Want to pay and be paid without trouble worldwide every year, TAKE Payoneer !! !!

Bij ons GEEN advertenties
over banken,lenen, gokken, 06 of sms spelletjes, alcohol, drugs, roken of zogenaamde goede doelen !

Amazon USA UK-German-French-Canada-Japan Boeken Holland Italy World Dates World Travel
Deze site gebruikt enkel een cookie voor in en uitloggen als geregistreerde
Onze adverteerders en links gebruiken mogelijk WEL cookies Wilt U dat niet, verlaat dan deze site!

Auteur Topic: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments  (gelezen 15307 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Gepost op: september 13, 2018, 16:27:04 pm »
https://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/3293258/2012/07/28/Hulpverlening-verspilt-jaarlijks-2-5-miljard-bij-probleemgezinnen.dhtml   2012

2010

https://www.nu.nl/binnenland/2173969/derde-dodelijk-geweld-in-huiselijke-kring.htmlhttps://www.ad.nl/dossier-familiedrama-new-york/een-wonder-dat-zo-weinig-vaders-doordraaien-omdat-ze-hun-kind-niet-mogen-zien~aa9f3c12/

Eerste wat vaders moeten doen is niet in de val trappen en er een vechtscheiding van laten maken door BJZ/RvdK, want die verdienen daaraan. Tweede, betaal je (kinder) alimentatie! De eerste reactie die ik van "vaders" krijg is : Ja altijd weer dat geleuter over geld. JA, als jij het kind beschouwt als het jouwe, dan ben JIJ ook financieel medeverantwoordelijk, want meestal bij de 80% alleenstaande moeders dragen zij alle kosten voor het kind alleen! En daarbij komen dan nog de tijd en geld die zij moeten steken in de rechtzaken van de zogenaamde "vader" en dan heb ik het nog maar niet over de huiselijk geweld gevallen(wat 6% NL bevolking treft en meestal de man partner geen vader maar dader) of dat de "vader" het kind niet erkent heeft om alimentatieverplichting te ontlopen ,maar wel via rechtzaak omgang eisen. Daarmee ontnemen ze zowel de alleen verzorgende moeder en het kind geld, tijd en levensvreugde. Ten derde: Ja naast BJZ, RvdK verdienen ook advocaten en mediators bakken met geld aan deze fraude van de kindermaffia. Dus bezint, eer je begint met omgang eisen maar zelf niet eens voldoet aan je (financiele) verplichtingen. Daarmee schaadt je zelf je kind!  Dus zit niet zielig te doen, maar wees een vent!

5 miljard BJZ :tel daarbij de 8 miljard die in NL huiselijk geweld kost bij elkaar 13 miljard, dat kan je dus oplossen/besparen niet door wet op gelijkwaardig ouderschap(SP), BJZ,(en pleeggezinnen) Rvdk, justitie(advocaten, mediators en rechters die er allemaal een dikbelegde boterham aan hebben en die ook willen houden!

Een kind wordt de eerste 4-9 jaar vooral verzorgd door de moeder die ondanks kinderopvang er dan niet aan toekomt zelf een baan en eigen inkomen te hebben, en TOCH betalen meeste van gescheiden mannen GEEN (kinderalimentatie) , ze hebben ook die financiele verplichting niet enkel de moeders! Ik zie vooral zielige posts van mannen en als ik dan vraag, betaal je alimentatie? krijg ik als antwoord: altijd dat geleuter over geld! JAzeker!


Heb t hele stuk gelezen en ja de term al OUDERVERSTOTING is een term van de kindermaffia: de kind - (mis)handelaars en misbruikers die er veel geld aan verdienen.

Jeugdzorg 5 miljard, plus huiselijk geweld 8 miljard en dat kan je simpel besparen maar dat wil iedereen die er aan verdient uiteraard niet.


Het gaat NOOIT om het kind, maar als altijd om het GELD, vechtscheiding/OTS-UHP is een verdienmodel verzonnen door Marielle Bruning, huiselijk geweld zaken een verdienmogelijkheid en lagere scholen zijn de visvijver voor de kindermaffia.


https://www.rtlnieuws.nl/nederland/geen-cent-extra-voor-jeugdzorg-fnv-woest

https://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.com/2012/04/waarom-jeugdzorg-een-gevaarlijke-sekte.html?m=1

https://jeugdbescherming.jimdo.com/kwaliteit/wertenschap-kind-oudercontact-schaden-is-schadelijk/


https://jeugdbescherming.jimdo.com/tips-en-andere-brieven/grillige-gezinsvoogdij-schaadt/


 https://www.recht.nl/vakliteratuur/familierecht/aflevering/8862/tijdschrift-voor-familie-en-jeugdrecht/2008/1/#a143064
 https://www.recht.nl/exit.html?id=221523&url=https%3A%2F%2Fwww.defenceforchildren.nl%2Fimages%2F42%2F569.pdf

deze info in pdf is ook hier aan attached als 569vechtscheidingmariellebruning20081fjr.pdf

In feite zou een "vader" die geen onderhoudsplicht nakomt, zowiezo geen recht mogen hebben om omgang te eisen omdat ie bijdrage aan opvoeding/onderhoud afwijst.
Daarnaast, een "vader" die omgang eist, en in verleden huiselijk geweld heeft gepleegd, dient EERST te bewijzen, dat er geen gevaar voor recidive is, en hij daaraan ALLES heeft gedaan, voordat een eis tot omgang nog maar bekeken kan worden.

EVREM 8 familylife wordt dikwijls misbruikt echter als een verwekker het familylife niet onderhoudt verliest hij zijn aanspraak daarop.

https://jure.nl/ECLI:NL:GHARL:2014:2734
Verzoek omgangsregeling. Tussen biologische vader en minderjarige heeft geen family life (meer) bestaan als bedoeld in artikel 8 EVRM .

 
 https://www.tubantia.nl/enschede/patrick-wandelt-van-enschede-naar-den-haag-om-aandacht-te-vragen-voor-ouderverstoting~ac468e33/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web
 
 
Propaganda van de kindermaffia aka BJZ/RvdK en dergelijke. De termen als ouderverstoting en  PAS o.a. maken dat duidelijk. Even voor de duidelijkheid vechtscheidingen gebeuren niet die worden GEMAAKT, die zijn het verdienmodel van de kindermaffia (en (familierecht)advocaten), want de Hoge Raad zei al in 2001 dat er geen sprake kon zijn van omgangs-OTS(of UHP) Echter hoogleraar jeugdrecht Marielle Bruning bedacht toen (2008 zie link https://www.recht.nl/exit.html?id=221523&url=https%3A%2F%2Fwww.defenceforchildren.nl%2Fimages%2F42%2F569.pdf ) de "vechtscheiding" want de enige uitzondering is al er geweld ontstaat tussen de ouders waardoor het kind/de kinderen "gevaar kunnen" lopen. En aldus geschiedde en het was KASSA voor de kindermaffia (en advocaten) en diepe (financiele en emotionele) ellende voor de moeders en de kinderen. Ook in het voorbeeld was er sprake van huiselijk geweld en gezag is niet voor niets aan de moeder toegewezen, de "vader" werd niet tot gezag in staat gesteld? Kwam waarschijnlijk ook zijn financiele onderhoudsplicht niet na. Dan is het in Oekraine beter geregeld, daar is huiselijk geweld EEN  misdrijf en wordt niet als hier opgeknipt in diverse gedragingen, daar is per definitie een moeder en kind HET gezin en wordt onderhoudsplicht van overheidswege (zonder verplichte dure civiele procedure als hier) afgedwongen. Rechts- en slachtofferhulp komt ook van overheidwege.Bovendien worden daar alle huiselijk geweld plegers in een openbaar toegankelijke database gezet, zodat ze niet naar een volgende vriendin kunnen gaan die ook weer slachtoffer kan worden. Recidive  komt veel voor onder huiselijk geweld plegers. Weigert een man daar aan onderhoudsplicht te voldoen dan wordt zijn paspoort en evt. wapenvergunning ingetrokken (moesten ze hier ook doen!) en proberen ze beslag te leggen op zijn loon/inkomen. Zelfs de verkeerspolitie daar controleert op niet-betalen van onderhoudsplicht, en dan wordt de auto in beslag genomen en pas vrijgegeven als eraan voldaan is. Maar ja die hebben geen kindermaffia als hier, daar gaat het om de kinderen en de verzorgenden van de kinderen (meestal de moeders net als hier) en niet om de daders van huiselijk geweld die zielig de slachtofferrol spelen waar de kindermaffia hun voordeel mee doen.

https://demonitor.kro-ncrv.nl/artikelen/zorgboerderijen-zien-toename-kinderen-met-een-vrijstelling-van-leerplicht

https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/18/ruim-400-duizend-jongeren-krijgen-jeugdzorg  https://www.gemeente.nu/sociaal/jeugdzorg/cbs-aantal-jongeren-jeugdzorg-stabiel/  (11%) https://www.cbs.nl/nl-nl/achtergrond/2018/10/jeugdzorg-voor-en-na-de-jeugdwet

https://www.google.nl/search?q=jeugdzorg%2Bcbs

OTS en UHP (dus ook pleegzorg) komen voort uit het verdienmodel van BJZ/RvdK en de "hulpverlening": de vechtscheiding. Daarbij misbruiken ze woorden als ouderverstoting en de wet "gelijkwaardig ouderschap" die ELKE wetenschappelijke onderbouwing mist. Neem dan een voorbeeld aan Oekraine, huiselijk geweld is daar 1 misdrijf, kosten en (rechts)bijstand krijgen ze daar van overheid, hier wordt huiselijk geweld opgeknipt en verminderd. Daar worden moeder en kind als gezin beschermd, onderhoudsplicht vader/verwekker verplicht, bij wanbetaling wordt paspoort en bezittingen in beslag genomen, zelfs als ze bij verkeerscontrole worden gesnapt. Ze hebben online openbare databank huiselijk geweldplegers.  Huiselijk geweld, het grootste geweldsmisdrijf in Nederland groter dan georganiseerde misdaad,  kost Nederland jaarlijks 8 miljard, en betreft meer dan 6% van bevolking per jaar gedurende meerdere jaren. Daarnaast kost "Jeugdzorg" ook nog 's 5 miljard. Dus BJZ en RvdK etc.  willen wel aan die kinder- en mensenhandel blijven verdienen, en ach dat jarenlange trauma van geweld, procedures en rechtzaken, dan neem je toch een pilletje?

https://www.unian.info/society/2285764-domestic-violence-now-criminal-offense-in-ukraine.html

https://112.international/ukraine-top-news/poroshenko-signs-law-on-creation-of-unified-register-of-domestic-violence-cases-24274.html

https://economics.unian.info/2331517-poroshenko-enacts-law-on-increased-responsibility-for-non-payment-of-child-support-and-alimony.html


https://en.interfax.com.ua/news/general/520710.html  Poroshenko signs law on fines for non-payment of alimony

https://www.unian.info/society/10257897-ukrainian-police-authorized-to-deal-with-domestic-violence.html

 simpel ze willen wel vader spelen maar niet helft van kinderopvoeding betalen, wees blij dat je niet in oekraine leeft, daar neemt de verkeerspolitie je auto in beslag als je geen onderhoudsplicht betaalt, en wordt je paspoort en wapenvergunning ingenomen en als je huiselijk geweld heb gepleegd kom je in online openbare databank zodat je niet nog meer slachtoffers kan maken.
en als je huiselijk geweld heb gepleegd gooit politie(niet justitie na maanden) je uit huis en geeft je huis-straat en contactverbod, DIREKT!

http://aartvanderstel.nl/wordpress/?p=256
De band tussen moeder en kindkomt overeen met https://nl.wikipedia.org/wiki/Nanneke_Quik-Schuijt


het kind is wel lichaamseigen want de moeder maakt het, met medeneming van dat ENE spermazooitje, waarvan er 20-50 miljoen in 1 milliliter/gram gaan, in haar eigen lichaam, en ervan uitgaand dat een kind bij geboorte plusminus 3600 gram weegt, doe dan maar even de rekensom, op hoeveel een verwekker recht heeft in tegenstelling tot de zogenaamde wet "gelijkwaardig ouderschap". Dan nog maar even niet meegenomen dat het vor een man/vader/verwekker in een "wip" gebeurt is, en de moeder er 9 maanden mee bezig is. Volgens mij heeft de man dan "recht" op 1/30-1/50 miljardste deel ?? een stukje haar of nagel?? En dan zeggen sommigen nog dat ik TE VER doordenk/doorreken ROFL OL

https://www.bndestem.nl/home/west-brabantse-gemeenten-roepen-jeugzorg-op-het-matje-wegens-zwartboek~a3daf946/
https://herkenouderverstoting.com/2-algemeen/209-zwartboek-jeugdbescherming-brabant?_sp=2ad27275-9d84-49e3-9168-2a19ce73823d.1537282588661
https://www.ad.nl/binnenland/groepsleider-van-jeugdinstelling-in-apeldoorn-actief-als-loverboy~a223e253/


https://www.ad.nl/apeldoorn/deze-plekken-zijn-als-magneten-voor-loverboys~ac67a445/

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20180921_00074282/slachtoffer-misdrijf-moet-uitkering-inleverenhttps://www.telegraaf.nl/nieuws/2607912/jeugdleider-brandmerkt-kinderen-tijdens-scoutingkamp


« Laatst bewerkt op: maart 24, 2019, 07:33:18 am door admin »

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #1 Gepost op: oktober 20, 2018, 13:59:07 pm »
https://nos.nl/artikel/2255167-20-procent-van-kinderen-gescheiden-ouders-ziet-vader-niet-meer.html?fbclid=IwAR0cyYUjpifJs7zx48zqZzVaUginZsCQg0FVg9fNEdBmqhNhIfeHLq9N67w
 en hoeveel van die "vaders" ,heeft huiselijk geweld of sexueel geweld (tegen de kinderen?) gepleegd, of geen onderhoudsplicht betaald en laten de moeders en kinderen (financieel) aan hun lot over, maar willen wel omgang?

 
GELD, GELD, Geld is de drijfveer, als er nu minder Jeugdzorg en UHP/OTS zou zijn, zou dat een teken zijn dat ze hun werk goed doen, maar het tegendeel is het geval. Scholen zijn (door steeds slechter onderwijs) visvijver geworden voor BJZ, en dan nog de gemeentelijke subsidies voor moeilijk lerende kinderen is kat op spek binden, daarnaast zijn het bij BJZ en RvdK nog steeds die Ministerie van Justitie medewerkers die bij zaken als derde partij optreden en NIET als onafhankelijke partij en zelfs bij rechtzaken raadsvertegenwoordigers afwijken van door Raadsonderzoekers positieve rapporten afwijzen, zonder enige grond. In feite zou de huisarts de verwijzende partij moeten zijn bij lichamelijke en geestelijke klachten en in principe zelfs voor pleegzorg, omdat de huisarts het gezin en naaste familie AL onder zijn hoede neemt, dit alles onder de gewone zorgverzekering en niet een zichzelf geld toekennede partij met zgn. open eind financiering die nu zelfs in de gemeenten geinfiltreerd is en andere budgetten daar w.o. WMO bedreigt en op zich al 5 miljard euro kost.  Dan ben je het hele circus kwijt. En wat mij al jaren stoort, laat bij rechtszaken naast familie ook naaste vrienden(vriendinnen) toe. Met name de (alleenstaande) moeders worden hierdoor benadeeld.
https://www.facebook.com/miekekroladvocaten/photos/a.1663537303860343/2214868545393880/?type=3&__xts__%5B0%5D=68.ARDYEIOs0IKBgsjTioCS0_ly7rlkS0ylGlzXNndV77C8hq4qahyDAaLvsV_YjaMgsD4k59CC4OEwMdGlA8ad2SReViPHvs4J21ssj4v2cTeyQI0HKD6-WXezqoSvzA3Tb28GFSF0LeuWLg91YUc8Qyxwbd73LqajwyojmqHWHpeAH7MEVLZ9tRu6tpROOgt7bGCeMsC6eC4AS0VpU3xGQvlkbnBJ8nNsVxojBC-d&__tn__=-R


 
 
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/10/18/tekorten-jeugdzorg-het-nieuwe-normaal-a2642224?fbclid=IwAR1SlnrU8CgYJPgRckkwSY0d8wMLWKysem888z_GEmVP-9rRzFbNH5U4_ow
"Want jeugd ZORG bestaat gewoon niet." Daarom ook opheffen, wachtlijsten lopen op, ots/uhp lopen op, terwijl ALS Jeugdzorg z'n werk goed deed, de problemen juist kleiner zouden moeten worden, dus de problemen worden in stand gehouden en groter gemaakt door Jeugdzorg ZELF! Werk krijgen is niet de kunst, werk houden wel.                                                                                    Zorg, voor lichamelijke en geestelijke gezondheid hoort thuis in het reguliere circuit, het zorgstelsel, waarbij de huisarts als kenner van de jeugd(ige), het gezin, de familie kan verwijzen  naar benodigde hulp en zelfs kan bemiddelen in evt. plaatsing(en niet 30.000 of meer) bij een pleeggezin bij familie, waarbij hi(gezondheid) en gemeente (financieel)toezicht kan houden.                                                                                   
                                                                                                 
Nu vallen er 400.000, 11%, onder Jeugdzorg. Ondanks dat Jeugdzorg nu onder ministerie van Volksgezondheid valt, zijn het nog steeds dezelfde Justitie medewerkers van weleer. Die moeten allemaal een Berufsverbot krijgen om ooit nog met kinderen te werken.  Op deze manier breek je ook het zich in rechtzaken gedragen van jeugdzorg en Raad voor de Kinderbescherming als 3e financiele en NIET ONPARTIJDIGE en zeker NIET DESKUNDIGE partij, die zelf een vechtscheiding MAKEN met doel er geld aan te verdienen. Met Zorg voor Jeugd heeft dat niks te maken.
https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/18/ruim-400-duizend-jongeren-krijgen-jeugdzorghttps://www.telegraaf.nl/nieuws/2724886/minder-jongeren-in-gesloten-jeugdzorg
https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2255650-kinderen-met-lichte-klachten-krijgen-te-snel-jeugdzorg.htmlhttps://kennisnetjeugd.nl/blog/254-uithuisplaatsing-grootouders-eerst

Of andere familie: ooms en tantes, vrienden, kennissen en al dan niet met pleegzorgvergoedingVreemd dat Jeugdzorg die nu onder ministerie van Volksgezondheid valt (maar nog steeds met dezelfde Justitie - Jeugdzorg medewerkers) de enige "zorg" categorie is die niet door huisarts - specialisten voor lichamelijke/geestelijke zorg en zorgverzekering wordt geregeld maar via rechtszaken en door niet/amper gekwalificeerde personen!!! Stel je voor dat bij Kraamzorg er een niet medicus aan je bed komt en zegt : " niet gebaseerd op enig onderzoek of waarheidsvinding hoor maar ik denk dat het nog wel paar weken gaat duren en als je het er niet mee eens bent, dan start je maar een rechtszaak" .of ben ik de enige die dit opvalt??
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4478656/ouders-en-advocaten-politie-ontmoedigt-aangifte-over-misbruik-ophttps://nos.nl/artikel/2258047-jeugdzorg-opnieuw-duurder-deel-gemeenten-wil-minder-jongeren-doorverwijzen.html
 Is goed dat gemeenten de financiele duimschroeven aandraaien, want Jeugdzorg medewerkers zijn gewoon parasieten. Gemeenten doorgaan ermee tot uitgaven Jeugdzorg NUL zijn, dan houdt het wel vanzelf op. Vraag verantwoording voor elke euro en niet wegkomen met : "wij zijn de professionals", want dat zijn ze per definitie NIET
   Als een man het huis dient te verlaten, is er meestal huiselijk of sexueel geweld(tegen de kinderen?) gebeurt, die zal dan een eet-slaapplaats moeten zoeken, zolang. Dat is beter dan moeder en kind verplaatsen. En wat ik lees allebei huis uit met kinderen, is nogal vreemd toch?  De 5 miljard van Jeugdzorg kan beter aan echt NODIGE zorg besteed worden, gewoon via huisarts en lichamelijke/geestelijke zorg, dus van mij mogen de gemeenten de financiele duimschroeven aandraaien bij Jeugdzorg tot NUL.  Huiselijk geweld kost  Nederland jaarlijks 8 miljard (ja net zoveel als asielzoekers) en is vrij gemakkelijk op te lossen zoals ik in 2010 al aan Tweede Kamer fracties meedeelde, maar actie ho maar. Raar maar waar, Oost-Europese landen, b.v. Oekraine doen er veel meer aan, vaders die geen onderhoudsplicht betalen, verliezen rechten o.a. op omgang en moeders krijgen gratis rechtshulp. Nederland wordt t achterlijkste land van Europa, dankzij de kindermaffia van Jeugdzorg en RvdK.

 https://www.nu.nl/algemeen/5562530/jeugdzorg-verwacht-tekort-van-39-miljoen-euro-in-2019.html
 En al die jeugd "zorg" medewerkers moeten een berufsverbot krijgen dat ze levenslang niet meer met kinderen mogen "werken" en er geld aan verdienen.

