeld, maar toch 100% binnenhaalt, zodat 97% overblijft is op zich al van de gekke.
In 2004 heb ik in toenmalig tweevandaagforum al voorgesteld dit alles te vervangen door de procedure legale immigrant uit te breiden in (buur)land van herkomst met persoonlijke papieren procedure voor vluchteling/asielzoeker, dan weten vluchtelingen ook dat ze niet op de bonnefooi betaald hier naar toe hoeven te komen, EN dezelfde procedure kunnen ook de armere vluchtelingen doen. Nu is de overheid door manier van procedure medeschuldig aan mensenhandel.
--
Voor VVD plan moeten 6 verdragen worden opgezegd, voor mijn plan niet 1..Vluchtelingenverdrag, het EVRM, Europees Handvest van de Grondrechten, Kinderrechtenverdrag, IBPR en Univ. Verklaring rechten mens. (2/3)

Wie verzint ook een systeem waarbij bekend is dat je maar 3% accepteert als vluchteling/asielzoeker in een heel dure procedure, en je dan zit met de 97% overblijvers, omdat je wel 100% toelaat tot het land?? VVD is dus net als alle andere politieke partijen medeschuldig en mede verantwoordelijk voor mensen- vrouwen en kinderhandel en bijbehorend misbruik.

In toenmalig Tweevandaagforum en VaraDebatplaats plaatste ik op 9 februari 2004 !!!! een stuk waar ik veel lovende reacties op kreeg van rechtse reageerders, buitenlanders/allochtonen en vluchtelingen/asielzoekers(in spe), en compleet de grond in werd geboord door de linkse reageerders en neem ik aan werknemers in/van de asielindustrie.

Leverde me toen van een Turkse 20 jarige dame, verzoek om hulp met scriptie waaronder dat boek van Pieter Lakeman, omdat zij ook enkel de propaganda van links kende, en niet de feiten.

Mijn stelling was het gaat de asielindustrie waaronder Vluchtelingenwerk en zelfs UNHCR (toen Lubbers), toen hadden we minister Verdonk ,  niet om de vluchteling maar enkel om het geld (en werk maar dat is hetzelfde als geld) Dit is dus mijn visie van nu 10 jaar geleden, en is mijn inziens een stuk beter dan enig voorstel incl. dit nu van VVD.
-------------------------------------------------------------------------
Politici, Vluchtelingenwerk en media misbruiken de asielzoekers en geven ze valse hoop. Minister Verdonk is dus niet onmenselijk, is onderdeel van het spel van de asielindustrie, en helaas over de ruggen van de asielzoekers.

Het enige probleem wat ik zie dat Vluchtelingenwerk, Inlia, IND, COA,politici en ambtenarij over de rug van de asielzoekers, de asielindustrie die miljarden euro's per jaar kost in stand willen houden. Daarbij maken ze uitgebreid gebruik van zowel positieve als negatieve stemmingmakerij.

Waar gaat het om?

Mensenhandel zorgt ervoor dat "asiel"zoekers hier naar toe komen, waar de asielindustrie van Vluchtelingenwerk, Inlia, COA ze opvangt daarbij bijgestaan door massa's betaalde asieladvocaten. Enerzijds willen politici ze binnen 48 uur duidelijkheid geven, maar worden tegengewerkt door de met 34.000 euro minimaal betaalde gesubsidieerde medewerkers van Vluchtelingenwerk die dat niet "zorgvuldig" vinden en procedures oprekken tot een jaar of 10. Het is tenslotte geen kwestie van werk krijgen, maar werk houden! In die tijd blijven de "asiel"zoekers hoop houden. Volgens onderzoek worden er maar 3% toegelaten, 97% dus niet, en daar komt dan de 2e colonne van de asielindustrie aan bod, de ook weer gesubsidieerde medewerkers van stichting Inlia en COA of de nieuwe uitzetcentra. En niet te vergeten de gemeenten en woningcoooperaties die de "wachtende" asielzoekers opgenomen hebben in hun midden.

Politici leven als gewoonlijk bij de waan van de dag en staan dan op hun achterste benen over vermeende "onmenselijke" situaties, die ze zelf geschapen hebben.

