Want to pay and be paid without trouble worldwide every year, TAKE Payoneer !! !!

Bij ons GEEN advertenties
over banken,lenen, gokken, 06 of sms spelletjes, alcohol, drugs, roken of zogenaamde goede doelen !

Amazon USA UK-German-French-Canada-Japan Boeken Holland Italy World Dates World Travel
Deze site gebruikt enkel een cookie voor in en uitloggen als geregistreerde
Onze adverteerders en links gebruiken mogelijk WEL cookies Wilt U dat niet, verlaat dan deze site!

Auteur Topic: EU bureaucratie, vluchtelingen, geluks- asielzoekers, discriminatie AUTOCHTONEN  (gelezen 38643 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.


Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2406
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: EU bureaucratie, vluchtelingen, geluks- asielzoekers, discriminatie AUTOCHTONEN
« Reactie #121 Gepost op: augustus 31, 2020, 19:18:12 pm »
https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/rutte-vraag-of-btw-verlaging-wel-effectief-is/?fbc

VERZOEK OM DIT BERICHT ZOVEEL ALS MOGELIJK TE DELEN MET KAMERLEDEN
Het lukt gemeenten en politie niet altijd om het demonstratierecht voldoende te waarborgen. Dit constateert de Nationale ombudsman in zijn rapport "Demonstreren, een schurend grondrecht?" Demonstreren is een grondrecht en dat betekent dat de gemeente en politie zich tot het uiterste moeten inspannen om demonstraties te faciliteren en te beschermen, zodat burgers in vrijheid hun mening ? hoe impopulair ook ? kunnen laten horen.
Bovenstaande liet de nationale ombudsman al weten in 2018, inmiddels hebben velen van ons kunnen zien dat het nog verder is opgeschoven. Ik doe dan ook een dringend beroep op de Kamerleden om dit in de kamer bespreekbaar te maken!
Uitlokking, opruiing, aanzetten tot en/of geweld toepassen van de ME, arresteren van onschuldige demonstranten Zoals de ombudsman schrijft horen agenten er juist voor te zorgen dat de demonstranten mogen rekenen op een stukje bescherming vanuit de politie i.p.v. dat de politie de confrontatie zoekt met de demonstranten en/of arresteert zoals op het malieveld waar ruim 400 mensen met kinderen werden ingesloten en afgevoerd, maar ook in Wijster waar ruim 60 mensen incl. kinderen op een priv?terrein werden ingesloten en afgevoerd.
In de grondwet is het hier navolgende verankert:
Op grond van artikel 9 van onze Grondwet heeft iedereen het recht om te demonstreren. Dit recht houdt in dat je samen met ??n of meer personen in het openbaar een mening mag uiten. De inhoud van die meningsuiting doet er, bij de vraag of het mag ja of nee, niet toe.
"De onderste steen zal boven komen"
Jan Huzen


https://www.nationaleombudsman.nl/nieuws/onderzoeken/2018015-demonstreren-een-schurend-grondrecht
Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2406
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: EU bureaucratie, vluchtelingen, geluks- asielzoekers, discriminatie AUTOCHTONEN
« Reactie #124 Gepost op: oktober 04, 2020, 18:01:09 pm »

https://www.vn.nl/vrienden-complotdenkers/


Moria and other refugees?
should go back where they came from, and ask asylum from their (neighbour) country at embassies/consulates... stop the people smugglers/asylim industry!!

https://joop.bnnvara.nl/nieuws/megavervuiler-tata-steel-betaalt-0-euro-vennootschapsbelasting?fb

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5186864/sigaretten-en-shag-alleen-nog-maar-groenbruine-pakjes

Van coronapatienten is slechts 5% roker, kennis van me in duitsland kreeg corona, ze vroegen rookt U? Hij zei 2-3 sigaretten per dag. Das TE WEINIG zeiden ze !! Hij kreeg pure nicotine dampen te inhaleren, werd stoned ervan , maar hij is inmiddels genezen. Wat ik erger vindt dat er komende jaren duizenden haaien geofferd zullen worden voor de sualamine(squalene) in hun lever als bestanddeel voor de covid-19 vaccins. Squalamine kan op zichzelf via infuus bijna alle kankersoorten genezen, zonder bijwerkingen (getest 1998 Houston,Texas,USA) en was ook een bestanddeel van 1 van 3 mexicaanse griep vaccins.