"In veel gemeenten lopen de wachtlijsten al op voor jongeren met problemen die hulp nodig hebben. " Zegt Jeugdzorg die enkel meer geld wilt, terwijl de zorgvraag dus niet onafhankelijk door PROFESSIONALS is vastgesteld. Gezien het toenemend aantal jongeren onder Jeugdzorg, nu onder Volksgezondheid, maar nog steeds met dezelfde Justitiemedewerkers, geeft Jeugdzorg aan, de problemen niet op te lossen maar zelf op te voeren, via knip- en plakwerk, met als enig doel (meer) geld te verkrijgen. POEN daar is het hen om te doen.

Als een man het huis dient te verlaten, is er meestal huiselijk of sexueel geweld(tegen de kinderen?) gebeurt, die zal dan een eet-slaapplaats moeten zoeken, zolang. Dat is beter dan moeder en kind verplaatsen. En wat ik lees allebei huis uit met kinderen, is nogal vreemd toch? De 5 miljard van Jeugdzorg kan beter aan echt NODIGE zorg besteed worden, gewoon via huisarts en lichamelijke/geestelijke zorg, dus van mij mogen de gemeenten de financiele duimschroeven aandraaien bij Jeugdzorg tot NUL. Huiselijk geweld kost Nederland jaarlijks 8 miljard (ja net zoveel als asielzoekers) en is vrij gemakkelijk op te lossen zoals ik in 2010 al aan Tweede Kamer fracties meedeelde, maar actie ho maar. Raar maar waar, Oost-Europese landen, b.v. Oekraine doen er veel meer aan, vaders die geen onderhoudsplicht betalen, verliezen rechten o.a. op omgang en moeders krijgen gratis rechtshulp. Nederland wordt t achterlijkste land van Europa, dankzij de kindermaffia van Jeugdzorg en RvdK.
 
 
 
https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/minister-eerst-onderzoek-nodig-naar-oorzaken-tekorten-jeugdzorg-bij-gemeenten-~b6f9fe8b
"In veel gemeenten lopen de wachtlijsten al op voor jongeren met problemen die hulp nodig hebben. " Zegt Jeugdzorg die enkel meer geld wilt, terwijl de zorgvraag dus niet onafhankelijk door PROFESSIONALS is vastgesteld. Gezien het toenemend aantal jongeren onder Jeugdzorg, nu onder Volksgezondheid, maar nog steeds met dezelfde Justitiemedewerkers, geeft Jeugdzorg aan, de problemen niet op te lossen maar zelf op te voeren, via knip- en plakwerk, met als enig doel (meer) geld te verkrijgen. POEN daar is het hen om te doen.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2776007/voogdijkind-weinig-betrokken-bij-besluiten

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/hoenderloo-groep-laat-jongeren-urenlang-stilzitten
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2779205/belastingvrijstelling-pleegouders-blijft

« Laatst bewerkt op: november 09, 2018, 21:46:18 pm door admin »

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #2 Gepost op: november 17, 2018, 11:31:18 am »

 


https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4478836/partijen-eisen-opheldering-minister-over-politie-die-aangifte

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2259288-rechters-pervers-financieringssysteem-leidt-tot-creatief-boekhouden.html

https://iederkindveilig.nl/waarheidsvinding/echt-toezicht-bestaat-niet-in-de-jeugdzorg/
https://eenvandaag.avrotros.nl/item/pleegouders-haken-af-om-slecht-contact-met-instellingen/


https://www.volkskrant.nl/mensen/-hij-had-zijn-verleden-weggestopt-als-kind-was-hij-jarenlang-misbruikt-~b361b08e/
BW 1:255 LID 1

De kinderrechter kán een minderjarige onder toezicht stellen indien deze ernstig in zijn ontwikkeling wordt bedreigd. De formulering “ernstig in de ontwikkeling bedreigd” is als
onderdeel van het wetsartikel een juridisch, pedagogisch, medisch en psychologisch, inhoudsloos begrip. Een beslissing tot onder toezicht stelling is op grond van alleen de formulering als zodanig, onmogelijk, daarmee onrechtmatig en kind en gezin beschadigend.

Een ernstige bedreiging van de ontwikkeling dient derhalve een verantwoorde inhoudelijke invulling te krijgen op basis van gedegen diagnostisch onderzoek. De conclusie dat er sprake is van een ernstige bedreiging van de ontwikkeling is per definitie een diagnose.
De ontwikkeling van een minderjarige kent al naar gelang de leeftijdsfase een veelheid aan ontwikkelingsvormen:
 persoonlijkheidsontwikkeling,
 psychische ontwikkeling,
 sociale ontwikkeling,
 motorische ontwikkeling,
 identiteitsontwikkeling
 sociaal-emotionele ontwikkeling,
 psycho-sociale ontwikkeling,
 zelfstandigheidsontwikkeling,
 spraak- en taalontwikkeling,
 gezondheidsontwikkeling,
 fysieke ontwikkeling,
 cognitieve ontwikkeling,
 sociale interactie ontwikkeling

Het is de kinderrechter en medewerkers van instanties in de jeugdzorgketen met een MBO/HBO niveau niet toegestaan een diagnose te stellen. Daarvoor ontbreekt de vereiste
professionele bekwaamheid en als gevolg daarvan de bevoegdheid.
Diagnoses mogen uitsluitend worden gesteld door erkende professionals. Gelet op de genoemde ontwikkelingsvormen komen daarvoor primair een een arts/specialist, een (ortho) pedagoog een GZ-psycholoog (kinder/jeugd specialisatie) die beroepsmatig zijn geregistreerd, in aanmerking.

Gedragswetenschappers of medici die geen rechtstreeks onderzoek aan een cliënt hebben gedaan dienen zich te onthouden van een diagnose m.b.t. deze cliënt. Dit houdt in
dat bijvoorbeeld een raadsmedewerker, jeugdzorgwerker of een AMHK medewerker of een kinderrechter het gebruik van de diagnose “ernstige bedreiging van de ontwikkeling” dienen te vermijden, ook als in dat proces een medicus of gedragswetenschapper is geraadpleegd. Er wordt dan immers niet voldaan aan het vereiste dat een diagnose uitsluitend gesteld mag worden na onderzoek van de professional in direct contact met de cliënt.
Met een professionele rapportage over welke bedreiging in welke ontwikkeling is vastgesteld, hoe dat is vastgesteld en door welke erkende professional kan de kinderrechter in zijn beschikking ook daadwerkelijk gestalte geven aan het wettelijk
vereiste, BW 1:255 lid 4, t.w. het formuleren van de concrete bedreigingen.

In de praktijk wijken de handelwijze van kinderrechters en MBO/HBO medewerkers van AMHK, GI en de Raad voor de Kinderbescherming in ernstige en verontrustende mate af
van de bovengenoemde gewenste situatie. De formulering “ernstige bedreiging van de ontwikkeling van de minderjarige” komt vooral te onpas en zonder enige verantwoorde diagnosestelling voor in rapporten van de Raad en het AMHK en evaluaties, verzoeken van de GI en beschikkingen. De kans is daarmee levensgroot aanwezig dat jeugdbescherming verwordt tot jeugdbeschadiging.
Dit laatste ontstaat als conclusies, adviezen en besluiten niet op een professionele diagnose zijn gestoeld, maar op het amateuristisch drijfzand van de inhoudsloze kreet “bedreiging van de ontwikkeling van de minderjarige.”

Dit laatste is Nederland breed aan de orde van de dag. Neem een aselecte stekproef van beschikkingen, raadsrapporten, verzoeken van de GI aan de kinderrechter of het AMHK
en het zal blijken dat merendeels elke verantwoorde diagnose op het punt van ernstige bedreiging van de ontwikkeling ontbreekt. De te beschermen minderjarige wordt daarmee
vogelvrij verklaard.

De betrokken instanties in de jeugdzorg zijn nu al jaren in gebreke om de bescherming van onze minderjarigen een professionele en wetenschappelijke basis te geven. Een
professionele en wetenschappelijke basis impliceert dat het doen van onderzoek en het opstellen van rapportages voor de kinderrechter uitsluitend op academisch niveau dient te
geschieden.

De politiek/wetgever is in dezen aan zet door het vaststellen van een kwaliteitsprofiel van de onderzoekers en rapporteurs niet langer aan de instanties zelf over te laten. Daarop behoeven wij echter niet per se te wachten. De kinderrechter kan nu al veel doen door zich te onthouden van subjectieve inhoudelijke medisch en/of gedragswetenschappelijk getinte opvattingen en door zijn toetsende taak serieus te nemen. Hij dient met name te waarborgen dat het oordeel “ernstige bedreiging van de ontwikkeling van de minderjarige” in de beschikkingen echte inhoud krijgt op basis van het vereiste van de aanwezigheid van een professionele diagnose. Als een professionele diagnose in de aangevoerde informatie ontbreekt kan hij het verzoek of advies simpelweg afwijzen. De formulering “kan” een minderjarige onder toezicht stellen, verschaft hem in dezen de nodige ruimte. In tegenstelling tot de huidige praktijk heeft hij de wet dan wel aan zijn kant.
Bovendien is de rechter nu al gehouden om m.n. raadsrapporten te toetsen aan de voorschriften van de Raad zelf.

Er een is overigens een opvallend element aan dit artikel. Een onder toezicht stelling is slechts rechtmatig indien aan drie voorwaarden wordt voldaan:
 de ernstige bedreiging en
 de zorg die nodig is voor het wegnemen van de bedreiging door de ouder(s) met gezag niet of onvoldoende wordt geaccepteerd en
 de verwachting gerechtvaardigd is dat de ouder(s) met gezag de verantwoordelijkheid voor verzorging en opvoeding binnen een redelijk aanvaardbaar te achten termijn, in staat is/zijn om te dragen.

Dit laatste punt betekent dat een Plan van Aanpak als gevolg van een OTS beslissing van de kinderrechter ex BW 1:255 en gekoppeld aan een machtiging uit huis plaatsing, te allen tijde een planmatig onderdeel dient te bevatten inzake de thuisplaatsing van de minderjarige(n). In het Plan dient dan duidelijk geregeld te zijn: doel = thuisplaatsing, wanneer gerealiseerd, wat dient daarvoor te gebeuren, door wie en met welke hulp.

Een Plan van Aanpak gebaseerd op een OTS met een UHP dat de thuisplaatsing niet regelt geeft geen uitvoering aan de beschikking en de wet en is derhalve onrechtmatig.

Drs. H.(Harry) Berndsen,
gedragswetenschappelijk en juridisch adviseur.
Oktober 2018.

https://www.google.nl/search?ei=ynTxW-y_BMjUwQLl5q_ABg&q=Drs.+H.%28harry%29+Berndsen

Komt overeen met wat ik eerder al stelde, "jeugdzorg" is medisch ongekwalificeerd en rechtbanken ook, daarnaast heb ik gesteld dat met name basisscholen visvijver zijn voor "jeugdzorg" en in toenemende mate te weinig aandacht besteden aan schrijf automatisering, uitspraak en (hoofd)rekenen waardoor je bijna automatisch genoemde "gebreken" krijgt.
https://nos.nl/artikel/2259739-nederlandse-wachtlijst-geestelijke-hulp-telt-88-500-mensen.html

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2814865/huiselijk-geweld-heftiger-dan-gedacht?
huiselijk geweld kost volgens europees onderzoek uit 2007!  500 euro per inwoner, dus kan je per land uitrekenen wat t kost, Nederland dus 8,5 miljard! en betreft een half miljoen slachtoffers (incl. moeders -kinderen -familie), en dikwijls wordt er door RvdK/ Jeugdzorg  een langdurige vechtscheiding van gemaakt, want dat is HET verdienmodel. Enkel in Tilburg al zijn er op 214.000 inwoners zo'n 30.000 slachtoffers PER JAAR. Justitie, Jeugdzorg frustreren oplossingen omdat het geld oplevert.  De enige landen die ik het adequaat zie oplossen zijn met name orthodox patriarchale landen in Oost - Europa met name Oekraine die (veiligheid) moeder en kinderen voorop stelt en de pleger aanpakt.
https://nos.nl/artikel/2259891-huiselijk-geweld-schadelijker-dan-gedacht-voor-kinderen.htmlhttps://www.dvhn.nl/groningen/Tientallen-miljoenen-euro%E2%80%99s-aan-jeugdzorg-verdwijnen-in-zwart-gat-23825405.html
https://www.zorgvisie.nl/robbe-aanbesteding-zorg-is-niet-verplicht/Het door Harry Berndsen geschreven rapport over de ‘keten infantiliteit’ in de Jeugdzorg naar aanleiding van zijn uitzending in de Monitor in maart 2017.

Bijgaand het rapport door Harry Berndsen:

KETEN INFANTILITEIT IN DE JEUGDZORG

Aanleiding:
In de uitzending van Monitor (KRO-NCRV) van 19 maart 2017 heb ik de aanduiding “keteninfantiliteit” gebruikt. Van veel kanten is mij gevraagd om wat uitgebreider aan te geven wat ik daarmee bedoel. Het navolgende is een antwoord op dat verzoek. Deze uitleg kan op verschillende manieren nuttig zijn.

• Als uitleg van de betekenis;
• Als spiegel en voortdurend aandachtspunt voor de schakels in de keten;
• Als input voor inspecties, beleidsmakers en de wetgever om meer consistentie tussen wetgeving, beleid en het operationele veld te realiseren;
• Als checklist voor cliënten in de keten en hun adviseurs en advocaten om inzicht te krijgen in de momenten waarop zaken zijn misgegaan en als mogelijkheid de schakels daarop te wijzen.

Infantiel betekent letterlijk “kinderachtig”, maar dient in relatie tot keteninfantiliteit vooral begrepen te worden als “onbenullig” of “misleidend”.
Keteninfantiliteit betekent dat de schakels in de jeugdzorgketen klakkeloos of uit gebrek aan bekwaamheid, of uit luiheid of bewust (misleiding) elkaars onbenulligheden en onwaarheden
overnemen.

1. De wet:
In 2002 werd in het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering (Rv) als artikel 21 opgenomen: “Partijen zijn verplicht de voor de beslissing van belang zijnde feiten volledig en naar waarheid aan te voeren.” In de Jeugdwet van 2015 werd dit artikel in vrijwel gelijke bewoordingen en nu specifiek gericht op de Raad voor de Kinderbescherming en de Gecertificeerde
Instelling, als artikel 3.3 opgenomen: “De Raad voor de Kinderbescherming en de Gecertificeerde Instelling zijn verplicht in rapportages of verzoekschriften de van belang zijnde feiten volledig en naar waarheid aan te voeren.”
Met andere woorden, waarheidsvinding dient in de jeugdzorgketen geborgd te zijn.
Het betreft in dezen geen waarheidsvinding in strafrechtelijke zin. Dat wordt door tegenstanders van waarheidsvinding nogal eens, misleidend, geopperd.
De wetgever beoogt met artikel 3.3. in de Jeugdwet met name waarheidsvinding in wetenschappelijke zin. Dat wil zeggen dat onderzoekers gebruik dienen te maken van wetenschappelijk betrouwbare en gevalideerde instrumenten om de leef- en
opvoedingssituatie van de minderjarige naar waarheid en volledig in kaart te brengen en als zodanig ook bij de kinderrechter aan te voeren.

In zijn brief van 13 april 2016 benadrukt de Minister van Veiligheid en Justitie aan de Tweede Kamer: “Verantwoord omgaan met waarheidsvinding is cruciaal voor de
onderbouwing van de ingrijpende en vaak complexe beslissingen die professionals moeten nemen ten aanzien van kinderen en ouders.”
De consequentie van het voorgaande is dat de ‘onderzoekers’ die door Veilig Thuis en de Raad voor de Kinderbescherming worden ingezet, getraind dienen te zijn in het gebruik van wetenschappelijk betrouwbare en gevalideerde instrumenten opdat de leef- en opvoedingssituatie van minderjarigen volledig en naar waarheid in kaart gebracht kan worden.