Oplossing van welke problemen:
1. Mensenhandel tegengaan/tegenhouden
2. Geen 97% terug moeten sturen (op zich al van de gekke!)
3. Asielindustrie opheffen incl. Vluchtelingenwerk e.d.
4. Onmenselijke situaties voorkomen voor asielzoekers/vluchtelingen.
(Maar als laatste gezet, zoals in Nederland ook gebeurt, ondanks mediaaandacht)

De Oplossing:

Procedure voor legale immigrant uitbreiden met procedure voor asielzoeker/vluchteling.
Werkt via buitenlandse ambassade in land van herkomst of buurland.
(Hoeft dus niet via mensenhandelaar dure en moeilijke reis te betalen)
Procedure is persoonlijk.
( dus geen bijstand nodig van asieladvocaat of rest van asielindustrie)
Afhankelijk van onderzoek, en dus persoon in kwestie, kan procedure zowel lang of kort zijn.
(B.v. asielzoekers uit veilige gebieden binnen 48 uur)
Bij afwijzing geen terugzending nodig en dus geen asielindustrie, asielzoekers blijven in eigen omgeving of buurland voor korte tijd. Bij toewijzing dient Nederland reiskosten te betalen dus (voor 2e keer) mensenhandel tegenhouden. (Dit is afwijking op procedure legale immigrant)

Dit is een systeem wat veel eerlijker (en goedkoper) is voor asielzoekers, de bureaucratie van de asielindustrie tegenhoudt, en de gemoederen in nederland dan ook niet meer bezig hoeft te houden.

Maar ja kunnen de media wel zonder al die (gemaakte) zielige verhalen ?

Als dit nieuwe systeem ingevoerd IS, dus alle asielaanvragen via de buitenlandse ambassades lopen, moet natuurlijk de onmenselijke situatie van de asielzoekers opgeheven worden, want de asielindustrie (incl. asieladvocaten-Vluchtelingenwerk-Inlia-COA etc.) wordt niet meer gesubsidieerd.

Dit nieuwe systeem kan in 1 jaar ingevoerd worden, vereist enkel een papieren procedure, want waarom zou een asielzoeker meer rechten krijgen als legale immigrant? Betekent natuurlijk tevens dat er tijdens invoering GEEN nieuwe asielaanvragen in behandeling worden genomen, maar uitgebreide reclame wordt gemaakt voor het nieuwe systeem in de buitenlanden. En met opheffing van de onmenselijke situatie bedoel ik natuurlijjk een generaal pardon voor alle asielzoekers die nog onder het oude systeem vielen, zodat asielzoekerscentra gelijk leeg komen. Einde asielindustrie.

Dit betreft uiteraard enkel asielzoekers en niet illegalen!

Want dan blijf je toch weer bezig met die "industrie".
Lubbers wil ook niet dat alle 26.000 een pardon krijgen. Natuurlijk niet. met de opheffing van de asielindustrie zit hij straks nog zonder vluchtelingen... en zonder baan...

Maar over de rug van de asielzoekers en met het risico dat de vreemdelingenhaat toeneemt zorgen de media, politici en de DIRECTEUREN van Vluchtelingenwerk en Inlia dat hun werk en inkomen gegarandeerd blijft.

Werk krijgen is niet het punt, maar werk HOUDEN! Zelfs voor Lubbers.

Veel autochtone Nederlanders denken waarom wel maandenlang over 26.000 asielzoekers debateren , maar niet over de toenemende sores voor 16 miljoen Nederlanders ? En dat is gevaarlijk...

Organisatie van de protesten was in handen van Vluchtelingenwerk e.d., en ja als het "zielig" (gemaakt ) is dan is alles geoorloofd toch? Zelfs het zich bedienen van technieken die in het oude Rusland of Irak gemeengoed waren.

Zelfs appaleren aan ons calvinistisch "wij zijn zondaar" gevoel. Een soort moderne "aflaathandel" om onze zonden af te kopen. Bedenk bij dergelijke "deskundigheid" altijd:

Wiens brood men eet, diens woord men spreekt.

In standpunt.nl (9/2/2004) stond dat 67% voor het beleid van Verdonk is en 33% tegen. Meer dan 2000 stemmen.

Dacht dat heel Nederland tegen was, als ik de media zou geloven ?

Maar ja, de krant brengt de leugen in het land. Behalve de mijne natuurlijk ;-)

Nederlanders kunnen zich dankzij Pim Fortuyn voor het eerst in tientallen jaren weer vrijuit praten, ze zullen zich niet meer het zwijgen laten opleggen door de media, politici en belangenorganisaties die enkel eigenbelang voor ogen hebben.