https://factcheck.afp.com/no-japanese-children-are-not-healthier-because-vaccines-are-not-mandatory-their-country


Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2406
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: EU bureaucratie, vluchtelingen, geluks- asielzoekers, discriminatie AUTOCHTONEN
« Reactie #126 Gepost op: oktober 20, 2020, 13:50:54 pm »


https://www.neste.nl/archief/3577-hernieuwbare-oplossingen/het-stadsleven-opnieuw-uitgevonden-hoe-we-de-schone-duurzame-stad-van-de-toekomst-gaan-bouwen

The village?
https://www.ebruumar.nl/457/er-is-een-leraar-vermoord/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork
Simpele oplossing: terrorisme zowel gewelddadig als financieel (fraude,corruptie) opnemen in grondwet, geen rechtzaken nodig


A teacher testifies without a wooden language to the disaster of educating Muslim children:
I have been a teacher (history teacher-geo-civic education) for over 20 years. Practiced at 5 suburban colleges, including two Zeps and one establishment classified as violence zone.
So I've seen over 4000 suburban youths in my classes (6th to 3th) that I've had to educate, encourage and accompanying, with kindness and self-sacrifice that never failed me.
Are you claiming suburban people are ′′ garage from middle school and high school
That ′′ the foundation of a fulfilling society is education ′′ and, therefore, you are insinuating that minorities receive no instruction in our country?
What a huge joke! No: What an aberration, what bad faith, what a false and false view of reality!
My city students are given the same instruction as all the young French people. Their instruction is free (not counting the various aids and benefits supposed to help these families but are systematically spent on anything other than school...)
If, after a school journey, most of the time disastrous, the teaching staff is forced to offer them career guidance at the end of 3th, it means that you cannot reasonably propose to a teenager in 15 years of considering pursuing medical studies while he still hasn't had to learn to count (and speak French correctly). Do you ignore the importance of resistance to learning French in our schools?
French is for them a ′′ foreign language ", the language of the ′′ unbelievers ′′ as they like to repeat it to me.Een leraar getuigt zonder houten taal van de ramp met het opvoeden van moslimkinderen:
Ik ben al meer dan 20 jaar leraar (leraar geschiedenis-geo-burgereducatie). Oefenen op 5 hogescholen in de voorsteden, waaronder twee Zeps en ??n vestiging geclassificeerd als geweldszone.
Dus ik heb meer dan 4000 jongeren uit de voorsteden in mijn klassen gezien (6e tot 3e) die ik moest opvoeden, aanmoedigen en begeleiden, met vriendelijkheid en zelfopoffering die me nooit in de steek lieten.
Beweert u dat mensen in de voorsteden ′ ′ garage zijn van de middelbare school en de middelbare school?
Dat ′ ′ de basis van een vervullende samenleving onderwijs is ′ ′ en daarom insinueert u dat minderheden in ons land geen instructie krijgen?
Wat een enorme grap! Nee: wat een afwijking, wat een kwade trouw, wat een valse en valse kijk op de werkelijkheid!
Mijn stadsstudenten krijgen dezelfde instructie als alle jonge Fransen. Hun instructie is gratis (afgezien van de verschillende hulpmiddelen en voordelen die deze gezinnen zouden moeten helpen, maar die systematisch aan iets anders dan school worden besteed ...)
Als het onderwijzend personeel na een schoolreis, meestal rampzalig, aan het einde van de derde plaats gedwongen wordt om hun loopbaanbegeleiding aan te bieden, betekent dit dat je redelijkerwijs geen voorstel kunt doen aan een tiener in 15 jaar nadat je hebt overwogen om medische studies te volgen terwijl hij nog steeds hoefde niet te leren tellen (en correct Frans te spreken). Negeert u het belang van weerstand tegen het leren van Frans op onze scholen?