Helaas heeft de wetgever verzuimd deze noodzakelijke kwalitatieve voorwaarde juridisch te borgen. Ook de Raad en Veilig Thuis hebben deze implicatie voor de kwaliteit van hun ‘onderzoekers’ niet operationeel vertaald.
Daarom staat ‘onderzoekers’ in relatie tot Veilig Thuis en tot de Raad voor de Kinderbescherming tussen aanhalingstekens: een onderzoeker is wetenschappelijk en universitair opgeleid of op z’n minst getraind in de toepassing van valide en betrouwbare onderzoeksinstrumenten. Veruit de meerderheid van de ‘onderzoekers’ van de Raad en Veilig Thuis is dat niet.
In feite doen zij niet meer dan, d.m.v. de onbetrouwbare en niet valide interviewmethode, informatie verzamelen. Het enige dat zij na hun verzamelacties weten is wat hun informanten hebben gezegd. Wat zij met deze methode niet kunnen weten is of deze informanten de waarheid hebben gesproken en volledig zijn geweest. Wat zij ook niet kunnen weten is of de geïnterviewden, zoals ouders, minderjarigen en overige informanten, maar van alles hebben verzonnen.

Met deze aanpak wordt al vele jaren een praktijk in stand gehouden die niet op waarheidsvinding is gebaseerd.
De aldus verzamelde informatie leidt zonder uitzondering tot het bekende ongestructureerde klinische oordeel: een oordeel en een daarop gebaseerd advies dat per definitie inaccuraat, subjectief, vertekend en onbetrouwbaar is.

Dit element, opgeteld bij de bijdragen van de ouders en/of advocaat, vormt de wankele basis waarop de kinderrechter geacht wordt besluiten te nemen over ingrijpende en “vaak complexe” beslissingen aangaande minderjarigen.
Voor minderjarigen en ouders zeer ingrijpende en ook traumatiserende beslissingen worden doorgaans genomen op basis van een boterzachte onderbouwing of nog erger, op basis van drijfzand.

De vereisten uit de wet inzake waarheid en volledigheid zijn niet consequent vertaald in de relevante kwaliteitseisen voor de werkers en onderzoekers in de jeugdzorgketen. Keteninfantiliteit is aldus een, als het ware, genetisch kenmerk geworden van alle schakels.

2. Schakels in de keten:
In de kern samengevat bestaan de schakels in de jeugdzorgketen uit:
de melding > Veilig Thuis > Raad voor de Kinderbescherming > kinderrechter> Gecertificeerde Instelling.

3. De melding:
Nederland is het enige land ter wereld met een verplichte screening op kindermishandeling. De afgelopen jaren is, o.a. door een ongebreidelde invoering van meldcodes en meldplichten, een enorme druk op instanties en op de samenleving ontstaan om vermoedens van kindermishandeling/huiselijk geweld terstond te
melden. De infantiliteit of onbenulligheid in deze schakel neemt inmiddels groteske vormen aan.

Toelichting:
a. Ouders die met hun kind bij de artsenpost of spoedeisende hulp komen, worden verplicht gescreend. Arts-onderzoeker Maartje Schouten schrijft in haar
proefschrift (promotie in maart 2017 UMC Utrecht) dat dit heeft geleid tot een hausse aan valse verdenkingen van kindermishandeling in de door haar onderzochte situaties: van elke 100 verdenkingen waren er 92 onterecht.
Het gebruik van vragenlijsten waarvan de betrouwbaarheid en validiteit niet is onderzocht leidt op de afdeling spoedeisende eerste hulp tot een overmaat van onterechte verdenkingen (97 op de 100). Tegelijkertijd worden kinderen die wel
mishandeld worden niet of niet tijdig gesignaleerd.

b. Scholen melden niet alleen hun eventuele zorgen over een kind. Toenemend wordt wangedrag van ouders gemeld. Het kind verdwijnt daarmee naar de achtergrond en conflicten tussen ouders en de school worden niet meer intern opgelost, maar over de schutting bij Veilig Thuis neergelegd.

c. Buren-, familieruzies en conflictscheidingen zijn toenemend aanleiding om valse meldingen te doen. Beschuldigingen over huiselijk geweld, kindermishandeling en seksueel misbruik van jonge minderjarigen doen het goed bij de instanties.

Ook het stigmatiseren van personen door hen een psychiatrische aandoening toe te schrijven, borderline en narcisme zijn redelijk populair, neemt hand over hand
toe. Het elkaar dwarszitten door Veilig Thuis op iemands dak te sturen is daarbij het bovenliggende motief. Veilig Thuis is geneigd om deze valse meldingen al te serieus te nemen, met alle emoties en spanningen van dien voor de onterecht
beschuldigden.

Een betrouwbaar en valide instrumentarium om het waarheidsgehalte van meldingen te bepalen ontbreekt. Ook is triage op dit punt ontoereikend. Onbenulligheid in de
jeugdzorgketen begint dus al in deze eerste schakel.

d. Veilig Thuis:
Zoals aangegeven beschikt Veilig Thuis ten eerste niet over een betrouwbaar en valide instrumentarium om meldingen op hun waarheidsgehalte te beoordelen.

De informatieverzamelaars van Veilig Thuis beschikken bovendien niet over de vereiste bekwaamheden en instrumenten om de leef- en opvoedingssituatie van
minderjarigen naar waarheid en volledig in kaart te brengen.

Ten tweede bevatten rapportages van Veilig Thuis ook regelmatig informatie zonder dat duidelijk is van wie de informatie afkomstig is en wat er gehoord, gezien en
vastgesteld is. Dergelijke informatie krijgt daarmee min of meer het karakter van roddel en achterklap.

Ten derde leiden, gezien de voorgaande elementen, verzoeken van Veilig Thuis te vaak tot onnodig onderzoek van de Raad voor de Kinderbescherming.
De onbenulligheid in en van de Veilig Thuis-rapportages prevaleert dan boven de vuistregel van de Raad dat deze pas in actie komt als er sprake is van aantoonbare risico’s voor de veiligheid van een kind.

M.a.w. de keteninfantiliteit continueert zich, mede door toedoen van de Raad, in de tweede schakel.

e. De Raad voor de Kinderbescherming
De zogenoemde raadsonderzoekers zijn geen onderzoekers maar voor het overgrote deel informatieverzamelaars. In het kwaliteitskader van de Raad wordt melding gemaakt van een “onderzoeksmodel.” Deze voorstelling van zaken is onjuist: de
Raad heeft geen onderzoeksmodel. Wel een “doorontwikkelde methode raadsonderzoek” (zie Methode raadsonderzoek
bescherming, juli 2015), maar dat is geen methode die bijdraagt aan waarheidsvinding.
Het belangrijkste onderdeel van deze methode is en blijft het interview, persoonlijk of telefonisch en op basis van standaardvragen. Zoals aangegeven is het interview geen betrouwbaar en valide onderzoeksinstrument omdat de enige wetenschap na een interview datgene is wat de geïnterviewde heeft gezegd. Er bestaat, ook bij de raadsverzamelaar, geen enkele zekerheid over het waarheids- en volledigheidsgehalte aangaande de door hem/haar verzamelde en te
presenteren informatie. De Raad heeft getracht het interview meer ‘body’ te geven door de raadsverzamelaars te trainen in de oplossingsgerichte gespreksvoering. Gelet op de toelichting in de “Methode raadsonderzoek bescherming” is het een
interviewmethode die m.n. in de jaren zestig van de vorige eeuw populair was. Deze vorm van gespreksvoering leidt doorgaans tot het meer concretiseren van de informatie en draagt bij aan het meer in zijn/haar kracht zetten van de cliënt. Aan
verbetering de validiteit en betrouwbaarheid en dus van waarheidsvinding, draagt deze gespreksvoering niet bij.
Conclusies, ook in raadsrapporten, dienen tot stand te komen door de in kaart gebrachte werkelijkheid (waarheid) te toetsen aan expliciete(gedrags)wetenschappelijke(pedagogiek/ontwikkelingspsychologie/filosofie) normen.
De beschrijving van deze normen ontbreekt in raadsrapporten, waarmee voor de raadsverzamelaar de weg vrij is om de eigen persoonlijke, subjectieve en impliciete normen sluipenderwijze in de conclusies te verwerken.

Deze conclusies en adviezen in raadsrapporten komen mede voort uit de onbenullige aanname dat hetgeen informanten beweren ook waar is. Nog ernstiger is dat de ‘zorgen’ die in rapporten worden geuit, per definitie zijn gebaseerd op het eigen
subjectieve en impliciete normenstel van de ‘zorgeigenaar’. Het volstrekte gebrek aan transparantie over de normatiek, ontaardt in raadsrapporten die onbetrouwbaar, inaccuraat en subjectief zijn en die derhalve ver weg staan van waarheidsvinding en
van besluitvorming die recht doet aan de belangen van de minderjarige.
Om het ondermaatse waarheidsgehalte te maskeren maakt de Raad in zijn rapportages veelvuldig gebruik van inhoudsloze mantra’s of het fabriceren van “zorgen” om de kinderrechter mee te krijgen. Deze mantra’s worden vervolgens, door
toedoen van de kinderrechter, tot onaantastbare (juridische) waarheden verheven.

Enkele voorbeelden:
• “De Raad ziet het risico dat langdurige strijd zal worden gevoerd tussen de ouders”:
(Commentaar: de Raad “ziet” helemaal niets. De Raad doet een loze voorspelling gebaseerd op de Glazen Bol-benadering)
• “Dit alles brengt het grote risico met zich mee dat hun ontwikkeling (van de minderjarigen) verder verstoord raakt en hun zorgelijk functioneren toeneemt.”
(Commentaar: dit is een veel gebruikte poging om te misleiden: in het gehele betreffende raadsrapport wordt op geen enkele wijze aangetoond dat de ontwikkeling van de minderjarigen verstoord is of dat er sprake is van zorgelijk functioneren. De misleiding zit hem in het gebruik van de aanduidingen “verder” en “toeneemt”.
• Na een scheidingssituatie beweert de Raad –zonder bronvermelding zodat onduidelijk is of de Raad dit zelf heeft geconstateerd, gefabriceerd of van horen zeggen heeft – dat de betreffende minderjarigen “last ervaren” van de situatie. Op
basis daarvan concludeert de Raad dat er “zorgen zijn over de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen”.
(NB: als kinderen “last” ervaren van een scheidingssituatie lijkt mij dat een gezonde zaak. Als zij er geen last van zouden hebben was er vermoedelijk inderdaad iets aan de hand met hun sociaal-emotionele ontwikkeling en een reden tot zorg. In dit geval verzint de Raad deze zorgen. De staat van de sociaal-emotionele ontwikkeling is op geen enkele betrouwbare en
valide wijze gemeten. De niet geconcretiseerde en daarmee inhoudsloze kreet “zorgen”, kan zonder uitleg niet meer zijn dan een verzonnen voorstelling van zaken).
• Aanvullende voorbeelden van, niet onderbouwde en daarmee nietszeggende, uitdrukkingen uit raadsrapporten waarmee de Raad bij de kinderrechter meestal kan scoren:
de Raad heeft het vermoeden….., het lijkt er op dat..,het is niet uitgesloten….., het kan zo
zijn…, de Raad kan zich voorstellen…., de Raad acht het aannemelijk….., in het belang van de kinderen…., ernstige bedreiging van de ontwikkeling…., er zijn zorgelijke signalen…., er is grote kans op een gezinsdrama…
Op basis van deze infantiele of onbenullige output van de derde schakel in de jeugdzorgketen is de kinderrechter aan zet.

f. De kinderrechter:
In termen van gedragswetenschappelijke kennis van zaken vormt de kinderrechter de meest zwakke schakel in de keten. Opvallend is dat deze schakel tegelijkertijd over de meeste macht beschikt, t.w. beslissingsbevoegdheid over zaken als
ondertoezichtstelling, het afgeven van aan machtiging tot uithuisplaatsing en het opleggen van psychiatrisch of psychologisch onderzoek. Kinderrechters zijn opgeleid als jurist en hebben als gevolg daarvan een vooral procedurele oriëntatie. Zij hebben doorgaans weinig benul van pedagogische en
ontwikkelingspsychologische inzichten op wetenschappelijk niveau. In termen van de belangen van minderjarigen is de kinderrechter daarom onvoldoende in staat om inhoudelijk de juiste afwegingen te maken. Ook in onderzoeks- en methodologisch opzicht is de kinderrechter niet geschoold en getraind. De kinderrechter is noch psycholoog, noch pedagoog, noch methodoloog, noch wetenschapper.

Hij/zij moet dus kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de input van de Raad en de Gecertificeerde Instelling (GI) en op grond daarvan zijn eigenlijke taak uitvoeren, t.w. toetsen.
Door het gebrek aan waarheidsgehalte en het gebrek aan inzicht in de gebruikte normatiek, wordt de kinderrechter niet voorzien van beslisinformatie van voldoende niveau. Mede gelet op de impact ervan, vormen de beslissingen van de kinderrechter daarom het grootste afbreukrisico voor minderjarigen in de keten. De kinderrechter baseert zijn/haar beslissingen op drijfzand en heeft dientengevolge geen benul van de kwaliteit van zijn/haar beslissingen, die aldus kindgevaarlijk kunnen uitpakken.
In Nederland weet niemand, en dat geldt ook voor de kinderrechter zelf, hoeveel ondertoezichtstellingen en machtigingen uithuisplaatsingen er terecht (en dus ook
onterecht) worden uitgesproken.De kinderrechter heeft derhalve geen benul van de kwaliteit van zijn/haar functioneren omdat het resultaat van dit functioneren niet wordt gemeten.

Een onterecht uitgesproken OTS of machtiging UHP is een acute ernstige bedreiging voor de ontwikkeling van de minderjarige, is een vorm van kindermishandeling en
werkt ontwrichtend op een gezin en traumatiseert de (groot)ouders en ook vaak andere familieleden.

Goede kinderrechters zijn zich bewust van hun pedagogische, psychologische en onderzoeksmethodologische beperkingen. Zij zijn zich ook zeer bewust van het feit dat de Raad voor de Kinderbescherming en de GI in hun rapportages de feiten niet
naar waarheid en volledig aanvoeren. (NB. Het is zeer zorgelijk en in termen van rechtsstatelijkheid abject, dat instanties die overheidstaken uitvoeren, hand in hand met kinderrechters, kennelijk de wet mogen overtreden).

Gelet op de onbetrouwbaarheid van de rapportages en gezien het grote afbreukrisico van een foutieve beslissing, zijn goede kinderrechters geneigd scherp door te vragen
en de zittingstijd af te stemmen op de ernst van de zaak. Bovendien zal deze kinderrechter per definitie de professionele documenten opeisen die vereist zijn als de GI of de Raad uitspraken doet over de (vermoedelijke) geestelijke en lichamelijke gezondheid van een cliënt of over diens opvoedingsvaardigheden.
Deze kinderrechter gaat er ook van uit dat de GI en de Raad zich “niet zomaar kunnen beroepen op hun professionele inschatting.” (Rapport Kinderombudsman Marc
Dullart, “Is de Zorg Gegrond,” 10 december 2013, pagina 79). In hetzelfde rapport is op pagina 82 in het ingekaderde gedeelte te lezen wat van een kwalitatief goede kinderrechter mag worden verwacht. (Familiekamer rechtbank Amsterdam, zomer 2013).
Het tweede type kinderrechter is de ineffectieve en niet congruente kinderrechter. Dat is de rechter van wie het zelfbeeld aanzienlijk afwijkt van de werkelijkheid omtrent hem/haarzelf. Hij/zij heeft de onbenullige neiging erop te vertrouwen dat GI en Raad de informatie naar waarheid aanvoeren. Deze rechter vraagt niet scherp door, hanteert een marginale toetsing van de aangeleverde informatie, houdt de zittingsduur kort en vraagt zich zelden af waarom de GI de in de vorige beschikking
gegeven opdrachten niet heeft uitgevoerd.

Hij/zij is het type rechter dat overal verstand van denkt te hebben. Zo was er een rechter van een gerechtshof die een door een gedragswetenschapper van een GI
opgestelde risicotaxatie inzake kindermishandeling, bestempelde als een gedegen en valide rapport. Dat werd zelfs in de beschikking vastgelegd.
De geëtaleerde onbenulligheid van dit oordeel blijkt uit het feit dat de gedragswetenschapper de, voor een juiste beoordeling noodzakelijke wetenschappelijke onderbouwing van de risicotaxatie, niet aan het hof had doen toekomen. Iemand die (gedrags)wetenschappelijk is opgeleid weet dan dat de
uitspraak over de validiteit en degelijkheid van de taxatie per definitie onmogelijk, derhalve onbenullig, is.
Het ineffectieve type kinderrechter heeft ook een heel bijzondere eigenschap: deze meent te beschikken over het “Magisch Oog”: “het heilig geloof in het eigen vermogen om de waarheid rechtstreeks te zien, ook zonder bewijsmateriaal en
eventueel ook tegen het bestaande bewijsmateriaal in.” (Ton Derksen, Het OM in de fout, pagina 15.) Deze kinderrechter ‘ziet’ als ouders de rechtszaal binnenkomen, in één oogopslag of zij wel of geen geschikte opvoeders zijn. Dat geldt ook voor
zijn/haar mening over minderjarigen. Laatst riep een kinderrechter, na het horen van een minderjarige van 14 jaar over mishandeling: “ach, kinderen zeggen zoveel.”

g. De Gecertificeerde Instelling:
Na een beslissing van de kinderrechter over een ondertoezichtstelling of machtiging uithuisplaatsing komt de Gecertificeerde Instelling, in feite de jeugdzorgwerker, in
beeld. Deze medewerkers werken onder verschillende benamingen zoals jeugdbeschermer, gezinsmanager, gezinscoach, gezinsvoogd. Aangaande hun kwaliteiten op het gebied van waarheidsvinding verwijs ik naar mijn opmerkingen over de verzamelaars van Veilig Thuis en de Raad voor de Kinderbescherming.