(Eerder gepubliceerd op 9 februari 2004, en ook in Tweevandaag Forum)

2003205
LentepuntWiki vernal equinox and eclips

Banksector, werkgevers, politiek en religie worden gekenmerkt door hypocrisie. Wordt tijd voor een partij die echt opkomt voor de burgers, en dan heb ik het niet over de 15% bovenmodaal, maar de 85% tot en met modaal die als melkkoe worden gebruikt, en die wordt uitgezogen door de top 15%. Niet 1 partij van rechts tot links komt op voor hen, ook SP niet. Democratie komt uit het grieks en is letterlijk vertaald volksheerschappij en dat is dus die 85%, niet de bloedzuigers daarboven, en zeker niet die 7% die jaarlijks 7,5 miljard gratis HRA krijgen, of de 1% waartoe Zalm behoort, is duidelijk een rotte vis.

http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/de-unie-vindt-hoger-loon-abn-sprinkhanengedrag
"Topbankiers bezorgden ons eerst een systeemcrisis die alleen al bij staatsbank ABN AMRO 28 miljard aan gemeenschapsgeld heeft gekost", foetert Castelein. "Ze kleden ons schaamteloos uit met te hoge hypotheektarieven en gaan gewoon door met hun oude gedrag van ikke, ikke en de rest kan stikke."
http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/zalm-salarissen-top-abn-amro-gaan-eigenlijk-omlaag
http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/02/werkgeversorganisatie-pleit-opnieuw-voor-vlaktaks/
kosten 12 miljard naast de 15 miljard die sinds de "belastingvereenvoudiging" van 1991 al aan de hogere inkomens is gegeven.
De laagste belastingschijf is steeds verhoogd, die daarboven steeds verlaagd van 72% naar nu 50%.
Naast progressief belastingstelsel ook een progressief aftrekpostenregiem?

http://www.spitsnieuws.nl/binnenland/2015/01/15000-huurwoningen-toegewezen-aan-vluchtelingen

geen wonder dat al die buitenlanders ons zoveel geld kosten, en NIKS opleveren behalve voor de asielzoekerindustrie dan.

het duurt niet lang voordat de toekomst verleden tijd is, elk rijk stort ineen. Dus ook de hypocrisie van financiele markten, werkgevers, politiek en religie zal verdwijnen en dan begint zoals de Maya's al zeiden een nieuwe tijd, nadat ons zonnestelsel op 21 december 2012 weer op het middelpunt van de melkweg was gericht na 13.000 jaar. We kunnen weer 13.000 jaar vooruit.
18032015

Euro fascisten


http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/07/ssst_nu_niks_onaardigs_meer_zeggen_over_de_eu_want_ze_pakken_je_op_hoor.html

http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/05/eurosceptici-zijn-fascisten/

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/02/trololo_eu_gaat_superjan_de_ti.html

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/9845442/EU-to-set-up-euro-election-troll-patrol-to-tackle-Eurosceptic-surge.html


GENOEG IS GENOEG STEM ALLEMAAL en STEM ze weg!


Maart 2015 Provinciale Staten(en eerste kamer) (en landelijke? )verkiezingen?
Het kan A ltijd B eT er
Bijvoorbeeld lokale/regionale partijen bij gemeente/provinciale- en PVV bij Europese en landelijke verkiezingen!!!


Gemeenteraadsverkiezingen 19 maart 2014 m22 Mei 2014 Europese Verkiezingen.
Gelukt :-) hogere opkomst (54% ipv voorspelde 43%) en landelijke partijen een klap, ga zo verder

Dus niet op Partij van de Afbraak en de Vereniging Van Dieven en hun maatjes D66, CU en SGP
en ook niet het CDA, van Christus Deed het Anders, want dan krijgen we weer bakken met ellende!

07032015

 http://m.knack.be/nieuws/wereld/is-legt-met-bulldozers-assyrisch-paleis-van-nimrud-plat/article-normal-539161.html
 
 
 
 Teken het #burgerinitiatief voor een parlementaire enquête over de invoering van de #euro! https://www.peuro.nl/
 
 
 http://www.nationalgeographic.nl/artikel/20-maart-2015-grootste-zonsverduistering-van-het-decennium?utm_source=site-natgeo&utm_content=share
 
 World Bank Admits It Ignored Its Own Rules Designed To Protect The Poor
 http://www.huffingtonpost.com/2015/03/05/world-bank-resettlement_n_6810208.html
 
 

03032015
http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/03/fatwa_sloop_de_piramides_af.html
De pyramides bestonden al voor de islam, en voordat de islam de heidense Kaaba in z'n religie opnam.
Zullen we die maar slopen, is in feite toch een heidense tempel waar voor elke dag een afgodsbeeld in de Kaaba stond.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kaaba
http://nl.wikipedia.org/wiki/Ka%C3%A4ba
boek uit 1680 google
https://books.google.nl/books?id=ccpKAAAAcAAJ&pg=RA1-PA12&dq=kaaba&hl=nl&sa=X&ei=IJ31VPGSIoj0Oou4gPAG&ved=0CCMQ6AEwAA#v=onepage&q=kaaba&f=false

« Laatst bewerkt op: april 01, 2015, 13:49:28 pm door admin »