Frans is voor hen een ′ ′ vreemde taal ′, de taal van de ′ ′ ongelovigen ′ ′ zoals ze die graag voor mij herhalen.
Hier is de vrucht van mijn reflectie, na 20 jaar ervaring in contact met je zogenaamde ′ ′ opgeofferde generatie
Ik sta in de frontlinie om te getuigen over de financi?le, menselijke en technische middelen die deze jonge mensen al decennia lang beschikbaar stellen (ja, miljoenen uitgegeven op middelbare scholen en middelbare scholen voor deze populaties).
Ik zou er bijvoorbeeld op willen wijzen dat het college waar ik momenteel werk, 14 permanente TNI ter beschikking stelt ter waarde van 100.000 - ??n in elke klas -, twee computerzalen met 50 pc's met internetverbinding, prachtige bibliotheek met twee verdiepingen, tientallen wekelijkse ondersteuning uren en allerlei soorten werkcolleges (die de staat veel geld hebben gekost omdat er overuren zijn betaald), bijna gratis eten, schoolreizen (musea, reizen naar Spanje, Itali?, Engeland en Duitsland, verzorgd door het sociaal-educatieve huis ) etc etc etc etc. Ik ga verder?
De andere kinderen in de commune (die niet in de stad wonen) hebben verre van dergelijke privileges.
Ondanks alles hebben deze jongeren uit de voorsteden (zoals je ze noemt) alleen de haat van Frankrijk op hun mond. Hun enige referentie is ′ ′ het dorp ?. Hun enige verlangen: hun cultuur opleggen in plaats van onze nationale cultuur. Ze verbergen zich niet eens meer: ​​ze claimen het als een trots.
Hun communitarisme maakt elke poging tot instructie en integratie buiten werking.
Welk onderwerp ik ook behandel, in geschiedenis, aardrijkskunde of burgerschapsvorming, ik stuit van hun kant op minachting en vijandigheid jegens ons verleden, onze waarden, onze visie op democratie. Ik durf het woord ′ ′ luvcity ′ ′ niet eens meer in de klas uit te spreken, anders kotsen ze over me heen of erger nog, me beledigen.
De meeste collega's hebben al lang afstand gedaan.
Helaas heb ik, net als u, een tijdlang geloofd dat het mogelijk was om hun kennis, wijsheid en geloof in de toekomst van onze nationale gemeenschap door te geven.
Ik gaf op. Elke dag word ik geconfronteerd met de meest intolerante toespraken die ik krijg om te horen: haatdragende woorden tegen Fransen, joden, vrouwen, homo's ... De evocatie van fundamentalistisch terrorisme doet hen glimlachen (in het beste geval) wanneer ze niet openlijk, in de klas, verontschuldiging van de islamitische staat en de sharia.
Ze zijn niet ge?nteresseerd in onze geschiedenis. Ze voelen geen verleden of iets gemeen met de ′ ′ subhonden ′ ′ en de ′ ′ krijtgezichten ′ ′ zoals ze ons noemen.

https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(20)30677-2/fulltext#%20
Fertility, mortality, migration, and population scenarios for 195 countries and territories from 2017 to 2100: a forecasting analysis for the Global Burden of Disease Study | Most countries will start halving around 2050, will be halved in 2100, EXCEPT AFRICA

https://www.weforum.org/agenda/2020/09/the-world-population-in-2100-by-country?utm_source=twitter&utm_medium=social_scheduler&utm_term=Global+Economic+Imbalances&utm_content=18/10/2020+08:30


https://twitter.com/carlbildt/status/1317744202789388288
There is an increasingly shrill tone in what?s coming out of Beijing Vlag van China on Taiwan Vlag van Taiwan  lately. And they also boast about military capabilities for landing operations. A war need not be imminent, but clearly their policy is shifting gear to a harder stance.

Aggresive Reaction of China after infection whole world with Covid-19 shows it's used as a bioweapon, so China should pay up for the whole world the BILL$$$ !https://www.rtlnieuws.nl/economie/opinie/column/5190771/kabinet-spinnen-communicatie-corona-irak-klm-hoekstra-waarheid