Een zeer belangrijk instrument voor de GI en dus de gezinsvoogd en de cliënt is het wettelijk voorgeschreven Plan van Aanpak. Een gedegen Plan van Aanpak, dat goed
aansluit op de in de beschikking genoemde ontwikkelingsbedreigingen, dat SMART*
is geformuleerd en in goed overleg met de cliënt is opgesteld, is een onmisbaar stuurinstrument en een eerste en cruciale stap naar succes. Succes betekent dat de ontwikkelingsbedreigingen op zo kort mogelijke termijn zijn weggenomen en dat
ouders/opvoeders geleerd hebben en op eigen kracht verder kunnen.

Stuurinstrument houdt in dat de juiste acties gepland en bewaakt kunnen worden.
Helaas zijn nog veel plannen van aanpak van ondermaatse kwaliteit, waardoor niet gericht op verbetering kan worden gestuurd.
Kenmerkend voor een slecht Plan is
• het klakkeloos kopiëren van met name de inhoudsloze teksten uit raadsrapporten;
doorgaans zijn dat nogal wat pagina’s;
• gebrek aan meetbaar geformuleerde resultaten en activiteiten;
• het langdurig uitstellen van het maken van een Plan van Aanpak, hetgeen leidt tot langdurige periodes van nietsdoen door de GI en tot uitzichtloos afwachten voor de cliënt.
Dikwijls wordt ook ‘vergeten’ dat volgens de wet allereerst aan de cliënt de vraag dient te worden gesteld om zelf een Plan van Aanpak, een zogenoemd Familiegroepsplan op te stellen.
Een slecht Plan van Aanpak maakt het ook niet goed mogelijk om een goede evaluatie te doen. Nog onafhankelijk van de kwaliteit van het Plan voldoen de evaluaties dikwijls niet aan de daarvoor geldende criteria. Evalueren betekent waarde schatten. Concreet houdt dit in dat in het licht van de in
het Plan meetbaar en in de tijd geformuleerde resultaten en activiteiten wordt bezien
a. of de resultaten zijn behaald en de activiteiten naar behoren zijn uitgevoerd;
b. in welke mate de resultaten zijn bereikt;
c. in welke mate de activiteiten zijn uitgevoerd;
d. welke oorzaken ten grondslag liggen aan het niet of beperkt uitvoeren van de activiteiten en het niet of beperkt bereiken van de resultaten.
*SMART staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdgebonden. Daarmee wordt een
Plan van Aanpak voorzien van meetbare/toetsbare resultaten en activiteiten, in de tijd vastgelegd, met een eenduidige verantwoordelijkheidstoedeling.

Mits deze evaluatie met de juiste valide en betrouwbare instrumenten wordt uitgevoerd, is dit een algemeen aanvaarde en als gedegen bekend staande methode.
Deze ontbreekt in vrijwel alle evaluaties van de GI. Bovendien wreekt zich in dezen het principe van ‘de slager keurt zijn eigen vlees’: het is de GI zelf die de oorzaken van mogelijke mislukkingen in kaart brengt.
Het is een opvallend en tegelijkertijd verontrustend fenomeen in de evaluaties van de GI dat de oorzaak van een mislukt Plan van Aanpak te allen tijde bij de cliënten, anderen of omstandigheden wordt gelegd. Nimmer bij de GI zelf. Ook vermijdt de GI met regelmaat te vermelden waarom de in de beschikking vastgelegde opdrachten van de kinderrechter niet zijn uitgevoerd.

CONCLUSIE
De wetgever heeft bepaald dat de informatie van de Raad voor de Kinderbescherming en van de Gecertificeerde Instelling volledig en naar waarheid aan de kinderrechter dient te
worden voorgelegd.
De schakels in deze keten, maar ook de verantwoordelijke bewindslieden, staan met open ogen toe dat de wet op dit punt structureel overtreden wordt.
Op basis van deze overtredingen door kinderrechters en instanties die overheidstaken uitvoeren zoals Veilig Thuis, Raad voor de Kinderbescherming en GI, worden ouders en
minderjarigen veroordeeld tot bijvoorbeeld ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing en onderwerping aan psychiatrisch/psychologisch onderzoek.
Hoeveel rechterlijke blunders, dwalingen en missers er bij deze veroordelingen plaatsvinden is volstrekt onbekend. In elk geval is elke misser er één te veel en ook leidt elke misser tot een abjecte gebrek aan rechtsstatelijkheid in de bejegening van minderjarigen en ouders. In dergelijke gevallen is naar alle waarschijnlijkheid sprake van ontvoering of wederrechtelijke onttrekking aan het ouderlijk gezag, laster of kindermishandeling.

De regisserende overheid is daarmee dan verantwoordelijk voor de meest grensoverschrijdende consequenties van
keteninfantiliteit in de jeugdzorg

Drs. H. (Harry) Berndsen,
5 mei 2017


https://demonitor.kro-ncrv.nl/artikelen/ik-vond-189-onwaarheden-in-8-dossiers-van-ouders-die-beticht-werden-van-kindermishandeling
https://www.verstotenouders.nl/downloads/file/89-keteninfantiliteit-in-de-jeugdzorg

https://www.doneeractie.nl/help-moeder-en-kinderen-herenigen/-27855?fb sheila

https://jeugdzorg.wixsite.com/jeugdzorg/wetenschap-tegen-jeugdzorg-1


https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/social-workers-attempted-cover-up-in-bid-to-keep-five-children-in-foster-care-a6745671.html?fb

https://www.dcclothesline.com/2018/06/13/chilling-report-shows-88-of-missing-sex-trafficked-kids-come-from-us-foster-care/?fb

https://www.trouw.nl/home/advocaten-slaan-alarm-dekker-houdt-burgers-met-weinig-geld-weg-van-een-advocaat~a114c73e/

« Laatst bewerkt op: november 24, 2018, 13:55:53 pm door admin »

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
« Laatst bewerkt op: november 24, 2018, 13:33:01 pm door admin »

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #4 Gepost op: november 24, 2018, 13:54:53 pm »
Stelling: Laat jeugdZORG uitvoeren door MEDICI en niet door Jeugdzorg, die is t enkel te doen om de poen., vandaar ook de tekorten... en stuur dat aan je lokale-provinciale-landelijke politieke vertegenwoordiger van welke partij dan ook en zeg: als je hier niet achter staat, dan stem ik volgende keer NIET meer op je! (ze willen allemaal blijven zitten) Dan legt je link ZORG en MEDICI.

Jeugdzorg wordt nog steeds uitgevoerd door Justitiemedewerkers ook al valt t onder Volksgezondheid, en is de enige vorm van ZORG die niet door medici wordt uitgevoerd, maar via medisch ongekwaificeerden en rechtbanken.


 ik ken genoeg staigaires van jeugdzorginstellingen die verplicht 15 zaken of meer "productie" per dag in elkaar moesten zetten via knip en plakwerk, en ken er ook genoeg die afhaakten ook met de opleidingen en dat niet op hun geweten wilden hebben, maar ja die staigaires hadden tenminste NOG WEL een geweten.
Dit huidig systeem is terminaal ziek, dus probeer t niet in leven te houden, maak er een einde aan.

Van die kant bekeken is t een gotspe of nog beter een godsgeschenk dat overheid jeugdzorg wat geen zorg is maar iets waar we ons ZORGen om moeten maken, van justitie naar volksgezondheid heeft verplaatst, waar trouwens alle ZORG thuishoort maar dan zonder medisch ongekwalificeerden en rechtbanken zoals nu bij "jeugdzorg".

Zorg of 't nu kraamZORG, ouderenZORG of jeugdZORG is, behoort toe aan MEDICI voor zowel lichamelijke als geestelijke zorg. Pleegzorg bij familie of in uiterste noodgevallen extern, kan dan onder zorgverzekering vallen, vanwege medische noodzaak.  Dat daarnaast familierecht blijft bestaan onder Justitie is logisch al zou ik voorstander zijn bij zittingen NIET RvdK of dergelijke als "onafhankelijke deskundige" in te zetten maar "at random" een kinder- psycholoog of psychiater en verwekker/ouders die geen onderhoudsplicht betalen recht op omgang(szaken) te ontzeggen, zodat er door "hulpverleners" ook geen vechtscheidingen kunnen worden GEMAAKT. T.a.v. onderhoudsplicht ben ik voorstander  van het Oekrains voorbeeld, ook t.a.v. beperkingen voor huiselijk/sexuele geweldplegers, die m.i. ook geen/minder rechten zouden moeten krijgen t.a.v. omgang(szaken).   Is een kwestie van je ogen openen en er op andere manier naar kijken.
 
 daarnaast "jeugdzorg" kost nu 5,4 miljard en huiselijk geweld 8.5 miljard per jaar, dat is met aantal ingrepen terug te brengen, is toch 14 miljard nog afgezien van 't leed. En zou ook aandacht besteden aan onderwijs wat steeds slechter wordt, door focus op geld ipv onderwijs aan kinderen met name qua schrijfautomatiseren en uitspraak en rekenen, en daardoor kinderen gaan labelen met bedoeling (gemeentelijke) subsidies te krijgen voor "moeilijk lerende kinderen", basisscholen zijn nu visvijver voor de "jeugdzorg", die denken: is niet zozeer  werk(geld!) krijgen maar  werk=geld  houden..

 politiek houdt ervan om regels/instanties zich aan te laten passen, want dan krijg je een brei van onmogelijk te handhaven regels. Nu Jeugdzorg onder volksgezondheid valt, (maar het zijn nog steeds dezelfde justitiemedewerkers) en zij geen medici zijn, is beste om Jeugdzorg voortaan niet aan hen en rechters/advocaten over te laten maar aan echte medici zowel op gebied van lichamelijke als geestelijke gezondheid, en dus ook vallend onder zorgverzekering (ook pleegzorg) zodat er in ieder geval (financieel) toezicht is en dus uit klauwen advocaten/rechters wordt getrokken. Dat er daarnaast via Justitie gewoon familierecht is spreekt vanzelf.
 
« Laatst bewerkt op: november 24, 2018, 13:59:22 pm door admin »

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #5 Gepost op: december 16, 2018, 14:59:07 pm »
 
 
 https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/09/rechters-en-officieren-luiden-de-noodklok-voor-het-verval-van-onze-rechtstaat/?fbc


 https://www.bedrock.nl/schoolsysteem-ongezond/?
 
 https://wijzeroverdebasisschool.nl/kennisbank-rekenen/cito-toetsen/leerlingvolgsysteem/
https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/laat-die-diagnose-eens-zitten-en-kijk-hoe-een-kind-wel-tot-bloei-komt~bb10e361/

https://www.ad.nl/binnenland/schrijfvaardigheid-kinderen-holt-achteruit~aba9b5e3/
https://www.pzc.nl/binnenland/schrijfvaardigheid-kinderen-holt-achteruit~aba9b5e3/

https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/basisschool-leert-kind-niet-hoe-het-moet-leren~bc7a4a8b/
https://www.ad.nl/binnenland/dyslexie-is-het-gevolg-van-slecht-onderwijs~ac50d96b/

https://www.google.nl/search?q=school+systeem+werkt+niet

van bovenstaande zoeklink:
https://tpo.nl/2012/09/04/het-nederlandse-onderwijssysteem-is-niet-meer-van-deze-tijd/

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/de-dertig-problemen-van-het-nederlandse-onderwijs~b08fb4d5/

https://www.parool.nl/opinie/-nederlands-schoolsysteem-schendt-de-rechten-van-het-kind~a4539612/

https://www.youtube.com/watch?v=1S8bd4M7sLM&feature=youtu.be  juf met ballen
https://youtu.be/yfpQr_RQt5E loes doet aan labelen


 https://demonitor.kro-ncrv.nl/artikelen/veel-pleeggezinnen-haken-af-hij-had-nog-jaren-mogen-blijven-maar-we-hielden-het-niet-vol?fb
 
 https://jeugdzorgklachten.wordpress.com/2014/08/23/nederlanders-vluchten-voor-jeugdzorg/?fb
 https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/in-de-greep-van-de-kinderbescherming-zo-kan-het-ook~b06504ff/?utm_campaign=shared+content&utm_medium=app&utm_source=link&utm_content=free&fb
https://www.ad.nl/buitenland/sammy-is-doodsbang-omdat-haar-verkrachter-zijn-zoon-mag-zien~ab3fdbef/?fbc

https://www.demorgen.be/binnenland/moeder-van-twee-kinderen-in-pleegzorg-getuigt-de-grond-zakt-onder-je-voeten-weg-b66df9f4/?fbc
https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/4502516/avondje-naar-de-film-ouders-laten-baby-en-peuter-alleen-thuis?fb

https://www.dailymail.co.uk/news/article-5904081/Dutch-protection-services-Aussie-boy.html?fbclid


https://nos.nl/artikel/2237233-recordaantal-kinderen-in-gesloten-jeugdzorg.html?fbc
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/4526001/katholieke-kerk-vs-hield-namen-van-misbruikende-priesters-achter?fb

https://jeugdbescherming.jimdo.com/kwaliteit/wat-wetenschap-uhp-missen-van-ouders/?fbc
https://www.vakbladvroeg.nl/psychische-problemen-bij-peuters-en-kleuters-hardnekkig/?fbcl

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181213_04033389?fbcl

Bijna één Belgisch kind op zes leeft in armoede… en het probleem wordt erger


https://nos.nl/artikel/2264976-tonnen-aan-zorggeld-naar-casinobezoekjes-en-borstvergroting.html?f

https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/03/moederhaters-gaan-los-op-sp-kamerlid-nine-kooiman-hoe-durft-ze-op-te-stappen-voor-haar-kinderen11/?fbcli

https://jbwestblogt.com/alles-geprobeerd-met-heel-mijn-hart/?fbc


https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1863594/?fbc
2018: Veilig Thuis onder vuur

huiselijk geweld

Dat wisten ze al in 2007 na europees onderzoek, huiselijk geweld is het grootste geweldsmisdrijf, meer dan georganiseerde misdaad. Betreft 600.000 mensen PER JAAR en kost Nederland 500 euro per persoon per jaar, dus 8.5 miljard, en ook daar heeft jeudzorg een hand in middels het MAKEN van een vechtscheiding, als het maar geld oplevert he. oh dat is maar 5.4 miljard hoor, maar ja waar blijf je anders met die mensen die eigenlijk een berufsverbot zouden moeten hebben qua omgaan met kinderen. En dan heb ik t nog niet over 't leed wat bij huiselijk geweld en jeugdzorg komt kijken. T.a.v. onderhoudsplicht ben ik voorstander  van het Oekrains voorbeeld, ook t.a.v. beperkingen voor huiselijk/sexuele geweldplegers, die m.i. ook geen/minder rechten zouden moeten krijgen t.a.v. omgang(szaken).   Is een kwestie van je ogen openen en er op andere manier naar kijken.
 
 En zou ook aandacht besteden aan onderwijs wat steeds slechter wordt, door focus op geld ipv onderwijs aan kinderen met name qua schrijfautomatiseren,uitspraak en rekenen, en daardoor kinderen gaan labelen met bedoeling (gemeentelijke) subsidies te krijgen voor "moeilijk lerende kinderen", basisscholen zijn nu visvijver voor de "jeugdzorg", die denken: is niet zozeer  werk(geld!) krijgen maar  werk=geld  houden..« Laatst bewerkt op: december 28, 2018, 16:02:40 pm door admin »

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #6 Gepost op: januari 06, 2019, 14:38:33 pm »
https://www.ad.nl/buitenland/justitie-stopte-illegale-adoptie-in-doofpot~af8fc3db/?utm_source=facebook&fbclid=
https://gerard1945.wordpress.com/2018/12/27/nijpels-wilde-pedofilie-legaliseren/?fbc
https://www.ellaster.nl/2019/01/04/honderden-kinderen-misbruikt-op-scholen-en-kinderdagverblijven/?fbc

https://www.ad.nl/binnenland/groepsleider-van-jeugdinstelling-in-apeldoorn-actief-als-loverboy~a223e253/?fbcli
https://demonitor.kro-ncrv.nl/artikelen/zorg-voor-uit-huis-geplaatste-kinderen-volgens-deskundige-te-veel-financieel-gedreven?fbc


 https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2395962/Geen-warme-maaltijd-voor-Doesburgse-ouderen?fbcli

https://zorgkrant.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=9671%3Awachttijden-in-de-ggz&catid=12%3Ageestelijke-gezondheidszorg-ggz&fbc
Wachttijden in de ggz voor sommige diagnoses te lang


https://m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170419_02840314?fb
Vrouw naar gevangenis omdat ex kinderen niet mag zienhttps://www.hartvannederland.nl/nieuws/2019/jeugdzorgwerkers-schoppen-lawaai-den-haag/?fb


https://www.at5.nl/artikelen/190690/advocaten-staken-massaal-je-recht-halen-is-straks-niet-meer-te-betalen?fbhttps://www.trouw.nl/s/s~a1ef31ef?m_i=ErmEdcHEApK1icsEWIaMU9b7%2BuAXf9czEOZHtBrwSvhy2TWEVZX2E1aDcV62X5TSU9mZFxzs67wAq7Mc5dn9Mjo6YcBu2CWmEx&utm_source=TR&utm_medium=email&utm_campaign=20190106%7Cdaily&utm_content=Een+grote+groep+orthodox-protestantse+predikanten+heeft+zich+stevig+uitgesproken+tegen+homoseksualiteit

https://www.internetbode.nl/regio/tholen/algemeen/275913/deze-thoolse-predikanten-ondertekenden-de-nashville-verklaring-

Eén van de ondertekenaars is Ds. M. Blok, predikant van de Gereformeerde Gemeente in Scherpenisse. Andere ondertekenaars die (regelmatig) in de gemeente Tholen te vinden zijn, zijn ds. A. Den Boer, ds. C. Gielen, ds. A.J. Gunst, ds. W.F. 't Hart, ds. P. van der Kraan, ds. J. Lohuis, ds. J.C. den Ouden, ds. L. W. Ch. Ruijgrok, ds. A.K. Wallet en ds. C. Westerink. reacties op https://www.facebook.com/ThoolseBode/posts/2011976135517437
https://cip.nl/71337-lees-hier-de-volledige-nashville-verkl
ANTI-nashville verklaring petitie https://petities.nl/petitions/anti-nashville-verklaring
https://www.google.com/search?q=nashville+verklaring&tbm=nws Nieuws
GOD maakte de mensheid naar het eigen beeld,
dat is de reden waarom zowel vrouw als man tepels hebben, omdat de basisvorm in de natuur VROUWELIJK is, geef een man oestrogeen, vrouwelijk hormoon, en hij kan borstvoeding geven,
en probeer dat maar eens te weerleggen met een van de 26 niet-christelijke "bijbels" of de christelijke bijbel van de 16-20 gekruisigde redders. Zelfs het mannelijk chromosoom is in de loop van de evolutie gemaakt uit het vrouwelijke chromosoom in 4 stadia hebben genetici ontdekt. En nee een man-borst heeft met overgewicht-obesitas te maken :-)https://www.facebook.com/eendrachtbode/posts/2011893482227137

dan snap je waar de sharia vandaan komt en de kind-huwelijken/misbruik in alle (orthodoxe) religies. Zoals de profeet al zei : Moslims, Christenen en Joden zijn mensen van het BOEK, (niet boeken) oftewel een aan lokale gebruiken aangepaste versie van detzelfde geschriften, daarom waren er in eerste tijd islam ook ongesluierde vrouwelijke imans en baden zij niet naar Mekka maar naar Jerusalem. Zoals katholieke Antoine Baudair al 's zei in Business Class, als christenen geen ongelovige joden waren geworden ,was christendom EN islam nooit ontstaan. Een bewijs dat t om hetzelfde boek gaat is te vinden in alle 3 de geschriften: de spreuk : "Gij kinderen van Israel"  stata 738 keer in de Thorah/Talmoed en 7 maal in de christelijke Bijbel dat weet /snapt iedereen, MAAR dezelfde spreuk staat ook in de Koran en maar liefst 25 maal en dat weten zelfs veel moslims niet.

https://www.nu.nl/politiek/5668406/sgp-leider-van-der-staaij-blijft-achter-antihomopamflet-staan.html?fb
Kerk en staat zijn al gescheiden, nu staat en religie nog, dus geen partijen/scholen op religieuze basis, geen religieuze symbolen in publiek(e functies) klaar is kees. Als ze onderwijs willen op religieuze basis dan na schooltijd en op eigen kosten. Dan krijgt iedereen hetzelfde a-religieuze onderwijs, dus geen discriminatie daarin meer, en schaffen we ook gelijk rituieel slachten af, dan krijgt de 60% van buitenlandse afkomst in gevangenis ook 's een lekkere gehaktbal. En ja in dat a-religieus onderwijs kan bij maatschappelijke vorming religie belicht worden door een pastoor, dominee, rabbijn, iman maar zonder verplicht bezoek aan gebedshuis of verplicht bidden. Iedereen hetzelfde onderwijs bespaart veel geld.
want dan stoppen we ook alle subsidies aan religieuze belangenorganisaties zoals CIDI.


https://www.youtube.com/playlist?list=PLarj2-qKoqrjd6KbrAEVBNJhV2PCkpzN5

Sun and Moon are both symbols of women, (sorry men) in pre-patriarchy times, from start patriarchy when men took divine place of women, 5000/3000 BCE depending on place , they persecuted women for their role, but the can't erase what's deep inside...

f.i. Constantinople call itself the Mother-church not Father, Ukraine church is daughter of Ukraine not son . In jewish circle familytree goes along the female line...

best way to expierence paganism is to lay midnight under a clear sky away from citylights, did that many times, in dark slowly your eyes get more sensitive and you see color in stars. Or like I sat at farest point on dunes in my province midnight in July in moonlight...it's heavenly

in Kyiv we have a writer Lada Luzina, who wrote a book serie about the Kyiv witches, who are the keepers of Kyiv.

http://news.trust.org/item/20190104173615-l9m3m

In many countries women are excluded from religious rituals and banished from their homes while they are on their periods |This came when men got afraid of women, cause Sun and Moon(periods) belong to women that's why men INVENTED (religious) patriarchy, which separated mankind from Nature. Period!
see also
https://www.reddit.com/r/russiawarinukraine/comments/4ronrg/iamnotafraidtosayit_ukrainian_social_media_users


Before Religious patriarchy worldwide worship with sex of Mother Universe-Sun-Earth- Nature, source of all life - btw all patriarchial religions are plagerism from Sumeria, and source of all (DOMESTIC/SEXUAL) VIOLENCE and WAR


https://www.reddit.com/r/russiawarinukraine/comments/4ronrg/iamnotafraidtosayit_ukrainian_social_media_users/

Domestic (sexual) violence comes from (religious) patriarchy state, around 5500 BCE/3100 BCE, before 1000's of years of Nature-, Ancestor-, Mothergoddess- and Sun worship, when people still looked at Nature and lived accordingly. (Mother Earth, Mother Nature, Mother Sun). Oldest mothergoddess figure is dated 833.000 BCE.


Domestic (sexual) violence comes from (religious) patriarchy state, around 5500 BCE/3100 BCE, before 1000's of years of Nature-, Ancestor-, Mothergoddess- and Sun worship, when people still looked at Nature and lived accordingly. (Mother Earth, Mother Nature, Mother Sun). Oldest mothergoddess figure is dated 833.000 BCE.

Patriarchy took people away from Nature and was more abstract (most using a male Sun abstract God like Christianity) and with state, also reason of war.

The problem of domestic & sexual violence against females and WAR is 1000's of years old and started with ALL patriarchial religions, depending on region 5500/3500 BCE. Just read Origins of War, Violence in Prehistory, 2005, Jean Guilaine and Jean Zammit(Authors) -Sex and Punishment: Four Thousand Years of Judging Desire Kindle Edition by Eric Berkowitz (Author). Before people worshipped Mother Earth, Mother Nature, Mother Sun and their ancestors and domestic & sexual violence AND WAR didn't happen. Females even young ones had a high status, being being representatives of "the Mother", and like Sun only ones giving life. That was reflected in the rituals. And for all those "pervy" men, that time, life,worship and rituals were all about sex, cause sex meant life.. But women weren't regarded as sluts, it were the females who were the players. Men, look what we have lost with those "fucking" patriarchal religions... (pun intended)

https://m.hln.be/nieuws/binnenland/arts-61-verkracht-zijn-baby-kleindochtertje-van-amper-vijf-maanden-oud-hij-krijgt-8-jaar-cel~a36bf96d/?fb

https://brandpuntplus.kro-ncrv.nl/brandpunt/waarom-de-combinatie-religie-en-seksueel-misbruik-zo-vaak-opduikt-in-de-media/


https://www.nu.nl/politiek/5668406/sgp-leider-van-der-staaij-blijft-achter-antihomopamflet-staan.html?fb
Kerk en staat zijn al gescheiden, nu staat en religie nog, dus geen partijen/scholen op religieuze basis, geen religieuze symbolen in publiek(e functies) klaar is kees. Als ze onderwijs willen op religieuze basis dan na schooltijd en op eigen kosten. Dan krijgt iedereen hetzelfde a-religieuze onderwijs, dus geen discriminatie daarin meer, en schaffen we ook gelijk rituieel slachten af, dan krijgt de 60% van buitenlandse afkomst in gevangenis ook 's een lekkere gehaktbal. En ja in dat a-religieus onderwijs kan bij maatschappelijke vorming religie belicht worden door een pastoor, dominee, rabbijn, iman maar zonder verplicht bezoek aan gebedshuis of verplicht bidden. Iedereen hetzelfde onderwijs bespaart veel geld.
want dan stoppen we ook alle subsidies aan religieuze belangenorganisaties zoals CIDI.

https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2019/01/honderden-nederlanders-volgen-nashville-verklaring

https://www.nrc.nl/nieuws/2019/01/07/criticasters-van-islam-zwijgen-nu-opeens-a3128151?fb
Criticasters van islam Baudet en Wilders zwijgen nu opeens, nu ook in Nederland Nashville verklaring wordt ondertekend, en niet door moslims....

« Laatst bewerkt op: januari 22, 2019, 14:47:57 pm door admin »

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #7 Gepost op: januari 31, 2019, 08:20:35 am »
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2174141696235106&id=100009178891307

https://protectivemothersrevolution.com/wp-content/uploads/2018/12/Tot-de-dood-ons-scheidt_HR.pdf


https://www.svdj.nl/wp-content/uploads/2017/06/Een-dreigend-klimaat-Odekerken-Brenninkmeijer.pdf


de GEMAAKTE "vechtscheiding" is het verdienmiddel geworden van RvdK/BJZ e.d. sinds het bedacht is door Marielle Bruning, hooglerraar jeudrecht, omdat omgang ansich geen reden is voor OTS/UHP zie https://www.recht.nl/exit.html?id=221523&url=https%3A%2F%2Fwww.defenceforchildren.nl%2Fimages%2F42%2F569.pdf Enige methode is om rvdk/bjz gerelateerde inmenging  niet te accepeteren wegens het niet onpartijdig zijn en te wraken en aan te sturen op onafhankelijke, onpartijdige hulp danwel speciale kindcurator. (Marc Dullaert)   Bedenk EEN spermazooitje maakt je geen vader, en meedoen met een vechtscheiding maakt je DADER. Neem dan een voorbeeld aan dat corrupte patriarchale oost Europa, b.v. Oekraine, waar huiselijk geweld een MISDRIJF is, en gezin volgens de wet bestaat uit MOEDER en KIND(eren) https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2227-19?fb  (vertalen met google translate/chrome) Voor volledigheid er is al in 2009 uitvoerig onderzoek naar huiselijk geweld gedaan en dat kost elk land 500 euro per inwoner dus nederland bijna 9 miljard gulden nog afgezien van het leed en betreft in Nederland 6% van de inwoners, jarenlang.

Kleine bloemlezing van artikelen uit zo'n patriarchaal corrupt land als Oekraine  zo kan 't dus ook  (en vraag dit maar niet aan PVV of Baudet die zijn pro-rusland en daar kan je zelfs geen aangifte meer doen van huiselijk geweld, hoort bij de cultuur...  :-( )  https://www.unian.info/society/2285764-domestic-violence-now-criminal-offense-in-ukraine.html misdrijf dus

https://112.international/ukraine-top-news/poroshenko-signs-law-on-creation-of-unified-register-of-domestic-violence-cases-24274.html

https://economics.unian.info/2331517-poroshenko-enacts-law-on-increased-responsibility-for-non-payment-of-child-support-and-alimony.html

https://www.unian.info/society/2385802-ukraine-launches-electronic-register-to-force-dads-to-pay-child-support-media.html

https://112.international/opinion/ukraines-law-against-domestic-violence-would-not-punish-the-perpetrators-24386.html

https://en.interfax.com.ua/news/general/520710.html
Poroshenko signs law on fines for non-payment of alimony

https://www.unian.info/society/10257897-ukrainian-police-authorized-to-deal-with-domestic-violence.html  dus niet via rechter(commissaris) daar heeft elke politieagent t recht huis en straat/contactverbod op te leggen

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2227-19?fb

On Amendments to the Criminal and Criminal Procedural Codes of Ukraine in order to implement the provisions of the Council of Europe Convention on the Prevention and Combating of Violence against Women and Domestic Violence

https://112.international/ukraine-top-news/law-on-criminal-liability-for-domestic-violence-comes-into-force-in-ukraine-35289.html  (January 1, 2019)

https://www.rijksoverheid.nl/regering/bewindspersonen/hugo-de-jonge/nieuws/2018/04/25/rijk-en-gemeenten-presenteren-nieuwe-aanpak-huiselijk-geweld-en-kindermishandeling

dooddoener, beschermen eigen inkomen dankzij nodeloos procederen dsu ook traumatiseren (alleenstaande) moeders en kinderen


                                                                                 ------------------------------------------------------

                                                                   
https://demonitor.kro-ncrv.nl/artikelen/deze-kinderen-zijn-soms-zo-verwaarloosd-ik-kon-me-daar-van-tevoren-geen-voorstelling-van-maken?fb

https://pjmedia.com/parenting/is-child-protective-services-trafficking-children/?fbc  YES everywhere

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/inspectie-25-jongeren-met-jeugdhulp-maakten-einde-aan-hun-leven-groenlinks-wil-opheldering-minister~bfadeea8

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2269390-inspectie-over-suicides-in-de-jeugdzorg-vaak-geen-passende-zorg.html?fbc

https://www.ad.nl/binnenland/meisje-van-13-honderden-keren-verkracht-om-eist-celstraf~a2734e86


https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2269642-inspectie-tikt-jeugdbescherming-op-de-vingers-om-zwijgcontract.htm
https://m.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20190208_39183872/jeugdzorginstelling-triversum-na-zelfdoding-door-igj-op-vingers-getikt

https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1879317/
Ook De Bilt begint onderzoek naar misstanden bij Veilig Thuis

https://nos.nl/artikel/2270731-huiselijk-geweld-en-kindermishandeling-nog-wijdverbreid.html

https://www.groene.nl/artikel/elke-dag-nieuwe-gezichten?fb

https://demonitor.kro-ncrv.nl/artikelen/het-aantal-gezinshuizen-voor-pleegkinderen-stijgt-maar-niet-snel-genoeg?fbc

West-Brabanders luchten hun hart over jeugdhulpverlening: ‘Kinderen zijn slechts een zak met geld’
https://www.bndestem.nl/roosendaal/west-brabanders-luchten-hun-hart-over-jeugdhulpverlening-kinderen-zijn-slechts-een-zak-met-geld~a2b4ca8b/

« Laatst bewerkt op: februari 09, 2019, 09:40:58 am door admin »

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #8 Gepost op: februari 17, 2019, 09:28:33 am »

http://www.het-klankbord.vuurwerk.nl/kind-75.htm
https://jeugdzorgklachten.wordpress.com/2014/08/23/de-grootste-kindermishandelaars-zijn-jeugdzorg-en-kinderbescherming-zelf/?f

voor diegenen die twijfelen aan de integriteit van ze, met zekerheid kan gezegd worden dat die  significant niet van nul is te onderscheiden
(naar jan tinbergen, nederlands enige nobelprijswinnaar economie inzake waarde CEO's voor ene bedrijf 1969)


https://www.pzc.nl/zeeuws-nieuws/deel-zeeuwse-jeugdzorg-onder-curatele~aecf8a5f/?f
https://www.telegraaf.nl/nieuws/3148021/kinderbescherming-heeft-onvoldoende-zicht-op-veiligheid-jeugd?utm_source=whatsapp&fbcl


https://www.lc.nl/friesland/Functioneren-van-jeugdbescherming-staat-in-Friesland-onder-druk-24147835.html
en ook in de rest van Nederland - HEF JEUGDZORG /RVDK op, laat jeugdZORG over aan medici niet aan "helderzienden" & rechtbanken


https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2398894/Geen-kinderen-meer-in-de-isoleercel-Niet-haalbaar-zeggen-jeugdzorginstellingen?fb

https://www.lc.nl/friesland/Mijn-grootste-fout-is-dat-ik-hulp-heb-gezocht-voor-mijn-kind-24169323.html?fb

https://www.jeugdbeschermingbrabant.nl/wp-content/uploads/2019/01/Mandaatregister-en-budgethoudersregeling.pdf?fbc

https://dejeugdengezinsbeschermers.nl/over-ons/organisatie?fbc

https://www.ad.nl/binnenland/tiener-16-pleegt-zelfmoord-na-slechte-overdracht-jeugdinstellingen~ae4f43c3/?fbc

https://www.nrc.nl/nieuws/2019/02/14/hoe-de-vele-homoseksuele-kardinalen-de-kerk-steeds-homofober-maakten-a3654110?fbc

https://www.lc.nl/friesland/Ook-de-kinderrechter-heeft-wel-eens-twijfel-24171346.html?h
« Laatst bewerkt op: maart 03, 2019, 08:38:00 am door admin »

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #9 Gepost op: maart 03, 2019, 08:38:23 am »
https://www.facebook.com/sam.schikowitz/posts/10157028915349328

I know some use abortion as pregnacy "protection", thats i.m.h.o. as wrong as the catholic point of view in 50's that every child must be saved even if the mother dies in labor.. Cause a child came from the Mother, and she may have more to take care for, which are then deprived of her care. So abortion used as "protection" should not be subsidized by healthcare, and in case of choice mother or child  life in emergency situation, Mother is the most important for child(ren). Other point is what to do in case of known birth defects, it depends if the child but as much the Mother (and father) can enjoy a reasonable healthy and comfortable life, so to let a child live just for a few minutes or months is as much a crime, as all live a miserable life. Defects may include bot defects of body or mental.


https://www.rtvoost.nl/nieuws/307616/Uitspraak-rechter-vrouw-en-kinderen-van-Almelose-hennepverdachte-moeten-huis-uit?fb
https://www.nu.nl/binnenland/3552508/kinderen-soms-onterecht-huis-geplaatst.amp?fbc

https://www.youtube.com/watch?v=1xZKg90Wf84&fb
01:03
Opnieuw zwijgcontract Jeugdzorg bij zaak van Max Douwes (13) en Yvonne Floor

https://www.omroepgelderland.nl/nieuws/2400525/Zeker-69-miljoen-euro-tekort-op-jeugdzorg-28-gemeenten-kampen-met-problemen?fbc

https://www.defenceforchildren.nl/actueel/nieuws/familie/2019/jongeren-gezocht-voor-onderzoek-over-uithuisplaatsingen?fbc

 Treurig die kinder(mis)handel(ing) door de overheid! Terwijn 2 VN verdragen scheiding ouders en kinderen verbieden!
 
 
 
 https://www.nd.nl/nieuws/opinie/opinie-haal-de-uithuisplaatsing-van-kinderen-weg.3291333.lynkx?fbc
 Opinie: Haal de uithuisplaatsing van kinderen weg bij Jeugdzorg en Raad voor de (niet) Kinderbescherming.
 
 fblid Maria
 Ieder ouder wordt niet geleerd om ouder te worden.
Je bent het ineens.
En ieder ouder doet het weer op zijn/haar manier.
Als ouder maken we duizenden en duizenden foutjes.. waar we hopelijk op onze beurt ook weer van leren.
Dat de ene ouder zegt dat het kind vroeg naar bed moet, en dat de ander ouder ervan vind dat het kind niet of minder gehoord wordt door zijn of haar verdriet, maakt het verschil.
We denken als ouder allemaal dat we het beter kunnen en het beter doen.
Dat zal dan ook wel, ik heb er alle geloof in.
Maar als INDERDAAD blijkt dat het kind niet gehoord wordt, of het nu een pleegouder is of zelfs een rechter.. dan lijkt het mij niet rechter-waardig of pleegouder waardig.
En dan ben ik het er volkomen mee eens, en valt al het bovengeschreven van mijn schrijven weg.
Alhoewel... het klopt nog steeds wat ik daar schrijf... en ouder worden wordt je niet aangeleerd... dat wordt je naarmate het kind opgroeit.
Jeugdzorg, ik heb er niet alle weet over, maar aan de hand van de verhalen die een familie lid van mij MIJ vertelde, en al die verhalen van onbekende mensen op het internet... op het werk... en elders ..vertellen allemaal 1 en het zelfde verhaal.... dat Jeugdzorg een foute instelling is.
Mijn vraag is dan.. wat gaat er fout bij jeugdzorg... en ook daar zijn de antwoorden duidelijk van al deze mensen.....inclusief bewijs.

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #10 Gepost op: maart 03, 2019, 08:43:02 am »

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2174141696235106&id=100009178891307


https://protectivemothersrevolution.com/wp-content/uploads/2018/12/Tot-de-dood-ons-scheidt_HR.pdf?fb


https://www.svdj.nl/wp-content/uploads/2017/06/Een-dreigend-klimaat-Odekerken-Brenninkmeijer.pdf


de GEMAAKTE "vechtscheiding" is het verdienmiddel geworden van RvdK/BJZ e.d. sinds het bedacht is door Marielle Bruning, hooglerraar jeudrecht, omdat omgang ansich geen reden is voor OTS/UHP zie https://www.recht.nl/exit.html?id=221523&url=https%3A%2F%2Fwww.defenceforchildren.nl%2Fimages%2F42%2F569.pdf

Enige methode is om rvdk/bjz gerelateerde inmenging  niet te accepeteren wegens het niet onpartijdig zijn en te wraken en aan te sturen op onafhankelijke, onpartijdige hulp danwel speciale kindcurator. (Marc Dullaert)   Bedenk EEN spermazooitje maakt je geen vader, en meedoen met een vechtscheiding maakt je DADER. Neem dan een voorbeeld aan dat corrupte patriarchale oost Europa, b.v. Oekraine, waar huiselijk geweld een MISDRIJF is, en gezin volgens de wet bestaat uit MOEDER en KIND(eren) https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2227-19?fb  (vertalen met google translate/chrome) Voor volledigheid er is al in 2009 uitvoerig onderzoek naar huiselijk geweld gedaan en dat kost elk land 500 euro per inwoner dus nederland bijna 9 miljard gulden nog afgezien van het leed en betreft in Nederland 6% van de inwoners, jarenlang.

Kleine bloemlezing van artikelen uit zo'n patriarchaal corrupt land als Oekraine  zo kan 't dus ook  (en vraag dit maar niet aan PVV of Baudet die zijn pro-rusland en daar kan je zelfs geen aangifte meer doen van huiselijk geweld, hoort bij de cultuur...  :-( )  https://www.unian.info/society/2285764-domestic-violence-now-criminal-offense-in-ukraine.html misdrijf dus

https://112.international/ukraine-top-news/poroshenko-signs-law-on-creation-of-unified-register-of-domestic-violence-cases-24274.html

https://economics.unian.info/2331517-poroshenko-enacts-law-on-increased-responsibility-for-non-payment-of-child-support-and-alimony.html

https://www.unian.info/society/2385802-ukraine-launches-electronic-register-to-force-dads-to-pay-child-support-media.html

https://112.international/opinion/ukraines-law-against-domestic-violence-would-not-punish-the-perpetrators-24386.html

https://en.interfax.com.ua/news/general/520710.html
Poroshenko signs law on fines for non-payment of alimony

https://www.unian.info/society/10257897-ukrainian-police-authorized-to-deal-with-domestic-violence.html  dus niet via rechter(commissaris) daar heeft elke politieagent t recht huis en straat/contactverbod op te leggen

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2227-19?fb

On Amendments to the Criminal and Criminal Procedural Codes of Ukraine in order to implement the provisions of the Council of Europe Convention on the Prevention and Combating of Violence against Women and Domestic Violence

https://112.international/ukraine-top-news/law-on-criminal-liability-for-domestic-violence-comes-into-force-in-ukraine-35289.html  (January 1, 2019)

------------------------------------------------------------------------
 
https://www.facebook.com/miekekroladvocaten/posts/2283165001897567?__tn__=C-R

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2174141696235106&id=100009178891307

https://protectivemothersrevolution.com/wp-content/uploads/2018/12/Tot-de-dood-ons-scheidt_HR.pdf?fb

https://www.svdj.nl/wp-content/uploads/2017/06/Een-dreigend-klimaat-Odekerken-Brenninkmeijer.pdf


 
Eigenlijk is het simpel. Kijk rond je heen! In andere landen dus: Kleine bloemlezing van artikelen uit zo'n "achterlijk patriarchaal corrupt" land als Oekraine zo kan 't dus ook (en vraag dit maar niet aan PVV of Baudet die zijn pro-rusland en daar kan je zelfs geen aangifte meer doen van huiselijk geweld, hoort bij de cultuur...  ) https://www.unian.info/society/2285764-domestic-violence-now-criminal-offense-in-ukraine.html misdrijf dus niet opgeknipt als hier

https://112.international/ukraine-top-news/poroshenko-signs-law-on-creation-of-unified-register-of-domestic-violence-cases-24274.html
https://economics.unian.info/2331517-poroshenko-enacts-law-on-increased-responsibility-for-non-payment-of-child-support-and-alimony.html
https://www.unian.info/society/2385802-ukraine-launches-electronic-register-to-force-dads-to-pay-child-support-media.html
https://112.international/opinion/ukraines-law-against-domestic-violence-would-not-punish-the-perpetrators-24386.html
https://en.interfax.com.ua/news/general/520710.html Poroshenko signs law on fines for non-payment of alimony

https://www.unian.info/society/10257897-ukrainian-police-authorized-to-deal-with-domestic-violence.html dus niet via rechter(commissaris) daar heeft elke politieagent t recht huis en straat/contactverbod op te leggen

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2227-19?fb (gebruik google translate/chrome om te vertalen)
On Amendments to the Criminal and Criminal Procedural Codes of Ukraine in order to implement the provisions of the Council of Europe Convention on the Prevention and Combating of Violence against Women and Domestic Violence

https://112.international/ukraine-top-news/law-on-criminal-liability-for-domestic-violence-comes-into-force-in-ukraine-35289.html (January 1, 2019)
de GEMAAKTE "vechtscheiding" is het verdienmiddel geworden van RvdK/BJZ e.d. sinds het bedacht is door Marielle Bruning, hooglerraar jeudrecht, omdat omgang ansich geen reden is voor OTS/UHP
zie https://www.recht.nl/exit.html?id=221523&url=https%3A%2F%2Fwww.defenceforchildren.nl%2Fimages%2F42%2F569.pdf
Enige methode is om rvdk/bjz gerelateerde inmenging niet te accepeteren wegens het niet onpartijdig zijn en te wraken en aan te sturen op onafhankelijke, onpartijdige hulp danwel speciale kindcurator. (Marc Dullaert)
Bedenk EEN spermazooitje maakt je geen vader, en meedoen met een vechtscheiding maakt je DADER.

Neem dan een voorbeeld aan dat corrupte patriarchale oost Europa, b.v. Oekraine, waar huiselijk geweld een MISDRIJF is, en gezin volgens de wet bestaat uit MOEDER en KIND(eren)
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2227-19?fb (vertalen met google translate/chrome)
Voor volledigheid er is al in 2009 uitvoerig Europees onderzoek naar huiselijk geweld gedaan en dat kost elk land 500 euro per inwoner dus nederland bijna 9 miljard gulden
 nog afgezien van het leed en betreft in Nederland 6% van de inwoners, jarenlang.

 Besef dat t RvdK/BJZ en dergelijke gaat het ENKEL om geld, niet om de kinderen, want als ze hun werk goed deden, zouden de problemen verminderen, niet vermeerderen. Always follow the money....huiselijk geweld 9 miljard+jeugdzorg 5 miljard, vermoed dat slechts 10% echt nodig is als je t goed aanpakt...
 
 Gang van zaken bij familierechtzaken is niet conform Grondwet art1 gelijke behandeling. Beslotenheid snapt iedereen, behalve dan 803 RV lid 2, echter een alleenstaande moeder mag geen vriend(in) meenemen, de huiselijk geweld pleger wel z'n familie op publieke tribune? Verplichte onafhankelijke "deskundige"  RvdK, ook onderdeel Justitie ?? Of BJZ?
 Waar is de zorgplicht t.a.v. nodeloos procederen/traumatisern van slachtoffers en financiele schadebeperkingsmaatregel?
 T.a.v.  strafzaken heb ik de afgelopen 40 jaar niet EEN officier van justitie goed werk zien leveren. Beter een advocaat voor slachtoffer/nabestaanden en een advocaat voor verdachte. Enkel wat officieren voor slachtoffers zonder familie/nabestaanden. Meerderheid aangiftes worden geseponeerd, of nog erger bewezen gijzeling met getuigen wordt gewoon niet onderzocht en dan als excuus oops...Dat Nederland een CORRUPT rechtssysteem heeft, nog meer dan corrupte oost europese landen blijkt eigenlijk al door naam ministerie Justitie en Veiligheid terwijl het eigenlijk RECHT en Veiligheid moet zijn, Justitie en zeker gedeelte rond "jeugdzorg" is gewoon een criminele organisatie groter dan georganiseerde misdaad.

--------------------------------------------------

Huiselijk geweld is verdienmiddel voor BJZ/RvdK in Nederland


Huiselijk geweld via GEMAAKTE niet spontaan ontstane VECHTSCHEIDING
als verdienmodel/middel voor Raad voor de Kinderbescherming, BJZ en zogenaamde
Hulpverlening, advocatuur en rechtbank en gerechtshof.

Het is een PRODUKT, bedacht door Marielle Bruning, hoogleraar Jeugdrecht te Amsterdam,
Vandaar dat er ook zoveel “reclame” voor gemaakt wordt in de media !
Mogelijk zit zij ook achter het idee van zgn. PCF kinderen.

In Nederland wordt huiselijk geweld niet bestreden, zoals b.v. in “achterlijk” oost-europa b.v. Oekraine, maar er wordt hier flink verdiend aan het leed van de moeders en kinderen!!

Facebook groep Stop Jeugdzorg heeft een lijst met goede/betere advocaten…!

Nu jeugdZorg onder Volksgezondheid valt, net als kraamZORG, ouderenZORG enz, MOET
jeugdZORG worden overgelaten aan MEDICI zowel voor lichamelijke als geestelijke zorg,
En NIET aan “helderzienden” van RvdK,BJZ, “hulpverlening” en advocaten en justitie!!

En huiselijk geweld dient aangepakt te worden door politie, b.v. naar het model van oost-europa (oekraine) waar moeder en kind HET GEZIN zijn en beschermd dienen te worden.

In plaats van  verdienmiddel te zijn voor justitie.


 https://drive.google.com/file/d/1eXtzepHdU6w1epz5jnOXoJFBxwd3uM7s/view?usp=sharing
 
 https://t2m.io/vZQxsMEm
 
 https://docs.google.com/document/d/1-fcNisH1wKAa-HW5Q0bXswameCkb68wg4VpYJLw9j6E/edit?ts=5c77a9e1
 
 
 

Deze pdf komt van


 https://www.recht.nl/vakliteratuur/familierecht/aflevering/8862/tijdschrift-voor-familie-en-jeugdrecht/2008/1/#a143064
 https://www.recht.nl/exit.html?id=221523&url=https%3A%2F%2Fwww.defenceforchildren.nl%2Fimages%2F42%2F569.pdf

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #11 Gepost op: maart 09, 2019, 08:11:37 am »

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/child-sex-dolls-size-girls-8243468?fb
 https://www.recht.nl/exit.html?id=221523&url=https%3A%2F%2Fwww.defenceforchildren.nl%2Fimages%2F42%2F569.pdf
 
Het houdt niet op, niet vanzelf..pas als Jeugdzorg/RvdK opgeheven zijn....huiselijk geweld/vechtscheiding/OTS/UHP zijn verdienmodellen in Nederland, daarom wordt er ook zoveel RECLAME voor gemaakt, heb je ooit BJZ/RvdK zien demonstreren voor rechten van het KIND? NOOIT, het gaat hun enkel en alleen maar om meer GELD...het is hen te doen om de POEN, voor belangen van het kind en de (verzorgende) ouder(s) zijn ze BLIND !
Voor duidelijkheid, het meeste huiselijk/geweldadig/sexueel geweld tegen kinderen wereldwijd vindt NIET plaats in thuissituatie, maar als ze onder BJZ/RvdK of soortgelijke organisaties vallen! Volgens Amerikaans onderzoek zelfs bij meer dan 80% van de kinderen, die dan echt het kind van de rekening zijn, en die rekening wordt (aan)gestuurd door DIE organisaties.

https://www.ad.nl/binnenland/4-8-miljoen-voor-slachtoffers-seksueel-misbruik-in-de-jeugdzorg~a1fe649d/?fbc

https://www.nporadio1.nl/achtergrond/15086-kinderen-die-na-vechtscheiding-hun-vader-of-moeder-niet-meer-zien-niet-in-belang-van-kind?fbclid=IwAR0wICpO1LAAR024w7yqgc9GcwHXvG7DVbrbUFO-VyEEDFEFPOo07dzQDK8
Vechtscheidingen worden GEMAAKT door RvdK en BJZ die gebeuren niet vanzelf, en dit is de methode en die dat verdienmodel bedacht heeft
https://www.recht.nl/exit.html?id=221523&url=https%3A%2F%2Fwww.defenceforchildren.nl%2Fimages%2F42%2F569.pdf

e De rechters vertonen niet de moed om een onderzoeksrechter in te zetten. Daarmee worden beschuldigingen van Jeugdzorg en Veilig thuis en Raad van de Kinderbescherming klakkeloos overgenomen. Ook heeft de diagnostiek van de Psychiatrie (die als commerciële entiteit losstaat van de staat) belang bij meer patienten. De basis van de DSM leid in combinatie dat vergoeding basis GGZ alleen kan als er een diagnose is, tot een verwatering van de normen. De GGZ is er bij gebaat meer diagnoses uit te delen waardoor er een verwatering plaats heeft gevonden. Gezonde mensen worden verpsychiatriseerd.https://amp.nos.nl/artikel/2273878-kinderrechters-hebben-vaak-geen-ander-alternatief-dan-gesloten-jeugdzorg.html?__twitter_impression=true&fb
hebben ze wel: thuis laten met bv wmo hulpOffline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #12 Gepost op: maart 16, 2019, 07:59:27 am »
huiselijk geweldvia amazon


https://www.facebook.com/miekekroladvocaten/posts/2307173582830042
Equality of Arms is een mooi gezegde, maar als het alleen gezegd wordt en niet toegepast, zegt het NIETS !

De Raad is geen onafhankelijke deskundige die is omdat advies bijna altijd wordt overgenomen gelijk rechter en beul tegelijk van het slachtoffer (meestal de alleenstaande moeder), dus of we laten dat toe, en laten de Raad enkel beslissen en sturen de rechters weg, of we halen Raad uit rechtzaal en laten rechters zelf ook s nadenken.De Raad stelt zich nu op als meestal derde partij.

In feite misbruik van gezag en daar kan je ze op pakken danwel diskwalificeren, en zelfs via procedure vanwege juridisch gestalk danwel nodeloos procederen aansprakelijk voor stellen, civiel of strafrechtelijk zelfs, daarnaast heb ik gemerkt dat buitenlandse mannen zeker van moslimachtergrond het WEL normaal vinden om kinderalimentatie te betalen, dat vinden ze een normale maar ook een EREzaak maar dan toch via die instituten zich laten verleiden tot een vechtscheiding, wat ik ze altijd afraad. Nederlandse mannen ECHTER roepen zodra ik over kinderalimentatie begin, ja altijd weer dat geld he...dat valt me al jaren op.http://www.uwwet.nl/wetten-en-regelingen/strafrecht/wetboek-van-strafrecht/41-ambtsmisdrijf-strafbaar-straf-verboden.htm nog even afgezien
 Artikel 3.3 Jeugdwet.
De raad voor de kinderbescherming en de gecertificeerde instelling zijn verplicht in rapportages of verzoekschriften de van belang zijnde feiten volledig en naar waarheid aan te voeren

 Om de poen is het ze te doen, voor belang van kind (en ouders) zijn ze blind. Het is gewoon dankzij dat wetje "gelijkwaardig" ouderschap een verdienmodel.


https://www.gelderlander.nl/home/meer-kinderen-onder-toezicht-door-vechtscheidingen~ac70014b/?fbc
Meer kinderen onder toezicht door (door RvdK en BJZ GEMAAKTE) vechtscheidingen, | Om de poen is het ze te doen, voor belang van kind (en ouders) zijn ze blind!

mieke krol

de waarheid ! dat jeugdzorg/rvdk een verdienmodel is, en niks te maken heeft met ZORG voor jeugd, huiselijk geweld en scholen zijn de visvijver voor hen, en bij de eerste is de GEMAAKTE vechtscheiding het verdienmiddel? Dat gezien jeugdZORG nu onder Volksgezondheid valt, jeugdZORG net als ouderenZORG en tandZORG overgelaten moet worden aan medici, ipv aan "helderzienden" en rechtbanken? :-)

https://www.ad.nl/buitenland/moeder-laat-vijf-kinderen-thuis-achter-en-gaat-op-vakantie~aa13c3e7/?fbc

https://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/894496/het-eigen-huis-is-voor-vrouwen-de-gevaarlijkste-plek.html
en vergeet de rechtbanken niet, met BJZ en RvdK

https://www.nrc.nl/nieuws/2014/05/27/een-op-drie-nederlandse-kinderen-maakt-seksueel-geweld-mee-a1424730?fbcl

https://www.advokatenkollektief.com/verplichte-jeugdhulp-opleggen-dat-mag-alleen-de-kinderrechter/?fbcl

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #13 Gepost op: maart 24, 2019, 07:35:25 am »
https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1896140/?fbcl
Utrechtse politici overtuigd van zwijgcontract bij Veilig Thuis

https://www.tubantia.nl/almelo/almelose-kinderrechter-kinderen-te-vaak-onnodig-opgesloten~a21a6910/?fbc

https://m.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20190314_63617215/kinderen-in-gesloten-jeugdzorg-antonius-krijgen-geen-onderwijs-personeel-geeft-les


https://www.nrc.nl/nieuws/2019/03/01/wij-gaan-voor-je-zorgen-maar-hoe-a3848086?fbcl
kinderen horen niet in een veilig huis maar veilig thuis, het meeste misbruik, alle soorten vindt plaats onder JEUGDZORG

https://svensnijer-essays.blogspot.com/2019/02/infantilisering-van-de-samenleving.html?m=1&fbc

https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1895792/?fbc
"Veilig Thuis verzwijgt honderden klachten"

gebrek aan waarheidsvinding, misschien? dan geen klachtencommissie meer, maar gewoon aangifte doen vanwege smaad, laster, onrechtmatige daad en aansprakelijk stellen voor geleden schade...je kan ze maar op 1 plek raken, nee niet daar..alhoewel..nee dus, gewoon in het geld...want daar doen ze het zelf ook voor.


29032019


https://digitalekrant.ad.nl/algemeendagblad/11707/article/876621/4/4/render/?token=93f91bafb3b75cd0c8d4bdf644bf7843&fbcli
Problemen in jeugdzorg zijn onverminderd groot

https://www.rtvnoord.nl/nieuws/206539/Jeugdzorginstelling-Elker-Het-Poortje-luidt-noodklok-veiligheid-jeugdzorg-in-geding?fbcl

https://svensnijer-essays.blogspot.com/2017/10/peter-prinsen-over-jeugdzorg-deel-3.html?m=1&f
http://svensnijer-essays.blogspot.nl/2017/08/peter-prinsen-over-jeugdzorg-deel-1.html

http://svensnijer-essays.blogspot.nl/2017/08/peter-prinsen-over-jeugdzorg-deel-2.html


http://svensnijer-essays.blogspot.com/2017/02/jeugdbescherming-heeft.html

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/kwart-van-de-meisjes-in-voortgezet-speciaal-onderwijs-werd-gedwongen-tot-seksuele-handelingen~b1ba95e0/?fbc


https://www.telegraaf.nl/nieuws/3351982/kamer-wil-snel-debat-over-gebrek-samenhang-in-jeugdzorg?fbc

https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI%3ANL%3ARBGEL%3A2019%3A1278&showbutton=true&fbc

Dit kan nooit in belang van het kind zijn, is dus ansich ene onrechtmatige daad, zowel de instellingen als rechter hierop aanspreken, een rechter heeft zich niet alleen aan de wet te houden, maar ook te zorgen dat er gerechtigheid plaatsvindt, en die ziet niet altijd (alleen) in wetten en vooral moet een rechter niet blindvaren op Raad , BJZ of andere instelling voor wie een kind enkel een zak geld is, die zijn derde partij met eigen belang. Bij elk kind moet een rechter ZELF nadenken en zich afvragen, zou ik in een vergelijkbare situatie mijn dochter/zoon, nichtje /neefje hetzelfde aandoen.
« Laatst bewerkt op: maart 29, 2019, 11:28:37 am door admin »

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #14 Gepost op: april 07, 2019, 10:56:11 am »
Mieke Krol op RTL
Dat vechtscheiding, huiselijk geweld en jeugdzorg een PRODUKT is dat daarom er zoveel reclame voor gemaakt wordt, omdat het een verdienmodel en verdienmiddel is geworden. Dat jeugdzorg of RvdK of met name lagere school onderwijskrachten NOOIT de straat opgaan voor rechten van het kind (of goed onderwijs- is nu veel slechter dan toen ik het had) maar dat het allemaal gaat om GELD, vooral MEER GELD. Vechtscheidingen worden GEMAAKT, huiselijk geweld, het grootste geweldsmisdrijf groter dan georganiseerde misdaad wordt in stand gehouden omdat er GELD aan andermans LEED kan worden verdiend! En nu jeugdzorg onder Volksgezondheid valt, laat dat over aan MEDICI en niet aan die lijkenpikkers van Justitie die er nog steeds werken en een berufsverbot zouden moeten krijgen om ooit nog met kinderen te werken.!https://www.dvhn.nl/groningen/Huiseigenaar-Midden-Groningen-draait-op-voor-miljoenentekort-op-jeugdzorg-24325344.html?fbc

Als het dossier en/of rapporten niet kloppen, dien dan met je advocaat een klacht in.
Je hebt daarvoor bruikbaar bewijs nodig, om je klacht gegrond verklaard te krijgen.
Vraag via je advocaat een N.I.F.P. onderzoek aan. Dat moet via de rechter.
Laat in de aanvraag duidelijk blijken dat je dit onderzoek vraagt in belang van je kind.
Doe dit buiten de voogd om. Jeugdzorg wil dit onderzoek niet.
Regel nog 2 onderzoeken. Doe dit zonder dat de g.voogd of rechter op de hoogte is. Doe het wel in overleg met je advocaat en betrouwbare familie.
Hierdoor heb je straks 3x een onafhankelijk Sociaal Pedagogisch onderzoek met IQ testen.
Maak een eigen plan van Aanpak.
Maak een plan zoals jij je kinderen thuis wil opvoeden. Wat wil je regelen, welke doelen wil je behalen, wat heb je nodig enz.
Laat je advocaat contact opnemen met Alexander Barendsen van Defence for Children-ECPAT is gevestigd in het Nederlands Kinderrechtenhuis.

Maak geen contact met je gezinsvoogd zolang je niet lekker in je vel zit. Laat alles via je advocaat lopen en/of laat je advocaat bemiddelen bij elk gesprek.
Blijf rustig! Zwijg! Ga niet schelden!
Wees niet opstandig en doe niet vervelend.
Wees vriendelijk, werk mee, lach vriendelijk. Wees een goede en brave ouder.
Als je voor de strijd kiest, wordt het een lange strijd, die je niet kunt winnen.
Neem alle gesprekken op!
Daag hem/haar uit om fouten te maken.
Als de g.voogd met verkeerde informatie komt, laat dat dan corrigeren. De g.voogd is verplicht om zich te houden aan eerlijke feiten.
De g.voogd zal zeggen dat ze dat niet corrigeren, maar dat zijn ze verplicht. Zie andere info hierover.
Bespreek geen dingen over de telefoon.
Sta erop dat je alles schriftelijk of per mail krijgt met de naam van de g.voogd eronder.
Geef jeugdzorg niet de kans om je zwart te maken, doordat je fouten maakt of uit je slof schiet.

veel baat gehad bij:
Kinderrechten & jeugdzorg | Defence for Children ? ECPAT Nederland
de onderzoeken van N.I.F.P ( is zwaar en risco erbij vraag mijn informatie Maria Qween Bogaert Bogaert)
onderzoek C.C.E
Het vliercentrum Familie / vrienden
een hele goede advocaat die echt achter je staat. Die verder wil kijken en het niet alleen maar voor het geld doet.
Die echt de strijd tegen de macht van jeugdzorg wil winnen

SVP DELEN

BRIEF AAN MINISTER TIELEN

Geachte mevrouw Tielen

Ik heb lang gewacht met uw mail te beantwoorden.

Nederland heeft meerdere internationale verdragen getekend, waarin de rechten van de mens, de rechten van de vrouw en de rechten van het kind in zijn opgetekend.

Als een vrouw in Nederland zodanig mishandeld is dat zij daardoor getraumatiseerd is geraakt, dan geniet zij binnen die internationale wetgeving het recht op bescherming. Het is volgens diezelfde internationale wetten haar plicht als moeder om haar kind te beschermen. Vervolgens wordt ze door het huidige familierecht systeem gestraft. Gestraft middels dwangsommen, omgangs OTS, een raad voor de kinderbescherming die een al getraumatiseerde moeder verder bedreigd, je werkt mee of we plaatsen je kind uit huis. Dus is het aan de tweede kamer om te kijken waarom er binnen het familierecht dan botsingen optreden waardoor die internationale afspraken niet nageleefd kunnen worden.

U schrijft dat u geen oplossing kan bieden voor individuele gevallen. U zit in die tweede kamer omdat u gekozen bent door de o.a. veel stemgerechtigde vrouwen in dit land.

Dit is in Nederland een structureel probleem. Vrouwen die hun kinderen willen beschermen, komen geheel onterecht terecht bij de raad voor de kinderbescherming en de jeugdzorg instanties. En als u als tweede kamer lid niet op de hoogte bent van de misstanden binnen deze organisaties dan vraag ik me af wat u doet op uw plek.

Jaarlijks worden in Nederland honderden kinderen uit hun veiligheid, hun liefdevolle thuissituatie gerukt. Niet omdat ze mishandeld worden, maar omdat hun moeders proberen hun kind veilig te houden. Deze kinderen worden vaak bij de dader geplaatst. Yvonne Floor zit zelfs om die reden momenteel gedetineerd. En ondanks het feit dat Nederland een actie plan verbetering feiten onderzoek in de jeugdzorg heeft opgesteld en ondanks het feit dat alle jeugdzorg instanties dit ondertekend hebben, is dat nog steeds niet wat gebeurd. Mensen rechten, vrouwen rechten en kinderrechten worden in dit land geschonden. Kinderen worden institutioneel mishandeld door ze levenslang te traumatiseren en beschadigen om middels uithuisplaatsingen omgang af te dwingen. En niet erkennen dat dit gebeurt in dit land is tekenend voor het feit hoever de politiek in Nederland afstaat van de realiteit .

En zeggen dat jeugdbescherming werkt met de beste bedoelingen is na?ef.

De realiteit is namelijk heel anders. Structureel worden persoonlijke meningen, onderbuikgevoelens, insinuaties, speculaties en vermeende bedreigingen voor het kind die niet middels diagnostiek zijn onderbouwd, opgetekend in die rapporten als juridsch argument met alle gevolgen vandien voor het kind. Kinderechters volgen dit blind op.

Afgelopen dinsdag had de gemeente raad van Utrecht een bijeenkomst voor ouders die in het fuik van jeugdzorg terecht zijn gekomen. Daarbij was ook Save utrecht aanwezig een een afgevaardigde van de politie. En dan blijkt dat in huiselijk geweld situaties de politie niet aan waarheidsbevinding doet, dat er veel dingen fout gaan in de rapportage naar veilig thuis toe. Veilig thuis en Save d?en niet aan waarheidsbevinding. De raad voor de kinderbescherming doet niet aan waarheidsbevinding. Familie rechters volgen blind rapporten van save of de raad. Veilig thuis is niet transparant en honderden klachten bleken onder het kleed geveegd te zijn.

Een ouder klopt aan met een hulpvraag en twee weken later ben je een kindermishandelaar en je kind kwijt. Mag Ik u mevrouw Tielen wijzen op de perverse financi?le prikkel binnen diezelfde jeugdzorg. 8500 euro per OTS, en de bedragen voor een uithuisplaatsing daar is geen enkele organisatie transparant over.

Om terug te komen op de situatie van mijn dochter.

Nederland heeft zich te houden aan internationale afspraken die gemaakt zijn om vrouwen te beschermen. Het verdrag van Istanbul is daar een onderdeel van. En dit land hoort zich te houden aan deze internationaleverdragen. Internationaal recht boven nationaal recht ook in het familie recht.

Mijn dochter en al die vrouwen in haar situatie horen beschermd te worden, een mishandelaar hoort niet beloond te worden voor zijn gedrag, dit is een schending van de internationale rechten van de vrouw. Kinderen uit hun veiligheid rukken om in gijzeling te nemen is een schending van de rechten van het kind.

En zeggen dat we dan maar contact moeten zoeken met een vertrouwens persoon, alsof dat de situatie oplost, zegt mij nogmaals dat u verre staat van de realiteit.

Wilt u een realiteits check.....

Ga een gesprek aan met schrijfster en journaliste Yvonne Floor die op dit moment gevangen zit omdat ze haar kind wilde beschermen nadat dit verrotte systeem haar kind geplaatst had bij de mishandelaar, want nogmaals vrouwen worden gestraft in dit land als ze hun kind willen beschermen.

Wilt u nog zo'n realiteits check......

Wordt lid van Facebook pagina's jeugdzorg is kinderhandel en SOS jeugdzorg. Lees de verhalen.

Neem contact op met Mieke Krol, advocaat. Hoor haar schrijnende verhalen aan.

Neem contact op met stichting Zijweg en stichting KOG en hoor hun schrijnende verhalen aan.

Maar kom niet aan met dood doenertjes. Daar zijn vrouwen en hun kinderen in dit land niet gebaat bij. Het gaat om honderden gevallen, niet een incidenteel geval en dat maakt het een structureel probleem. En u als afgevaardigde van al die vrouwen die voor u gekozen hebben bent die vrouwen uw volledige inzet verschuldigd.

Ieder kind wat onterecht uit huis geplaatst wordt is een kind teveel en dat is een schending van de rechten van het kind en daarmee een probleem van onze volksvertegenwoordiging.

Iedere vrouw die in de gevangenis terecht komt omdat ze haar kind wilde beschermen is een vrouw te veel en doet meer denken aan een 3de wereld land ipv Nederland, dit is een schending van de internationale rechten van de vrouw waaronder het verdrag van Istanbul. En daarmee een probleem van onze volksvertegenwoordiging.

Iedere moeder die haar kind veilig wil houden en daarvoor gestraft wordt middels dwangsommen, bedreigd wordt door de raad voor de kinderbescherming of medewerkers van de gecertificeerde instellingen is een moeder te veel en daarmee het probleem van onze volksvertegenwoordiging.

In een huiselijk geweld situatie een vrouw dwingen tot communicatie met de traumatisator middels gedeeld gezag en omgang moet niet kunnen, internationale afspraken moeten nageleefd worden. Vrouwen die uit een huiselijk geweld situatie stappen straffen middels dwangsommen, dreigen met uithuisplaatsing van het kind, dreigen met hechtenis is een schending van internationale wetgeving.

En het is aan u om dit op de agenda te krijgen van de tweede kamer. Niet om te verzamelen in uw verhalen, nee!!!! Dit moet aangepakt worden nu!

En in de situatie van mijn dochter is gezamenlijk gezag en omgang niet mogelijk. Niet als een vrouw getraumatiseerd is. Je kan dan niet gedwongen worden tot communicatie met de dader.

Dit familierecht systeem heeft last van tunnel visie en blijft hangen in omgang boven alles en ten koste van alles.

En mijn dochter, zij zal blijven doen wat ze moet doen en dat is haar dochter veilig houden. En deze dwaze oma zal aandacht blijven opeisen voor dit onderwerp.

Met vriendelijke groet

Een dwaze oma

Maria Wever


https://www.ad.nl/rotterdam/ridderkerkse-kinderopvang-moet-dicht-baby-s-tonen-signalen-van-stress-constant-gejammer~ac3150b6/?fbcl


https://www.nhnieuws.nl/nieuws/243363/amsterdam-luidt-noodklok-om-jeugdhulp?fb

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/is-de-nederlandse-rechtspraak-wel-zo-goed-als-de-minister-beweert-een-zoektocht-leidt-tot-ontluisterende-bevindingen~b76ffc4f/?


https://www.rtvutrecht.nl/amp/nieuws/1900137/bilts-raadslid-stelt-vast-ook-hier-veel-mis-met-veilig-thuis.html?fbc

https://www.gelderlander.nl/nijmegen-e-o/veilig-thuis-is-doorgeslagen-met-melddrift-kindermishandeling~a6152926/?fbc

In Tilburg is Veilig Thuis onder curatele gesteld na meer dan 100 van zulke zgn. PCF kinderen, naast vechtscheiding een nieuw verdienmodel net als vechtscheiding, omgangs-OTS/UHP bedacht door een hoogleraar in Amsterdam.
« Laatst bewerkt op: april 07, 2019, 10:59:08 am door admin »

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments -JEUGDZORG
« Reactie #15 Gepost op: april 15, 2019, 19:57:52 pm »
Pieter van Vollenhoven pleit voor samenvoegen tien inspecties tot Nationale Veiligheidsinspectie | los van (criminele) Justitie(OM) EINDELIJK, "Zijne Veiligheid" heeft helemaal gelijk !!

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/pieter-van-vollenhoven-pleit-voor-samenvoegen-tien-inspecties-tot-nationale-veiligheidsinspectie~b2aad6c5/?


https://www.advocatenorde.nl/blog/je-recht-halen-is-straks-niet-meer-te-betalen
https://www.advocatenorde.nl/blog/je-recht-halen-is-straks-niet-meer-te-betalen-1
https://rechtsbijstand.petities.nl/


https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/joost-eerdmans-pleit-voor-tuchtraad-voor-rechters~bf5286f0/?fbcl
ook en zeker een rechter moet zich aan de wet houden, en dat geldt ook voor (medewerkers )rechtbank en Gerechtshof, zeker in Zeeland, Noord-Brabant en dus 's- Hertogenbosch

https://www.nrc.nl/nieuws/2019/04/12/het-blijft-slecht-nieuws-regenen-over-de-rechters-a3956756?fbcl
Een rechter zei ooit tegen me: weet U wel tegen wie U het hebt, ik BEN rechter!  En mijn adrem droog antwoord: Kan zijn, maar ik ben linker...toen bleek dat ze zelfs een woordgrapje niet kunnen waarderen. Dan vraag ik me of of ze feiten en de waarheid wel op waarde kunnen schatten t.o.v. de vele leugens die door RvdK/Jeugdzorg en ja ook wel door advocaten wordt verteld.https://m.limburger.nl/cnt/dmf20190412_00100972/innovo-ontslaat-frauderende-schooldirecteur?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_term=limburger&utm_content=article&utm_campaign=seeding&fbcli
https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1907054/?fbclid
"Utrechtse gemeenten moeten gezamenlijk Veilig Thuis onderzoeken"Els van Emmerik
02-11-2018
Vanaf het moment dat advocaten een uurtarief hanteren van ? 200,= ?250.= of meer, nog buiten kantoorkosten en btw is de rechtstaat al om zeep geholpen. Als vervolgens ook niet geleverd wordt dan gaan minder draagkrachtige ook het gevecht niet meer aan. Met alle respect voor advocaten welke werken via een toevoeging, heb je daar als rechtzoekende ook niets aan. Immers als een zaak veel tijd vergt en als dit ook nog eens betekend dat er in de jurisprudentie gezocht moet worden dan wordt een ingewikkelde zaak al snel opzij geschoven, krijg je als rechtzoekende alsnog geen eerlijke kans om in hoger beroep te gaan. Laat staan als je nog verder door moet vechten. Iedereen weet volgens mij ondertussen wel dat een beroepzaak in het bestuursrecht niets meer voorstelt, ook een zaak bij de kantoorrechter kan je als rechtzoekende wel op je buik schrijven. Wil je echt gerechtigheid dan moet je bereid zijn om tot de hoogste rechter door te gaan. En dat is al lang niet meer mogelijk met een laag of midden inkomen. Indien de overheid er eerst voor zou zorgen dat de juristen van de rechtsbijstandverzekeringsmaatschappijen en juristen van overheden en semioverheden tuchtrechtelijk aangepakt kunnen worden dan is er ooit misschien weer enige hoop voor een rechtzoekende. Misschien dat er dan minder rechtszaken gevoerd hoeven te worden in het bestuursrecht en krijgen personen die een rechtsbijstandverzekering hebben mogelijk ook ooit weer de rechtshulp waar zij recht op hebben. Mits dat tuchtrecht eerlijk en onafhankelijk is. Maar ja dit zogenaamde rechtvaardige Nederland is te klein, en er zijn te weinig mensen die buiten jammeren en klagen bereid zijn om ook daadwerkelijk voor een goede zaak te vechten. Ons kent immers ons. Ik roep op om in de tussentijd een burger het recht te geven om zonder advocaat zijn/haar recht te halen en toegang te verlenen tot de Raad van State of het Gerechtshof, en ook om zonder advocaat een kort geding in te dienen, dan maak je als burger in ieder geval nog enige kans om je recht te halen. Maar blijf dan af van die griffierechten, die zijn voor velen al te hoog geworden. Zeker als daarnaast ook nog een deskundige ingeschakeld moet worden is een eerlijke rechtsgang al langer niet meer te betalen. Maar ja het is wel de juiste manier om de burger monddood te maken, tenminste totdat men het recht in eigen hand gaat nemen en dan is Nederland weer te klein althans de elite zal schande spreken dat die onbehoorlijke burgers, ( de burgers die van alle kanten al waren uitgeknepen, geen behoorlijke gezondheid meer kunnen betalen en inmiddels rechteloos zijn gemaakt) dat die burgers niets waard zijn en dat alleen strenger straffen nog zal helpen.
tevens verzonden aan: f.voosten@tweedekamer.nl t.a.v. Minister Dekker


https://www.nrc.nl/nieuws/2019/04/08/ruim-kwart-van-kinderen-en-jongeren-in-nederland-is-chronisch-ziek-a3956112?fbcli


https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1900137/?fbc
Bilts raadslid stelt vast: ook hier veel mis met Veilig Thuis

https://petities.nl/petitions/waarheidsvinding-en-rechtsvinding-in-de-jeugdbescherming?locale=nl&fbc
Waarheidsvinding en rechtsvinding in de jeugdbescherming | Waar blijf je met je  rechtsstaat als de waarheid er niet toe doet? PETITIE
Jeugdwet Artikel 3.3 De raad voor de kinderbescherming en de gecertificeerde instelling zijn verplicht in rapportages of verzoekschriften de van belang zijnde feiten volledig en naar waarheid aan te voeren. Oftewel doen ze dat niet is dat een onrechtmatige daad, aangiftewaardig en vervolgbaar. Maken ze je als ouder "zwart" dan is dat smaad en/of laster en dar geldt hetzelfde voor. Gezien het RvdK(BJZ en dergeijke) oom geld is te doen, raak je ze met civiele procedure met dwangsom/schadevergoeding MEER dan met indienen klacht o.i.d.

https://www.rinogroep.nl/nieuws/426/traumas-laten-in-het-lichaam-diepe-sporen-na.html?fbclid=IwAR3GbE4IlT0AgO8ujdvAilfNBr6TtMci2a6WC9D4djwiQKrf82oIORMot_U

https://www.ad.nl/dordrecht/radeloze-moeder-nicole-dient-klacht-in-tegen-jeugdbescherming-mijn-kinderen-horen-gewoon-bij-mij~a2933883/?fbcl
 "Rechtsstaat Nederland" ?
Nog een geluk voor haar dat het niet is gebeurt in zo'n achterlijk oost-europees land als b.v. Oekraine, daar is huiselijk geweld een MISDRIJF, moeder en kind(eren) het GEZIN, en kan elke politieman een dader (meestal de man) een huis- straat- en contact verbod opleggen (dus geen rechter nodig), evt. gerechtskosten ter becherming moeder (en kinderen) worden door staat gedragen. Hier staat onderhoudsplicht wel in de wet (art.394 BW1), maar moet je rechtzaak voor doen, daar wordt het door staat afgedwongen, betaal je niet dan wordt je paspoort, wapenvergunning (en wapens) geconfisqueerd en wordt je bij verkeerscontrole aangehouden dan wordt je auto/vervoermiddel n beslag genomen tot je wel betaald heb, dat register wordt altijd gecontroleerd en huiselijk geweldplegers komen in openbaar online register met foto en al om herhalings gedrag van dergelijke narcisten te voorkomen. Dus wees maar blij dat je daar niet woont maar hier in "rechtsstaat Nederland" (en voor volledigheid, ja dat bedoel ik sarcastisch) - vechtscheiding wordt hier GEMAAKT door RvdK en BJZ o.i.d. op basis onzinnige wet "gelijkwaardig ouderschap".

Artikel 810a lid 2 RV bepaalt dat de rechter in zaken betreffende de ots van minderjarigen op verzoek van een ouder en na overleg met die ouder een deskundige benoemt, mits dat mede tot de beslissing van de zaak kan leiden en het belang van het kind zich daartegen niet verzet. Een voldoende concreet en ter zake dienend verzoekt tot toepassing van artikel 810a lid 2 RV, dat feiten en omstandigheden bevat die zich lenen voor een onderzoek door een deskundige, zal in beginsel moeten worden toegewezen indien de kinderrechter geen feiten en omstandigheden aanwezig oordeelt op grond waarvan moet worden aangenomen dat toewijzing van het verzoek strijdig is met het belang van het kind.


« Laatst bewerkt op: april 20, 2019, 11:00:31 am door admin »


Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #17 Gepost op: april 28, 2019, 11:01:30 am »
https://nos.nl/artikel/2281977-het-is-voor-kinderen-heel-ingrijpend-om-in-een-cel-te-worden-opgesloten.html?fbc

https://www.trouw.nl/samenleving/de-zieke-jeugdzorg-heeft-dringend-een-injectie-nodig-~a8e3fa88/

https://eenvandaag.avrotros.nl/item/gemeenten-moeten-kiezen-tussen-bibliotheek-en-jeugdzorg-en-de-bieb-wint-niet/


Life behind the shadow in The Netherlands? De corruptie binnen Jeugdzorg
http://webshop.boekenindustrie.nl/product/life-behind-the-shadow-in-the-netherlands/

https://www.ed.nl/de-peel/peelgemeenten-als-heerser-van-jeugdzorg~a3b4bac1/?fbc en zo moet het bij ale 400+ gemeenten, geen uurtje factuurtje meer!

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/jeugdzorg-veel-duurder-dan-verwacht-minister-de-jonge-wil-extra-geld~bc81166f/

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4694816/steeds-meer-jongeren-krijgen-jeugdzorg?fb
Door henzelf georganiseerde dikbetaalde werkverschaffing, dankzij: wet gelijkwaardig ouderschap, vechtscheiding, ouderverstoting en niet te vergeten rvdk-bjz, rechtbanken en gerechtshoven, van hoe houden we elkaar aan 't werk ehh bedoel geld verdienen? Deze jeug"zorg" zorgt enkel voor getraumatiseerde jeugd...oh denken ze moeten we dus ook nog een "traumadienst" opzetten.

https://nos.nl/artikel/2282985-jeugdzorg-eist-750-miljoen-om-wachtlijsten-terug-te-dringen.html?fb

https://www.ad.nl/binnenland/tientallen-gemeenten-wachten-ingrijpende-bezuinigingen-om-hoge-zorgkosten~af9ab103/

Jeugdzorg als kankergezwel


https://www.telegraaf.nl/vrouw/3527795/jenny-45-staat-op-straat-ik-word-dakloos-met-twee-kleine-kinderen?fbcl

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4698556/gemeenten-bezuinigen-om-kosten-jeugdzorg-te-kunnen-betalen?fbclid
 Wij van wc eend (jeugdzorg) BEVELEN wc eend aan KASSA !
« Laatst bewerkt op: mei 04, 2019, 13:49:41 pm door admin »

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #18 Gepost op: mei 15, 2019, 21:22:52 pm »

https://www.gelderlander.nl/boxmeer/jeugdzorg-brabant-dreigt-met-acties-want-personeel-is-overbelast-en-faillissementen-worden-gevreesd~a94c902a/?fbc

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2019/05/waarom-heeft-1-op-de-10-kinderen-jeugdzorg-686496/?fbc


https://www.nhnieuws.nl/nieuws/245291/agent-bevrijdt-verwaarloosde-kinderen-uit-snikheet-huis-ze-vertoonden-dierlijk-gedrag?fbcl
https://www.facebook.com/politiezaanstreek/posts/2293415040927802?__tn__=K-R

https://www.bd.nl/brabant/gemeenten-geen-extra-geld-voor-jeugdzorg-dan-mag-het-rijk-t-zelf-weer-doen~aafb9957/?fbc
ROFLOL Wij van WC eend (jeugdzorg) BEVELEN (bevel) wc eend aan!?  Waar wc eend thuishoort? juist wc en rap doortrekken...

Arthur Swensen Hypothetische vraag , familie recht dus Civiel ,waar toegestaan wordt ; onzorgvuldig samen gestelde dossiers , er wordt gelogen ,
bedrogen en valselijk opgemaakte stukken met handtekeningen (van een echte NIP psycholoog)
, stellingen niet ter zaken doende , herhalen van beschuldigingen , eenzijdig raadsonderzoek belichten , bewijzen negeren , vrijwillig niet vrijblijvend met toestemming en medewerking ....toch maatregel adviseren , schrijven naar begin conclusie , stap 3 meldcode overslaan ,na melding VT en verkapt waar blijven nemen i.p.v. de beloofde ambulante pedagogisch verantwoorde ondersteuning te bieden , dossier bijhouden richting uhp middels voorziening binnen eigen organisatie . Waarom vind dat geen doorgang in strafrecht en worden aangiftes met handeling en data en rechtspersonen en functie in organisatie , met bijbehoren strafrecht artikelen nooit onderzocht door OVJ en vind er geen vervolging plaats ?
Waarom valt kindermishandeling onder Civiel recht ? Waarom is de zitting achter gesloten deuren ? Waarom spreken we over het ?verhandelde? als de winnende partij de kinderen krijgen als in ?handel in mensen?
( waarom mogen we dat niet zo benoemen )
het verhandelde is nml goud waard tot de 8e levensjaar 750.000? bij geboorte en voor verzorging verpleging maximaal 80.000? per jaar aan behandelingen beschikbaar , waarom bestaat deze perverse prikkels en wie maakte dat mogelijk ?
Als het ouders maar niet lukt om zich te verzetten of te verweren waar is er dan nog sprake van het gelijkheidsbeginsel ? Waarom valt de Nederlandse jeugdwet niet onder het internationale verdrag voor mensen rechten ?
Kom je als mens in je mensenrechten bij een voorzieningen, kanton en dus ook kinderrechter ,als je tegen jouw wil in overeenkomst wordt getrokken dmv contract hulpverlening vrijwillig kader en dat het contract afdwingbaar wordt gemaakt op later te bepalen moment ?
Wat is de manier om plegers van deze schendingen in het strafrecht te kunnen zetten ?
Volstrekt hypothetisch ; wanneer men een van de eigen kinderen alvast terug neemt ,waarbij je binnen een paar uur vast zit , kom je dan wel bij een strafrechter , ondanks betere reden dan waar jeugdzorg mee kwam ? En is dit de enige manier om plegers van schendig in recht en ambtenaar misbruik in macht voor de strafrechter te krijgen ?
Veel vragen en voor een jaar lesmateriaal waarschijnlijk en bij de juiste kennis met antwoord graag bereid om voor een jaar cursus geld rechten studie te betalen , want met zoveel slachtoffers verdient deze kennis zich wel terug

https://helgersadvocaten.nl/recht-op-tegenonderzoek-ex-artikel-810a-lid-2-rv-bij-uithuisplaatsing/?fbcl

https://digitalekrant.ad.nl/algemeendagblad/12398/article/899050/5/1/render/?token=88d08929f614b6abf3a9eab733619f10&fbc
als ze eerst 's een MEDICUS laten bepalen of 'jeugdzorg" wel nodig is, nu is de instantie die de zorg levert, ook diegene die bepaalt of de zorg "nodig" is, oftewel het is keten-corruptie, de kat op het spek binden enz.

https://www.telegraaf.nl/watuzegt/3559149/stelling-meer-nodig-dan-geld-voor-jeugdzorg
Als nu i.p.v. . MEER geld voor Jeugdzorg, eens eerst MEER resultaten zien, positieve, VAN Jeugdzorg??

https://nos.nl/artikel/2283743-kabinet-trekt-honderden-miljoenen-extra-uit-voor-jeugdzorg.html?fbc


https://www.bndestem.nl/roosendaal/jeugdzorg-brabant-kraakt-in-zijn-voegen-het-is-waar-dat-het-water-ons-aan-de-lippen-staat~a7e49153/
Mooi laten verzuipen dan !
Misschien idee om Jeugdzorg OTS ndertoezichstelling op te leggen en UHP?
Dan zijn we ze kwijt en de ouders hun kinderen weer terug. 90-95% is onterecht,
je bindt kat niet op het spek, laat diagnose niet stellen door keten die er ook geld aan verdient!


https://www.telegraaf.nl/nieuws/415994/gemeenten-houden-miljoenen-over-op-zorgbudget?fbclid=IwAR0tXWWV6wXFAmpH3ZUdT0Kux3howFRWPGXdfgCIx_SrPuv5fMev9Uyl6CY

 Ze houden niet over, maar bezuinigen erop, dus ze geven te weinig uit, hier, een gemeente met 25.000 inwoners zijn van WMO natura of PGB de budgetten dus uren die mensen krijgen gehalveerd, En dat komt door tekorten op jeugdzorg die elke cent wil opsouperen
 
 
 Oud-wethouder Utrecht: "Samen Veilig en Veilig Thuis maken kinderen kapot"
 https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1918398/?fbc
 en niet alleen in Utrecht, OVERAL, geef hen maar 's OTS en UHP, dan schrijven de ouders de factuur wel voor hen !
 
 
 
 https://www.tubantia.nl/zwolle/overijsselse-ouders-moeten-bij-echtscheiding-afspraken-maken-met-hun-kinderen~a3776c1b/?fbc
 Misschien beter het om te draaien, dat de kinderen aangeven aan de rechter wat ze van hun resp. ouders verwachten, en dan bedoel ik geen nieuwe fiets of ps4, maar afspraken waaraan ouders hebben te voldoen, naast verzorging, onderhoudsplicht voor BEIDEN (art.394 BW1) enz.. Kinderen hebben een afhankelijke positie, en hebben er niet om gevraagd geboren te worden, dat volgde uit de actie van de ouders, dus zijn die daar ook verantwoordelijk voor te houden.(in redelijkheid)
 Vechtscheidingen worden GEMAAKT meestal door RvdK/BJZ en daar betrekken ze een ouder bij, meestal de man, ahv 2008 verdienmodel Marielle Bruning hoogleraar jeugdrecht Amsterdam, omdat Hoge Raad OTS/UHP niet toestaat vanwege omgang, TENZIJ er sprake is van een "vechtscheiding", en ZO gaat de kassa rinkelen voor BJZ/RvdK en zingen/dansen ze mee op de ABBA hit:money,money...

Offline admin

 • Administrator
 • Gold Member
 • *******
 • Berichten: 2689
 • Geslacht: Man
  • De Gratis Krant van Nederland
Re: diverse links in loop der tijd verzameld al dan niet met comments
« Reactie #19 Gepost op: mei 31, 2019, 08:54:43 am »
https://www.nrc.nl/nieuws/2019/05/28/commerciele-advocatuur-won-rechtshulp-voor-armen-verloor-a3961826?fbc

https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2286707-banken-bezorgd-over-wankele-jeugdzorginstellingen-ondanks-extra-geld.html?fbc

https://www.trouw.nl/samenleving/waarom-janneke-overleed-binnen-de-muren-van-een-ggz-instelling-~affdaaa3/?fbc
https://www.bd.nl/opinie/dit-zijn-geen-kinderziektes-meer-het-systeem-binnen-de-jeugdzorg-deugt-niet~aadf4ebf/?fbcli
https://www.ohchr.org/en/professionalinterest/pages/crc.aspx
art.9.1
1. States Parties shall ensure that a child shall not be separated from his or her parents against their will, except when competent authorities subject to judicial review determine, in accordance with applicable law and procedures, that such separation is necessary for the best interests of the child. Such determination may be necessary in a particular case such as one involving abuse or neglect of the child by the parents, or one where the parents are living separately and a decision must be made as to the child's place of residence.

2. In any proceedings pursuant to paragraph 1 of the present article, all interested parties shall be given an opportunity to participate in the proceedings and make their views known.

3. States Parties shall respect the right of the child who is separated from one or both parents to maintain personal relations and direct contact with both parents on a regular basis, except if it is contrary to the child's best interests.

https://kinderbescherming.jimdo.com/methoden/mistificatieschijven-bij-meldingen/?fbc

https://jeugdzorg.wixsite.com/jeugdzorg/omgangssabotage-g-i?fbhttps://rechtennieuws.nl/54556/stilgehouden-corruptie-rechtspraak/
Mr. A.H. van Delden oud-president van de Haagse rechtbank stelde bij zijn installatie als voorzitter van de Raad voor de Rechtspraak (RvdR) in 2002 het volgende:
?Bij mijn weten is er nog nooit een rechter door de Hoge Raad ontslagen. Dat zou misschien wel eens moeten gebeuren. Het kan niet waar zijn dat alle rechters altijd goed hebben gefunctioneerd."
 
 
 https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1924521/
 
 VVD stelt Kamervragen over Samen Veilig / Veilig Thuis Utrecht
 
 https://www.ninefornews.nl/jeugdzorg-behandelt-kinderen-als-objecten-die-geld-opleveren/?fb
 
 http://www.alphens.nl/politiek/politiek/34031,alphen-ook-in-gesprek-over-tekorten-jeugdzorg.html?fbc


https://www.nrc.nl/nieuws/2019/06/06/jeugdzorg-ziet-nog-250-noas-over-het-hoofd-a3962888?fbc
https://miesmagazine.com/brief-aan-de-overheid/?fbchttps://www.powned.tv/artikel/vanavond-extra-geld-voor-jeugdzorg-voldoende?fbc

 
« Laatst bewerkt op: juni 10, 2019, 12:46:07 pm door admin »